Pes v autě

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Vojta

Pes v autě

Příspěvek od Vojta »

Já sice psa nemám, ale o psech v autě pište sem. Myslím, že s radarem nemají psi nic společného.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Psa do auta nie veď kdo má čistiť tie chlpy a vlastne môj problém je že psíky mám rád ale ako náhle je vlhko tak ten psí zápach je moja smola lebo na to mám alergiu a je to blbé lebo aj svokrovci majú psíčka ktorý ma má rád ale do auta nemôže bo keby sa tam dostal ten psí smrádok tak mám smolu a dojazdil som už sa mi to raz stalo ješte s fordom musel som ho týždne vetrať sapónovať a čistiť a aj tak som mal občas problémy takže tolko do Legy pes nesmie :D
Richard

Příspěvek od Richard »

Jasně, Vojto psi s radarem nic společného nemají, ale mohou se zcela nevyzpytatelně zapojit do řízení vozidel a pak "no potěš koště" V tématu o nahlašování radarů se řešil např. zip a jiné nešvary, které nás řidiče trápí. Je to opravdu a musím přiznat někdy i z mé strany odbíhání od zadaného tématu. Na svou obhajobu bych ale uvedl, že tento příspěvek o radarech je v sekci POKEC a tam si může , alespoň dle mě kecat každý o čemkoli a držet se tématu je, jak už sám název sekce napovídá těžké.
Spíš bych řešil na foru podstatnější úniky od témat, které se tákají technických problémů jednotlivých modelů :!: :!: tam je to silně na pováženou, když v tématu nepravidelný běh motoru se řeší ruční brzda :!: :!:
Dost často se nám zde na foru stává že v jednom tématu semeleme všechny problémy toho kterého vozu a když pak někdo nový chce čerpat informace z přechozích příspěvků narazí pod problémem brzdy např. na svíčky, či kabely atd. Schválně si to zkuste , vyhledat něco :roll: :roll: :roll:

O tom jak převážet psa jsem již napsal v tématu o radarech, nebudu se k tomu již vracet, ale pokud chcete diskutovat mimo sekci POKEC, zkuste se držet problému v nadpisu, ulehčí nám to přístup k informacím :!: :!: :!: :!:
Slibuju, že se v tomto pokusím jít ostatním příkladem :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

-peha- píše:Psa do auta nie veď kdo má čistiť tie chlpy a vlastne môj problém je že psíky mám rád ale ako náhle je vlhko tak ten psí zápach je moja smola lebo na to mám alergiu a je to blbé lebo aj svokrovci majú psíčka ktorý ma má rád ale do auta nemôže bo keby sa tam dostal ten psí smrádok tak mám smolu a dojazdil som už sa mi to raz stalo ješte s fordom musel som ho týždne vetrať sapónovať a čistiť a aj tak som mal občas problémy takže tolko do Legy pes nesmie :D
Člověče a co děláš, když ti namokne knír?? :lol: :lol: :lol: Hlava z okna a noha na plynu jde k podlaze. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To nepomúže už som skúšal aj lieky aj injekcie ale nič proste chlpy ale len psie lebo doma máme mačku a chlpou plný byt a taky neviem ako sa mi to stalo bo ako chlapec som mal psa tedy čau-čaua a chlpatý bol až až no a zrazu bum -môžem sa s nimi hrať ale občas proste mi opuchnú oči ale to len keď je psík mokrý :D jinak to riešime tak že ten čo má svokra tak občas u nás spí no a preto je stále ostrihaný do hola no nie celkom ale velmi na krátko a teraz cez zimu aby chudák nemrzol tak sa s ním vídam len málo :D :D :D
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Tak to pak jo :(
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Je to pech lebo mám psíky rád no ješte že vonku také problémy nemám len v uzavretom prostredí a tak môžem s tým fešákom chodiť vonku no takže vlastne jenom do auta nesmí aj keď jazdím taxíkom a je sucho tak ho zoberiem je to kamoš ako každý pes :lol: :lol: :lol:
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ved aj policajti nosia psa v aute ,aby bol v aute aspon jeden rozumný tvor. Ja nepotrebujem mať psa moja žena šteká dosť.Obrázek
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Když teda pes tak jenda teorie tvrdí že pes pomohl člověku přežít a stát se pánem na zemi :shock:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Patri do kufru kdyz uz! :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Zvlášť když máš sedan... :lol:

...já vozím naši jezevčici málokdy, ale když už, tak sedí/leží u spolujezdce na zemi...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Muco

Příspěvek od Muco »

TO Serpico _: Ako si písal o tom psovi,že musí mať dostatok miesta,kôli paragrafu o týraní zvierat.No ja som nemyslel do kufra sedanu :lol: :lol:
ale napr.nejakú bezp.sieťku ,ktorá oddeluje vodiča od zvieraťa.Sice to vypadá blbo-hlavne ak tam máš aj nejakú osobu,(to už ale neviem,či to nie je v rozpore s nejakým zákonom)ale všetko má svoju daň...a nakoniec za vodičom má pes aj viac miesta ako človek,Ak však má niekto vlkodava alebo nejakého čuvača,tak si musí kúpiť napr.pick-up alebo transit(no čo neurobíš pre štvornového priateľa)
Ja napriklad vozím malého džungarského škrečka na zadnej sedačke a ešte k tomu v klietke: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Do kufru nebo vubec co by tam taky mel delat nebo do pickapu ale pozor mluvim o psech ne o stekajicich gaucovych micinkach... :D
Kdysi mel kamos psa od policie a ten byl nauceny do kufru od skody 120 hups a uz byl tam a to byl pekny macek NO.Nesmel pred nim nikdo otvirat kufr nebo uz tam hned skakal! :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Iveta

Příspěvek od Iveta »

No Hanzy, pejska do kufru ?! Můj miláček sedí na zadní sedačce a nikam jinam bych ho nedala. Vím že je to proti předpisům ale v přepravce jsem ho zkoušela vézt jednou a taky naposled. Takže ho vozím takhle volně a zatím jsem s tím problémy neměla. Jinak mi připadá že psi jsou daleko čistotnější ( i voňěvější ) než někteří lidi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Psi slimtaji a chlupati a do auta pokud tam ma byt cisto nepatri... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“