Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja mam ty gumy stejne docela potrhane takze je budu muset menit tak jako tak...bud to vyjde nebo ne... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já zasa okolo dverí mám gomy v úplným cajku nikde žádná trhlina ani jiné poškodenie a síce ani okolo okien nebadať nejaké porušenie a aj tak to fučí potvorka jedna :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Tak já mám dojem že to je choroba Legy
No tak to s prominutim mozna te Tve, u te me je samozrejme vse naprosto v poradku, stejne ticho a bezvetri pri 40km/h stejne jako ve 140! :twisted:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:Takze myslis,ze kdyz necham vymenit ty gumy,ze mi to pomuze???Jsem z toho spatnej...nejde ani poslouchat radio natoz se s nekym bavit... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

peha:Tak tobe tam bude foukat asi uz porad,ted jsem si vzpomel,ze kdyz jsem mel sraz s Hanzym tak jsme se o tom bavili a on rikal,ze mu tam fouka okolo oken protoze tam mel driv ty deflektory ci jak se to vola a ta guma je od toho vytahana a jeste si nesedla zpatky...takze nevim,zkusim nechat vymenit a uvidi se... ;)
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Slam:Takze myslis,ze kdyz necham vymenit ty gumy,ze mi to pomuze???Jsem z toho spatnej...nejde ani poslouchat radio natoz se s nekym bavit... :cry:
To nevim, ja to jeste resit nemusel. Ja to obcas hezky promazu olejem (na pumpe jsem nasel jeden specialne urceny na gumu), ale ne kvuli tomu, co pisete, ale kvuli tomu, ze mi okna v horni casti, kdyz je moc casto neotviram, jako by casem "prilepi", takze pak pri otevirani se to nepekne jakoby vytrhne z te gumy. Po namazani je to vytrhavani z gumy daleko lepsi, tj. mnohem mensi razy. Taky jsem si tu gumu nechal osetrit na zimu kvuli primrzani, abych si ji nepotrhal.
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja mam to same...kdyz auto dele stoji tak se dvere jakoby prilepi...ty gumy mam roztrhane uz od predchoziho majitele,budu je muset vymenit a pak si je budu hlidat a taky zkusim necim maznout... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No len mi je čudné že tam niesú tie sametky ako naprýklad na Esperu ale aj v starom Passate a dokonca v mojom 30 ročnom OPLI a tu je len guma 8) Jinak mne fučalo už pred tým ako som tam dal tie deflektory no a mal som ich tam asi týždeň a fukot bol strašný tak sú teraz v pivnici ale práve teraz som to skúšal a pri 130 to začíná a pri 150 už je to dosť hlučné a to som skúsil aj ručne dotiahnuť okno a ten fukot je len na mojej strane a potvora zrovínka pri uchu :D
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Peho, to samý je u Sedana....všude klid,ale u levých předních dveří u ucha to fičí.....U kombika nic.....na obou autech máme deflektory...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já prikladám tu chybu v tom že mám el.ovládané okna lebo keď dám dolu tapec a okno ručne dotlačím tak ten fukot počuť až pri 160 ale ani v tedy to nieje tak hrozné :D ako som už vspomínal skúsim vymeniť tu gumu okolo okien a uvidíme len zatial to nechávam tak lebo moja žienka je dobrá vo speve :twisted: a tak si ju pustím no a potom začnem spievať s nou a fukot sa stratí :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já si myslím totéž....díky těm deflektorům jsou ty gumy nějak vymačkaný a je to na prd.....a propo, na které frekvenci si můžu tvou ženu naladit, taky bych si rád poslechl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

A nesli by tam ty gumy z jinyho auta???Proste jen je tam namackat a seriznout aby tam sedly na delku...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Gossíku to by možno bolo dobré keby to šlo z iného prispôsobiť ale neviem či je to reálne no ale skúsiť by to asi stálo za len tady u nás je malé mestečko a mototechny len sem tam no uvidíme :lol: ale keby sa Ti to podarilo tak si frajer a podel sa so skúsenostmi :lol:

To Ivošku moja spieva len v súkromí a nejradeji v kúpelni keď si myslí že ju nik nepočúva no a vtedy si stíšime telku a rehoceme sa s dcerami že sa až za brucha popadáme :D len smiať sa musíme do hrsti lebo keď nás speváčka počuje tak hneď prestane :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No nevim no,ale jak jsem nekde cetl,ze Leganza a Opel Omega jsou hodne podobny auta tak me napadlo prizpusobit tesneni z Omegy na Leganzu...byl to jen napad,nechci zbytecne utracet za gumy z Omegy abych zjistil,ze to nejde,mit znamyho na vrakaci nebo nekde tak si tam zalezu na celej den a budu zkouset...ale moje financni situace mi ted nedovoluje nejak experimentovat...treba uz s tim ma nekdo zkusenosti...treba se nekdo ozve...
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:No já prikladám tu chybu v tom že mám el.ovládané okna lebo keď dám dolu tapec a okno ručne dotlačím tak ten fukot počuť až pri 160 ale ani v tedy to nieje tak hrozné :D
Podle toho, co popisujes, to muze byt tim, ze mas vychozeny stahovaci motorky oken a ta se defacto poradne nedoviraji a pak je logicky, ze to fuci, ne? Mne jezdi okna pekne svizne a plynule, tak treba proto mi to (zatim) nefuci...

Goose píše:No nevim no,ale jak jsem nekde cetl,ze Leganza a Opel Omega jsou hodne podobny auta tak me napadlo prizpusobit tesneni z Omegy na Leganzu...
Zajimavy napad, akorat nechapu, kdes prisel na to, ze karoserie Leganzy je hodne podobna Omeze?! :shock: Kdybys to tu cetl peclive, tak je tu thread, kde mas napsano, ze karoserie Leganzy je mirne upraveny prototyp Jaguara, kde pochybuju, ze byla jakakoliv inspirace Opelem. Nerikam, ze to s Opelem nema nektere mechanicke dily stejne nebo podobne, ale pochybuju, ze to bude zrovna tvar dveri z Jaguara. :P
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“