Nubira II - návod k obsluze CZ

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Picasso

Nubira II - návod k obsluze CZ

Příspěvek od Picasso »

Prosím všechny kdo si toto přečtete!!!Nebyl by někdo z vás ochoten poskytnout k okopírování nebo naskenování Návod k obsluze vozu Daewoo Nubira II.Mám combi 09/2000 viz foto a mám ho asi 14 dní a manuál a servisku mám v Němčině.Při případném zapůjčení vrátím ve 100% kvalitě a nebo se dohodneme na elektronickou podobu.Jen solidní jednání - PROSÍÍÍÍÍM.
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Člověče, to možná bude problém...tady v klubu má Nubiru II jen jeden člověk a ten má Sedan...ale třeba se někdo ozve, kdo to má v el. podobě...tady je pár věcí k Nubiře - třeba se něco bude hodit:

http://nubira.daewooclub.com/download.php

Hodně štěstí ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Ivoši díky ti za radu na odkazy,sice je tam na Nubiru I,ale ono aspoň něco.Třeba se někdo slituje a buď se ozve a nebo třeba to i vystaví do download sekce.Jinak sem přidávám odkaz na on-line obchod s náhrad.díly na Nubiry.

http://www.autodilykrc.cz/eshop/daewoo/nubira

Je tam docela slušná nabídka ,tak třeba to někomu bude něco platný.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jojo Autodíly Krč jsou v našem klubu dost známý ;) Nicméně zkus ještě CZ Drafel...taky slušná nabídka a navíc pro náš klub se rýsuje sleva 5% z internetové ceny (viz. v sekci Pokec - CZ Drafel)...

Bohužel jak jsem psal...pokud vím, tak Kombi Nubira II tu asi nikdo nemá :(

Jinak vítej v klubu nezapoměň nahodit pár foteček tvojí Nubi a projdi si fórum, máme tu dost užitečných věcí, který by se mohli hodit...a snad dorazíš i na nějaký Daewoo sraz. Hodně šťastných kilometrů ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Mam Nubiru II sedan,ale návod tiež nemám , v podstate základ je z Nubi I ,akurát iný interier, svetlá ,pristrojovka. Na internete som nasiel iba rumunsky návod.Ak trochu rozumieš po poľsky tak info je v poľskom návode na http://nubira.daewooclub.com/download.php pod položkou "Nubira - Kniha JAK NA TO ".
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“