Klíče k autu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Klíče k autu
Když jsem koupil Nexii, dostal jsem k ní jen jeden klíč. Snažil jsem se nechat udělat jeden do rezervy, člověk nikdy neví , ale nikde jsem nepořídil. Kam se obrátit! Máte někdo zkušenosti? Nemám žádné cedulky ani číslo klíče. Je to ten typ s imobilizérem. Nejlépe Praha a okolí. Díky .
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
Re: Klíče k autu
Ja mam imobilizer solo, ten zastrkavaci, druhy kus nemam a tak ma skor trapi, co bude az ho stratim a ci sa da niekde zohnat druhy. S vyrobou kluca ako takeho som nemal problem. Pokial viem tak v Prahe v Tescu Zlicin robili autokluce aj s cipmi a rozne ine blbosti, takze by to tam asi nemal byt problem.Hynek píše:Když jsem koupil Nexii, dostal jsem k ní jen jeden klíč. Snažil jsem se nechat udělat jeden do rezervy, člověk nikdy neví , ale nikde jsem nepořídil. Kam se obrátit! Máte někdo zkušenosti? Nemám žádné cedulky ani číslo klíče. Je to ten typ s imobilizérem. Nejlépe Praha a okolí. Díky .
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
V Nitre to robia tiež,ale keby som ti aj napísal,kde,asi veľmi Ti to nepomôže.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
No ak uz je tu tema o klucoch tak nemusim zkaladat new topic a napisem to sem...no central mi nezamyka pravidelne raz zamkne vsetky styri dvere inokedy pretocim klucom a nezamkne ani jedny...ked idem pretocit klucom tak sa i zasekava klucik niekedy a zamkne mi dvere raz zo styroch pokusov aj to musim pouzit silu a ten klucik poriadne otocit..a zamok mi aj dost lieta je volny tak neviem do coho sa pustit skor...inak zimou to nebude!mame tu teplo a central zasekavat sa nebude pretoze ide lahucko ako ma...tak neviem len vynechava dost..kluce mam nove aj original v klucoch to nebude
Re: Klíče k autu
Praha Zličín v Tescu. Přímo u posledního vchodu dělají klíče. Stojí to 1000kč a imobilizér ti nahrají z tvého klíčku.Hynek píše:Když jsem koupil Nexii, dostal jsem k ní jen jeden klíč. Snažil jsem se nechat udělat jeden do rezervy, člověk nikdy neví , ale nikde jsem nepořídil. Kam se obrátit! Máte někdo zkušenosti? Nemám žádné cedulky ani číslo klíče. Je to ten typ s imobilizérem. Nejlépe Praha a okolí. Díky .
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Podľa toho čo píšeš to bude uvoľnený motorček centrálu (tiahla)Dark69 píše:No ak uz je tu tema o klucoch tak nemusim zkaladat new topic a napisem to sem...no central mi nezamyka pravidelne raz zamkne vsetky styri dvere inokedy pretocim klucom a nezamkne ani jedny...ked idem pretocit klucom tak sa i zasekava klucik niekedy a zamkne mi dvere raz zo styroch pokusov aj to musim pouzit silu a ten klucik poriadne otocit..a zamok mi aj dost lieta je volny tak neviem do coho sa pustit skor...inak zimou to nebude!mame tu teplo a central zasekavat sa nebude pretoze ide lahucko ako ma...tak neviem len vynechava dost..kluce mam nove aj original v klucoch to nebude
vo dverách vodiča, ten ovláda centrál.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
mal som to rozobrate a ten motorcek fakt je volny ne vela ale je!a dotiahnut ho tou srubou nejde uz viac je uplne dotiahnuta tak neviem co to je za blbost zasstefan píše:Podľa toho čo píšeš to bude uvoľnený motorček centrálu (tiahla)Dark69 píše:No ak uz je tu tema o klucoch tak nemusim zkaladat new topic a napisem to sem...no central mi nezamyka pravidelne raz zamkne vsetky styri dvere inokedy pretocim klucom a nezamkne ani jedny...ked idem pretocit klucom tak sa i zasekava klucik niekedy a zamkne mi dvere raz zo styroch pokusov aj to musim pouzit silu a ten klucik poriadne otocit..a zamok mi aj dost lieta je volny tak neviem do coho sa pustit skor...inak zimou to nebude!mame tu teplo a central zasekavat sa nebude pretoze ide lahucko ako ma...tak neviem len vynechava dost..kluce mam nove aj original v klucoch to nebude
vo dverách vodiča, ten ovláda centrál.