Závada a Diagnostika

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Jenda222

Závada a Diagnostika

Příspěvek od Jenda222 »

Zdarec , chtěl bych se vás zeptat na přibližnou cenu prohlídky(diagnostiky) motoru, něco se mi tam posr.... a potřebuju vědět co? , protože nevím jestli mam koupit jiny motor nebo zkusit opravit ten stary. \tak jestli mate nekdo uz zkusenosti s autoopravnama , jestli tu cenu pocitaji na hodiny nebo za praci :idea: diky moc za odpovedi [/b]
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

No diagnostika sa da urobit iba ak nastartujes motor alebo aspon ho pretoci paru krat...ak auto vobec nenastartujes tak diagnostiku ti neurobia....mozes to dat jedine prezriet v com moze byt chyba odhadom + cena...sa mi vidi ze diagnostika stoji v Daewoo servise okolo 2000 sk
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Ja som mal diagnostiku v servise (nie org. a sam technik bol prekvapeny co vsetko sa tam da skontrolovat v porovnani s novsimi autami) asi za 200 sk, takze nic brutalne.
Serpico

diagnostika

Příspěvek od Serpico »

....to je prostě rozptyl OPEL až 1 200 Kč...ale s diagnostikou se musí umět dělat - neřekne všechno.... ale chytrému a schopnému napoví....mechanikovi bez praxe je víceméně na houby...bohužel, s tím jsem setkal u Srby, koukali do toho jak do křišťálové koule...no machři... a opravili kulový...jenom ty ksichty, ty byly zajímavé ( a vlastně drahý...)...my tady na to máme " palikxe " .... to je d o c t o r - promován zde ne stránkách...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“