dobre miesto a cas mi potom povec.-peha- píše:Miško 29 takže ideme cez Zvolen tak tam dakde potom môžeš počkať na nás miesto a čas sa ješte upresní
Slováci spoločne do Baldovca?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
POZOR-POZOR východ ---Stretnutie je o 4,30 na čerpacej stanici SHELL v Rožňave to platí pre Simone,Stanleyk , RC Michal(plne dúfam)a -peha- ďalej vo Zvolene okolo 6,30 na čerpacej stanici OMV to platí pre Miso 29 a pre PAMA ideme mimo TN ale smerom na Drietomu takže na hraniciách okolo 9,00 keby bol iný návrh dodajte ho sem :lol:málem bych zabudol môj mobil--0907 248 990--
Naposledy upravil(a) -peha- dne pát dub 27, 2007 22:05, celkem upraveno 1 x.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
prípadne smer od Košíc ak budete v Čečejovciach prezvonte ma budem v Drienovci vedla cest tč 0903617210 inak tak ako PEHA pri shell ak bude niekto nmeškať počkame nejake minuty ale zavolajte
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Vyzerá to tak, že som jediný, kto sa bude pripájať na hraniciach:-)
Budem tam niečo pred deviatou. Číslo na mňa je stále rovnaké a nájdete ho na stránkach www.mipo.us. Upozorňujem, že po prejdení hraníc prechádzam na české číslo, takže mi prípadne volajte volajte tam...
JRD a Peco o 9.40 v UH pri Hypernove na parkovisku?
Budem tam niečo pred deviatou. Číslo na mňa je stále rovnaké a nájdete ho na stránkach www.mipo.us. Upozorňujem, že po prejdení hraníc prechádzam na české číslo, takže mi prípadne volajte volajte tam...
Možno Nie.mipo píše:Vyzerá to tak, že som jediný, kto sa bude pripájať na hraniciach:-)