TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím se dotknout původního tématu....včera mi konečně přišla mračítka na Nubi. Potřeboval bych prosím radu, jak je instalovat na světla....resp. jestli je nutné je lepit (případně jakým lepidlem), nebo jestli existuje něco co bych na světla a mračítka nanesl a šla by sundávat.....kvůli STK...a když jsme u toho, myslíte,že auto s mračítky projde bez problému s mračítky?Jsou jen decentní na vršek světel.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jano, proto my mame doma 2 pc a 1 notas
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jano, never tomu ze vy si nechate lepsi pc nez vase dite, stejne u nej bude sedet kdyz nebudete domaJana_ píše:A nechceš mi jeden půjčit?milosh píše:Jano, proto my mame doma 2 pc a 1 notas
Ne,do budoucna se s tím u nás počítá, ale v odlišné variantě-tento si ponechá synek a MY si koupíme jinej.(takže zase na tom budu stejně)
Ja mam sve pc manzelka taky a jeste mame notas v obyvaku, kdyz se nam nechce vstavat od tv a miminka
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet