dotaz na Marka: bílé blinkry
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
dotaz na Marka: bílé blinkry
Marku, jak může dojít k poškození vnitřku blinkru, když budu chtít to oranžový vymlátit bez rozlepování?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Ivane, hod to prosim do tematu k blinkrum, at se to tu nemota, OK?
Naposledy upravil(a) milosh dne ned čer 13, 2004 22:11, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ta oranžová baňka je snad nerozbitná a jak s ní tam tím otvorem pro žárovku různě kroutíš tak může prasknout to vnitřní sklíčko, který je uvnitř blinkru mezi oranžovou baňkou a vnějším sklíčkem . Já jsem měl jeden starej blinkr a na něm sem to zkusil a fakt se mi to nepovedlo a vnitřek sem rozlámal. A to sem zkoušel i nůžkama tu baňku rozstřihnout a ani náhodou
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Marku a fakt to nejde ani rozstříhat nebo nějak upilovat? Mně se to totiž nechce rozlepovat...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane nemysli si, že sem to nezkoušel vším možným, ale ta baňka fakt něco vydrží no a rozstříhat tak aspoň na 3 nebo 4 kusy jinak ji nevyndáš a to se mi taky nepovedlo je tam málo místa
Ale pokud se ti podaří sehnat nářadí který zmínil Pepe tak to bude určitě jednodušší.
Musíš zajít za zubařkou a že si potřebuješ půjčit na chvíli nádobíčko nebo až půjdeš na prohlídku tak vem rovnou blinkry s sebou ne
Ale pokud se ti podaří sehnat nářadí který zmínil Pepe tak to bude určitě jednodušší.
Musíš zajít za zubařkou a že si potřebuješ půjčit na chvíli nádobíčko nebo až půjdeš na prohlídku tak vem rovnou blinkry s sebou ne
tak to je dobryMarek píše:Musíš zajít za zubařkou a že si potřebuješ půjčit na chvíli nádobíčko nebo až půjdeš na prohlídku tak vem rovnou blinkry s sebou ne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet