Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No tak to s prominutim mozna te Tve, u te me je samozrejme vse naprosto v poradku, stejne ticho a bezvetri pri 40km/h stejne jako ve 140!-peha- píše:Tak já mám dojem že to je choroba Legy
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
peha:Tak tobe tam bude foukat asi uz porad,ted jsem si vzpomel,ze kdyz jsem mel sraz s Hanzym tak jsme se o tom bavili a on rikal,ze mu tam fouka okolo oken protoze tam mel driv ty deflektory ci jak se to vola a ta guma je od toho vytahana a jeste si nesedla zpatky...takze nevim,zkusim nechat vymenit a uvidi se...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
To nevim, ja to jeste resit nemusel. Ja to obcas hezky promazu olejem (na pumpe jsem nasel jeden specialne urceny na gumu), ale ne kvuli tomu, co pisete, ale kvuli tomu, ze mi okna v horni casti, kdyz je moc casto neotviram, jako by casem "prilepi", takze pak pri otevirani se to nepekne jakoby vytrhne z te gumy. Po namazani je to vytrhavani z gumy daleko lepsi, tj. mnohem mensi razy. Taky jsem si tu gumu nechal osetrit na zimu kvuli primrzani, abych si ji nepotrhal.Goose píše:Slam:Takze myslis,ze kdyz necham vymenit ty gumy,ze mi to pomuze???Jsem z toho spatnej...nejde ani poslouchat radio natoz se s nekym bavit...
Ja mam to same...kdyz auto dele stoji tak se dvere jakoby prilepi...ty gumy mam roztrhane uz od predchoziho majitele,budu je muset vymenit a pak si je budu hlidat a taky zkusim necim maznout...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
No len mi je čudné že tam niesú tie sametky ako naprýklad na Esperu ale aj v starom Passate a dokonca v mojom 30 ročnom OPLI a tu je len guma Jinak mne fučalo už pred tým ako som tam dal tie deflektory no a mal som ich tam asi týždeň a fukot bol strašný tak sú teraz v pivnici ale práve teraz som to skúšal a pri 130 to začíná a pri 150 už je to dosť hlučné a to som skúsil aj ručne dotiahnuť okno a ten fukot je len na mojej strane a potvora zrovínka pri uchu
-
- Kontaktovat uživatele:
No já prikladám tu chybu v tom že mám el.ovládané okna lebo keď dám dolu tapec a okno ručne dotlačím tak ten fukot počuť až pri 160 ale ani v tedy to nieje tak hrozné ako som už vspomínal skúsim vymeniť tu gumu okolo okien a uvidíme len zatial to nechávam tak lebo moja žienka je dobrá vo speve a tak si ju pustím no a potom začnem spievať s nou a fukot sa stratí
-
- Kontaktovat uživatele:
Gossíku to by možno bolo dobré keby to šlo z iného prispôsobiť ale neviem či je to reálne no ale skúsiť by to asi stálo za len tady u nás je malé mestečko a mototechny len sem tam no uvidíme ale keby sa Ti to podarilo tak si frajer a podel sa so skúsenostmi
To Ivošku moja spieva len v súkromí a nejradeji v kúpelni keď si myslí že ju nik nepočúva no a vtedy si stíšime telku a rehoceme sa s dcerami že sa až za brucha popadáme len smiať sa musíme do hrsti lebo keď nás speváčka počuje tak hneď prestane
To Ivošku moja spieva len v súkromí a nejradeji v kúpelni keď si myslí že ju nik nepočúva no a vtedy si stíšime telku a rehoceme sa s dcerami že sa až za brucha popadáme len smiať sa musíme do hrsti lebo keď nás speváčka počuje tak hneď prestane
No nevim no,ale jak jsem nekde cetl,ze Leganza a Opel Omega jsou hodne podobny auta tak me napadlo prizpusobit tesneni z Omegy na Leganzu...byl to jen napad,nechci zbytecne utracet za gumy z Omegy abych zjistil,ze to nejde,mit znamyho na vrakaci nebo nekde tak si tam zalezu na celej den a budu zkouset...ale moje financni situace mi ted nedovoluje nejak experimentovat...treba uz s tim ma nekdo zkusenosti...treba se nekdo ozve...
Podle toho, co popisujes, to muze byt tim, ze mas vychozeny stahovaci motorky oken a ta se defacto poradne nedoviraji a pak je logicky, ze to fuci, ne? Mne jezdi okna pekne svizne a plynule, tak treba proto mi to (zatim) nefuci...-peha- píše:No já prikladám tu chybu v tom že mám el.ovládané okna lebo keď dám dolu tapec a okno ručne dotlačím tak ten fukot počuť až pri 160 ale ani v tedy to nieje tak hrozné
Zajimavy napad, akorat nechapu, kdes prisel na to, ze karoserie Leganzy je hodne podobna Omeze?! Kdybys to tu cetl peclive, tak je tu thread, kde mas napsano, ze karoserie Leganzy je mirne upraveny prototyp Jaguara, kde pochybuju, ze byla jakakoliv inspirace Opelem. Nerikam, ze to s Opelem nema nektere mechanicke dily stejne nebo podobne, ale pochybuju, ze to bude zrovna tvar dveri z Jaguara.Goose píše:No nevim no,ale jak jsem nekde cetl,ze Leganza a Opel Omega jsou hodne podobny auta tak me napadlo prizpusobit tesneni z Omegy na Leganzu...