Moderátor: Blue Lanos
Dneska jsem se na ten drat ptal servismana ve znackovem servisu a on mi rikal, ze to je pravdepodobne vyvedene napajeni pro subwoofer... Ja si teda zadnych uprav na audiosoustave auta nevsiml, ale asi to neco takoveho bude (resp. bylo). Jeste me akorat napadlo, ze tam bylo handsfree od Nokie, kdyz jsem to koupil, tak jestli to neni pozustatek treba po nem. V kazdym pripade je to tam pry dodelavane dodatecne, protoze originalni kabelaz je vedena ve svazcich, kdezto tenhle kabel je tam vyveden volne vedle bovdenu kapoty... V kazdym pripade auta zatim stale jezdi i s tim dratem "navic", tak to necham bejt...Slam píše:A jak jsem se strachal kolem motoru, nasel jsem pomerne tlusty drat v jasne cervene buzirce s napisy (nachazi se vlevo uplne vzadu v rohu motoroveho prostoru), ktery vede z interieru do motoroveho prostoru, kde ale neni nijak zakoncem, na konci je holy!Netusi nahodou nekdo, co to je a kam ten volny konec pripadne patri?
To vypadá,že předchozí majitel měl v autě zesilovač. Hledej ještě jeden,ale v černé barvě. Určitě končí oba někde v kufru.Slam píše:Dneska jsem se na ten drat ptal servismana ve znackovem servisu a on mi rikal, ze to je pravdepodobne vyvedene napajeni pro subwoofer... Ja si teda zadnych uprav na audiosoustave auta nevsiml, ale asi to neco takoveho bude (resp. bylo). Jeste me akorat napadlo, ze tam bylo handsfree od Nokie, kdyz jsem to koupil, tak jestli to neni pozustatek treba po nem. V kazdym pripade je to tam pry dodelavane dodatecne, protoze originalni kabelaz je vedena ve svazcich, kdezto tenhle kabel je tam vyveden volne vedle bovdenu kapoty... V kazdym pripade auta zatim stale jezdi i s tim dratem "navic", tak to necham bejt...Slam píše:A jak jsem se strachal kolem motoru, nasel jsem pomerne tlusty drat v jasne cervene buzirce s napisy (nachazi se vlevo uplne vzadu v rohu motoroveho prostoru), ktery vede z interieru do motoroveho prostoru, kde ale neni nijak zakoncem, na konci je holy!Netusi nahodou nekdo, co to je a kam ten volny konec pripadne patri?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |