TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No a ješte k noťasu mám mobilní net takže múžu i na záchode,hold mobilita je krásná vec :lol: :lol: :lol:

Obrázek

A notík má aj vlastnú značku to aby sa vedelo čo je na prvom mieste :lol: :lol: :lol:
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Jana_ píše:
milosh píše:
Jano, never tomu ze vy si nechate lepsi pc nez vase dite, stejne u nej bude sedet kdyz nebudete doma :D

Ja mam sve pc manzelka taky a jeste mame notas v obyvaku, kdyz se nam nechce vstavat od tv a miminka ;)
Tak našemu prckovi jsou 3roky, tak doufám, že by nemusel mít snad lepší pc než my.A až vyroste, tak ať si klidně sedí u toho našeho, než by dělal jiný blbosti :lol:
3 roky? tak to ma aspon 5 let jeste na svy pc cas :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

Jana_ píše:-milosh-
Taky jsem měla tu představu, že nechci vidět své dítě sedět u pc, ale doba jde nějak moc rychle dopředu.Naštěstí tady má své hry(pro děti od 2 nebo 3 let)Krteček, Klubíčko her...,a potom hrajou s taťkou závody aut(a potom si podle toho musíme hrát s jeho autíčkama).
Ono je to těžké,ve školce už dnes mají pc z 99% všude, takže to pro ně je naprosto normální věc.
Však to poznáte sami za nějakou dobu(nevím, jak máte staré miminko),ale uvidíš, že dítě nebudeš muset nic učit(oni se to naučí tím, že to odkoukají od dospělých)
ja vim, ale aby moje maly dite sedelo u pc ve svem pokoji, to teda ne, vim ze se ucej rychle, delam sam s PC uz nejaky ten rok v bance, tak vim jak jsou na tom deti zamestnancu, ale myslim ze nez dite jde do skoly tak mu musi stacit sva TV, prip. dvd prehravac, ale pc jeste ne... No ale to je jen muj nazor.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ha,ha,ha :lol: proste sedne a jede :lol: deti sou vždy na 1 míste a my je máme rádi tak jim udeláme co jim na očích vidíme :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vít, Jiří píše:ivoši myslím že se to lepí speciálním lepidlem většinou ho dodávají k tomu -- ale pokud to přilepíš tak už to nesundáš a stk -- no nevim nevim :lol: :lol:
No právě, že jsem dostal jen mračítka. Šedej plast.....takže přemýšlím, jestli nebude problém na STK a navíc je musím nastříkat do barvy auta, ale to nevím jaká to přesně je. Je to na Kombika a ten je stříbrný.....kde bych zjistil číslo barvy?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

milosh píše:
Jana_ píše:-milosh-
Taky jsem měla tu představu, že nechci vidět své dítě sedět u pc, ale doba jde nějak moc rychle dopředu.Naštěstí tady má své hry(pro děti od 2 nebo 3 let)Krteček, Klubíčko her...,a potom hrajou s taťkou závody aut(a potom si podle toho musíme hrát s jeho autíčkama).
Ono je to těžké,ve školce už dnes mají pc z 99% všude, takže to pro ně je naprosto normální věc.
Však to poznáte sami za nějakou dobu(nevím, jak máte staré miminko),ale uvidíš, že dítě nebudeš muset nic učit(oni se to naučí tím, že to odkoukají od dospělých)
ja vim, ale aby moje maly dite sedelo u pc ve svem pokoji, to teda ne, vim ze se ucej rychle, delam sam s PC uz nejaky ten rok v bance, tak vim jak jsou na tom deti zamestnancu, ale myslim ze nez dite jde do skoly tak mu musi stacit sva TV, prip. dvd prehravac, ale pc jeste ne... No ale to je jen muj nazor.
Já si spíš myslím, že čím dřív se naučí malej na PC,tím lépe. Dneska je počítačová doba...souhlasím s tebou, aby tam neseděl pořád, ale běžný věci na počítači bych mu dovolil....třeba ho to chytne, pak se dostane k programování atd. atd. Ale dost o výchově, kdysž žádný dítě ještě nemám......sorry... :oops: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ivošku neboj všecko příde a až budou detičky tak teprve potom nastáva zábava :lol: :lol: :lol: Takže se čiň aby si se mohl pochlubyt nasledovníkem :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Joj musím honem dát ješte neco neboť toto je 1000 odpoveď a je mojááááááááááááá :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to je dost zlí že se mu nechce protože já zase mám procházky rád ale z hlediska toho že sem pracovne vytíženej skoro každý den tak je jich málo ale jak je to jenom možný tak hurá nekde :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

-peha- píše:Ivošku neboj všecko příde a až budou detičky tak teprve potom nastáva zábava :lol: :lol: :lol: Takže se čiň aby si se mohl pochlubyt nasledovníkem :lol:
Neboj, já se na ně těším, ale ještě na ně nemám :lol: Ale časem budou ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to jó hlavne aby Ti vyšel pár čiže hošan a kočka :lol: to preto že já mám kočky 2 + 1 a hošan sem sám tak to si ani neumíš představit ale jde to :D :D :D Doma sme naštestí samá sranda i když nekdy se to nedá ale vjetšinou perfekt :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“