Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Slam:Ja nerikal,ze je Leganza karoserii hodne podobna Omeze,psal jsem o podobnosti,kterou jsem myslel dily a ne tvar kastle...ale to je fuk,byl to jen napad,ty gumy by tam sly treba prizpusobit klidne i z jineho auta,pokud neboudou nijak zvlast tvarovany...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Chlapi mame novou krasnou stribrnou Legu v galerii od dnalor,ma pekne kolecka Jen nechapu jak nekdo zchovava spz a taky duvod proc?Ale prdel je ze pokazde jen na nekterem fotu a na jinem ji stejne necha... Celkem zajimava logika ale muj mozek to nejak nechape
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose: Máš peknú striebornu legu ale odporúčam ti nasledovnú vec - keď som kupoval moju, jeden svetlomet bol menený a bol nádherne lesklý a druhý zasa už ožltol. Najprv som ho chcel vymeniť ale som zisti na netel, že ožltol od spalín. Tkže som ho dal vyleštiť leštičkou a brúsnym papierom s vodou a výsledok bol fasácky, svetlomet bol krajší ako ten nový. Teraz po roku nebadať žiadne rozdiely oproti orig. Lega vizerá po vyleštení svetiel ako nová. Tekže ti odporúčam tie svetlá preleštiť. Ja som za to zaplatil 100,- a hotové na počkanie.
Dekuju,rikal jsem si jak to,ze jsou ty svetla zazloutly a ted diky tobe vim konecne duvod,ale ze je to od spalin by me nenapadlo,myslis,ze by to slo nejakym pripravkem na sklo nebo treba Cifem???Nevim totiz kde to nechat udelat,abyste se nikdo nedivil tomu Cifu,tak vcera jsem s nim myl kola,trvalo mi to necele 3 hodiny a delal jsem to kartackem na zuby,vysledek paradni,kola vyzeraly strasne ale ted jsou vcelku hezky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...