Přeji hezký den na Šluknovsku prší - teplota + 3 C° na silnicích prosolené kaluže a sníh rapidně jde dolů - zdraví " Vazoun " brzo bude jaro
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Vsetínsko včera ráno kalamita, Velká Lhota odříznuta skoro od světa, 5 aut zapadlých v jediné příjezdové cestě do Val.Mezu (musel jsem okolo přes Bystřičku. Na cestě sníh za celý víkend a ještě pondělní noc. Do práce na 6,00 hod jsem vyrazil jako vždy v 5,15 a dorazil jsem (stále včera) v 7,05...
Dnes přes noc dalších 10 cm nového a mokrého sněhu, silnice neprohrnutá ale s řetězy průjezdná, dnes jsem do práce dorazil včas ... (Ve Val.mezu padá sníh s deštěm - předpokládám během dne déšť - u nás na Lhotě stále sněží...
UŽ DOOOOOOST !!!!!!!!!!!!!!!!
EX"PLAVÁČEK"Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
u nás ,v Nitre, to dnes vyzerá takto,pohľad z okna o 7.25 h
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
vždyť u vás už je skoro jaro !!! To našich 1,5 m sněhu je jiný kafe...
EX"PLAVÁČEK"Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
A už je to tady zase - momentálně + 1,4 a drobně sněží. Ráno chumelilo fest, během hodiny napadlo cca 5cm těžkejch mokrejch sraček. Na kopcích prý bylo krušno.
Zdravím všechny na foru Šluknovsko : ráno poprašek,dopoledne déštˇ, odpoledne ve 13.15 hod. + 4 C ° a prší ... po sněhu ani památky.
Hlášení podává " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
U nás ako vžda nádhera -slniečko a 14 stupníkov no a práve vyrážam do Budapešti takže snečné okuliare na očka a tempomat na správnu rýchlosť a hurá do slnečného počasíčka
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den dnes o půl třetí - Šluknovsko + 3 C° pod mraky - silnice suché, sněhové zbytky pouze po krajnici - zdraví " Vazoun "
----------------------
Člen Matiz clubu reg. č. 20
Matiz SE r.v. 07/2002 sv. zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Zdarec lidičky.Na první jarní den je v Pardubicích a v okolí sucho,obloha pod mrakem,bez jakýchkoliv přeháněk. silnice sjízdné (vlastně nesjízdné) kvůli dírám (korytům) po zimě.Mohli by začít opravovat
Daewoo Nubira 1,6 - Červenej drak - účastník hasičských vozidel červených Nubir,kdo byl na srazu tak ví.
Jo kamaráde, jak to látaj u Parama nebo u kasáren, tak to je za 2 dny vždycky vytlučený....onehdy jsme tu řešili cosi okolo oprav a jeden z kolegů popisoval způsob, jak se to má správně dělat - v podstatě postup z Německa a hele jaký tam mají silnice....no jinak počasí stále stejné...už bych potřeboval sluníčko...jsem jako Superman, taky se dobíjím sluncem
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Nejvíce mě zaráží to, kam dají značku FRÉZOVÁNÍ VOZOVKY, ta značka tam stojí týden až 14 dní a frézy ani spravené silnice nikde V Pardubicích jsou hodně zdevastované silnice
Daewoo Nubira 1,6 - Červenej drak - účastník hasičských vozidel červených Nubir,kdo byl na srazu tak ví.