ježíš vy dva se dejte dohromadyJajuska95 píše:Jsem tady jen na chvilku,vezmu si antibiotika a pak hned spát.. většinou jsem tady přes den, ale tady nikdo není.. Mám vás pozdravovat od Ivoška, je nemocný, takže na net nechodí..

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
ježíš vy dva se dejte dohromadyJajuska95 píše:Jsem tady jen na chvilku,vezmu si antibiotika a pak hned spát.. většinou jsem tady přes den, ale tady nikdo není.. Mám vás pozdravovat od Ivoška, je nemocný, takže na net nechodí..
Sandruš mám vyjmečně velice aktivní na ICQJajuska95 píše:Hele nehuč jako.. asi jsem to na něj přenesla nooo... tak už má taky antibiotika.. narozdíl ode mě už mu je ale lépe..tak se tady snad brzy objeví, pokud vím, tak teď už spinká.. Kde máš Sandruš?
dobrou broučkusandruš píše:no teda ..dobrou
Fitty píše:no holky jdu dnes vyjmečně brzo hajat tak dobrou noc
Fitty píše:dobrou broučkusandruš píše:no teda ..dobrounehajneš si ke mě?
budu tu až v neděli tak mě nehledejteJajuska95 píše:Já už jdu taky, kdyžtak zítra..snad tady budete...
mějte se, dobrou noc..tady to zase začíná být zajímavé, to pak řeknu Ivoškovi..
![]()
![]()
Jajuska95 píše:Já už jdu taky, kdyžtak zítra..snad tady budete...
mějte se, dobrou noc..tady to zase začíná být zajímavé, to pak řeknu Ivoškovi..
![]()
![]()
prosím smutně koukámsandruš píše:Fitty píše:dobrou broučkusandruš píše:no teda ..dobrounehajneš si ke mě?
mnoto nevím
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |