Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
pomaly ďalej zájdeš aj keď v situácii narodenia potomka a života ohrozenia tú rýchlosť určite raz prekročíšsacurovca píše:Preto chodím pomaly...![]()
pocit pohodlia a bezpečialadinek píše:základní pravidlo řidiče je: PRAVIDLO BEZPEČNÉHO NÁVRATU
ladinek píše:tak,tak a ne být zavřenej v konzervě a 15 hasičů kolem sebe s nůžkama![]()
já už pár smrtáků viděl a hrůza!!!!!!!!!!
Tam to známa je to tam fakt o hubuladinek píše:jezdím Brno -Svitavy.U černé hory je 70km/hod a zatáčka co vynáší XXX značek keré varují a debííííílci tam jezdí 110km/hod.Mě osobně jeden debil předjížděl v té nebezpečné zatáčce když jsem jel s celou rodinou plus naše 2letá prdola a do protisměru jela feda.Chytit ho ,tak jak by měl i dva metry chytnu ho pod krk a vyrazím mu obě sanice.Takže jezděte opatrně at Vás chevroletáci nějaký blb nezabil.
Předjet -zabrzdit-vytáhnout z auta a propleskat ať se vzpamatujeLucaso1 píše:aký máte názor na to keď vás dakto brzdí a keď ho chcete obehnúť tak sa s vami pôjde predbiehať že kto z koho a oproti vám ide auto ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |