Pes v autě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pes v autě
Já sice psa nemám, ale o psech v autě pište sem. Myslím, že s radarem nemají psi nic společného.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Psa do auta nie veď kdo má čistiť tie chlpy a vlastne môj problém je že psíky mám rád ale ako náhle je vlhko tak ten psí zápach je moja smola lebo na to mám alergiu a je to blbé lebo aj svokrovci majú psíčka ktorý ma má rád ale do auta nemôže bo keby sa tam dostal ten psí smrádok tak mám smolu a dojazdil som už sa mi to raz stalo ješte s fordom musel som ho týždne vetrať sapónovať a čistiť a aj tak som mal občas problémy takže tolko do Legy pes nesmie
Jasně, Vojto psi s radarem nic společného nemají, ale mohou se zcela nevyzpytatelně zapojit do řízení vozidel a pak "no potěš koště" V tématu o nahlašování radarů se řešil např. zip a jiné nešvary, které nás řidiče trápí. Je to opravdu a musím přiznat někdy i z mé strany odbíhání od zadaného tématu. Na svou obhajobu bych ale uvedl, že tento příspěvek o radarech je v sekci POKEC a tam si může , alespoň dle mě kecat každý o čemkoli a držet se tématu je, jak už sám název sekce napovídá těžké.
Spíš bych řešil na foru podstatnější úniky od témat, které se tákají technických problémů jednotlivých modelů tam je to silně na pováženou, když v tématu nepravidelný běh motoru se řeší ruční brzda
Dost často se nám zde na foru stává že v jednom tématu semeleme všechny problémy toho kterého vozu a když pak někdo nový chce čerpat informace z přechozích příspěvků narazí pod problémem brzdy např. na svíčky, či kabely atd. Schválně si to zkuste , vyhledat něco
O tom jak převážet psa jsem již napsal v tématu o radarech, nebudu se k tomu již vracet, ale pokud chcete diskutovat mimo sekci POKEC, zkuste se držet problému v nadpisu, ulehčí nám to přístup k informacím
Slibuju, že se v tomto pokusím jít ostatním příkladem
Spíš bych řešil na foru podstatnější úniky od témat, které se tákají technických problémů jednotlivých modelů tam je to silně na pováženou, když v tématu nepravidelný běh motoru se řeší ruční brzda
Dost často se nám zde na foru stává že v jednom tématu semeleme všechny problémy toho kterého vozu a když pak někdo nový chce čerpat informace z přechozích příspěvků narazí pod problémem brzdy např. na svíčky, či kabely atd. Schválně si to zkuste , vyhledat něco
O tom jak převážet psa jsem již napsal v tématu o radarech, nebudu se k tomu již vracet, ale pokud chcete diskutovat mimo sekci POKEC, zkuste se držet problému v nadpisu, ulehčí nám to přístup k informacím
Slibuju, že se v tomto pokusím jít ostatním příkladem
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Člověče a co děláš, když ti namokne knír?? Hlava z okna a noha na plynu jde k podlaze.-peha- píše:Psa do auta nie veď kdo má čistiť tie chlpy a vlastne môj problém je že psíky mám rád ale ako náhle je vlhko tak ten psí zápach je moja smola lebo na to mám alergiu a je to blbé lebo aj svokrovci majú psíčka ktorý ma má rád ale do auta nemôže bo keby sa tam dostal ten psí smrádok tak mám smolu a dojazdil som už sa mi to raz stalo ješte s fordom musel som ho týždne vetrať sapónovať a čistiť a aj tak som mal občas problémy takže tolko do Legy pes nesmie
-
- Kontaktovat uživatele:
To nepomúže už som skúšal aj lieky aj injekcie ale nič proste chlpy ale len psie lebo doma máme mačku a chlpou plný byt a taky neviem ako sa mi to stalo bo ako chlapec som mal psa tedy čau-čaua a chlpatý bol až až no a zrazu bum -môžem sa s nimi hrať ale občas proste mi opuchnú oči ale to len keď je psík mokrý jinak to riešime tak že ten čo má svokra tak občas u nás spí no a preto je stále ostrihaný do hola no nie celkom ale velmi na krátko a teraz cez zimu aby chudák nemrzol tak sa s ním vídam len málo
- Hanzy
Patri do kufru kdyz uz!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
TO Serpico _: Ako si písal o tom psovi,že musí mať dostatok miesta,kôli paragrafu o týraní zvierat.No ja som nemyslel do kufra sedanu
ale napr.nejakú bezp.sieťku ,ktorá oddeluje vodiča od zvieraťa.Sice to vypadá blbo-hlavne ak tam máš aj nejakú osobu,(to už ale neviem,či to nie je v rozpore s nejakým zákonom)ale všetko má svoju daň...a nakoniec za vodičom má pes aj viac miesta ako človek,Ak však má niekto vlkodava alebo nejakého čuvača,tak si musí kúpiť napr.pick-up alebo transit(no čo neurobíš pre štvornového priateľa)
Ja napriklad vozím malého džungarského škrečka na zadnej sedačke a ešte k tomu v klietke:
ale napr.nejakú bezp.sieťku ,ktorá oddeluje vodiča od zvieraťa.Sice to vypadá blbo-hlavne ak tam máš aj nejakú osobu,(to už ale neviem,či to nie je v rozpore s nejakým zákonom)ale všetko má svoju daň...a nakoniec za vodičom má pes aj viac miesta ako človek,Ak však má niekto vlkodava alebo nejakého čuvača,tak si musí kúpiť napr.pick-up alebo transit(no čo neurobíš pre štvornového priateľa)
Ja napriklad vozím malého džungarského škrečka na zadnej sedačke a ešte k tomu v klietke:
- Hanzy
Do kufru nebo vubec co by tam taky mel delat nebo do pickapu ale pozor mluvim o psech ne o stekajicich gaucovych micinkach...
Kdysi mel kamos psa od policie a ten byl nauceny do kufru od skody 120 hups a uz byl tam a to byl pekny macek NO.Nesmel pred nim nikdo otvirat kufr nebo uz tam hned skakal!
Kdysi mel kamos psa od policie a ten byl nauceny do kufru od skody 120 hups a uz byl tam a to byl pekny macek NO.Nesmel pred nim nikdo otvirat kufr nebo uz tam hned skakal!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No Hanzy, pejska do kufru ?! Můj miláček sedí na zadní sedačce a nikam jinam bych ho nedala. Vím že je to proti předpisům ale v přepravce jsem ho zkoušela vézt jednou a taky naposled. Takže ho vozím takhle volně a zatím jsem s tím problémy neměla. Jinak mi připadá že psi jsou daleko čistotnější ( i voňěvější ) než někteří lidi.
- Hanzy
Psi slimtaji a chlupati a do auta pokud tam ma byt cisto nepatri...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG