komfortní jízda končí u 16tek, kompromis jsou 17tky pokud chceš co největší, 18tky tak na tunning který nemá s běžným používáním nic společnýho, tam už komfort nezažiješ a nikdo mě to nerozmluvíJoztar píše:este jeden dotaz ... ma tu niekto orlando s 18 palcovymi diskami ? viem vyzera to efektne ale ako na tom bude komfort jazdy ? dokupit ci nie? ponukau mi ich za 250e k LTZvybave. inac uz sa neviem dockat v pondelok objednavam.
Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
- Reklama
Bohužel je to tak , mě se moc líbí 18" , ale silnice po kterých jezdím jsou..... Tak jsem koupil auto na 17" , je to kompromis , ale 16 jsou k autu nepřiměřeně malé , to už vypadá divně , ale komfortnější to bez debat je .
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Bílá + LPG
Tak na XXL kola je tu machr náš kolega Maska35 má 18" ale už prý uvažuje o 20" ten ti o tom řekne více
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 07&t=17566 díky
Jinak co se týče témata ohledně kol tak prosím řešit zde Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Potom pro něho mám TIP !!!!
http://www.chevrolet.de/angebote-und-fi ... sline.html
Za mě velká 1 . Moc pěkné .
http://www.chevrolet.de/angebote-und-fi ... sline.html
Za mě velká 1 . Moc pěkné .
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Bílá + LPG
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, tak tě tu vítám Joztare. K té navigaci- zase tak špatná není. Trochu my vadí ovládání. Při zadávání adresy třeba v Praze musím vědět i co je to za část 1...12 jinak to ulici nenajde, ale na to co od ní člověk potřebuje stačí. Chybí mi tam některé mapy a ta cena za doplnění map je šílená. kdyby mi jí nenabídli za 5000,- Kč tak bych do ní nešel za těch původních 22000,- Kč co za ní chtěli. Jak se tu psalo je super ten velký display. Je na něm vše pěkně vidět a vypadá to dobře. S naftou ti taky bohužel neporadím, mám benzína. Orlík je super volba. Jsme velice spokojení. Spotřebu moc neřešim už s toho důvodu, že ho nešetřím. Kdybych chtěl ušetřit na spotřebě tak si koupim kolo
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
tak dneska sme si boli objednat orlika vybava LTZ nafta, strasne sa tesiime s manzelkou a nevieme sa dockat ze budeme cakat tak 2-3 tyzdne kym pride ... nakoniec som objednal bez navi cize klasika LTZ vybava + cierna metaliza (povodne sme chceli strieborne ale to co bolo na centralnom sklade asi niekto kupil tak sme zobrali cierne). kolesa nechavam 17ky ... + country sada este dokupim asi rezervu a ncham si domontovat predny senzor vdaka za kazde info. ked dojde auto hodim sem fotky
Joztar, super, už nech je to doma a vitaj v klube!
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Dobrá volba, Joztare. Jak auto celkově, tak ostatní detaily. Originál navigace je sice pěkná věc, ale za ty prachy zkrátka nestojí. S barvou je to sice věc vkusu, ale když jsem poprvé viděl naživo Orlando v černý, tak jsem trochu zalitoval, že jsme jí taky nevzali. No, a když nemáš problém s počáteční investicí, tal diesel a LTZ má taky něco do sebe. Já jsem sice spíš zastánce benzínu, ale pokud nějaký kilometry najedeš, tak si ho asi budeš pochvalovat - přece jen jede o něco líp než benzín...
Každopádně ale věřím, že budete spokojený, tak jako většina tady. A čekání? Když píšeš 2-3 týdny, tak to je brnkačka, to jsou tady jiní rekordmani! I já čekal asi 3 měsíce, a to ještě ušlo, takže u vás to nebude čekání, ale jen krásný těšení! Nejlepší je ta noc před vyzvednutím, já skoro nespal...
Každopádně ale věřím, že budete spokojený, tak jako většina tady. A čekání? Když píšeš 2-3 týdny, tak to je brnkačka, to jsou tady jiní rekordmani! I já čekal asi 3 měsíce, a to ještě ušlo, takže u vás to nebude čekání, ale jen krásný těšení! Nejlepší je ta noc před vyzvednutím, já skoro nespal...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- BranislavL
konecne dalsie dobre auto... sa to tu len belelo s benzinovym oparom...Joztar píše:tak dneska sme si boli objednat orlika vybava LTZ nafta, strasne sa tesiime s manzelkou a nevieme sa dockat ze budeme cakat tak 2-3 tyzdne kym pride ... nakoniec som objednal bez navi cize klasika LTZ vybava + cierna metaliza (povodne sme chceli strieborne ale to co bolo na centralnom sklade asi niekto kupil tak sme zobrali cierne). kolesa nechavam 17ky ... + country sada este dokupim asi rezervu a ncham si domontovat predny senzor vdaka za kazde info. ked dojde auto hodim sem fotky
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Tak budeš mít aspoň čas ty 3týdny si pořešit klubovou samolepku Eagles Squadron na OrlaJoztar píše:tak dneska sme si boli objednat orlika vybava LTZ nafta, strasne sa tesiime s manzelkou a nevieme sa dockat ze budeme cakat tak 2-3 tyzdne kym pride ... nakoniec som objednal bez navi cize klasika LTZ vybava + cierna metaliza (povodne sme chceli strieborne ale to co bolo na centralnom sklade asi niekto kupil tak sme zobrali cierne). kolesa nechavam 17ky ... + country sada este dokupim asi rezervu a ncham si domontovat predny senzor vdaka za kazde info. ked dojde auto hodim sem fotky
Vítej do klubu (doporučuji zlatou vypadá na té černé fakt dobře )
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak super. Konečně další černá super barva . Časem je ty bělochy doženeme. Ve zlatě jsem ještě samolepu neviděl. Mám ji v chromu
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
Tak se mrkni sem kamaráde https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 13&t=20205
Joztar píše:este jeden dotaz ... ma tu niekto orlando s 18 palcovymi diskami ? viem vyzera to efektne ale ako na tom bude komfort jazdy ? dokupit ci nie? ponukau mi ich za 250e k LTZvybave. inac uz sa neviem dockat v pondelok objednavam.
ahoj mám na autě 18" kola a s komfortem to není zas až tak zlé. Jezdím po Praze kde už žádné silnice nejsou a je to naprosto v pohodě. Když pak jedem na chajdu cestu si opravdu užívám zatáčky to jede jak po kolejích radši jedu po okreskách než po dálnici. Před tím jsem měl Mondeo 2002 2.5 V6 a komfort je srovnatelný a to mělo Mondeo jen 16".
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
Tak uz se oficialne hlasime do gangu s obema novymi prirustky do nasi rodinky nasi neoficialni soutez nakonec vyhrala Janicka, ktera se narodila 9.8., Orlando pak pritel vyzvedl 11.8. a aspon z porodnice uz jsme se vezly novym kocarem. A ze je to super svezeni jen ta modra metaliza nejak moc laka opereny utocniky
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Tak velká gratulace k Janičce hlavně zdraví a štěstí a Orlovi hodně štastných kmPalomita píše:Tak uz se oficialne hlasime do gangu s obema novymi prirustky do nasi rodinky nasi neoficialni soutez nakonec vyhrala Janicka, ktera se narodila 9.8., Orlando pak pritel vyzvedl 11.8. a aspon z porodnice uz jsme se vezly novym kocarem. A ze je to super svezeni jen ta modra metaliza nejak moc laka opereny utocniky