Kdo již přišel o body a za co ?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

zrušili by jste bodový systém ?

ano
10
24%
ne
25
61%
je mi to jedno
6
15%

Celkem hlasů: 41

impik 1

Příspěvek od impik 1 »

Tak se musím přiznat že jsem přišel o 2 body a 1000,- kč že jsem na 30 jel 40 a to ještě autobusem jinak za 30 let nic a tak smutně koukám když mne na 50 střihne místní galérka o které všichni policajti ví 80 a nic.Ti o radaru vědí a tak si jezdí jak chtějí.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak tomu sa hovorý sakra smúla :x
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

zvláštní. Já doteď myslel, že minimální pokuta za cokoliv je 2 tis kč.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Serpico

rychlost

Příspěvek od Serpico »

...to impik 1, - litr a 2 body to je slušná cena - mrzí mi, když nachytají " vyježděnýho a normálního řidiče " autobusu, ten prostě nemůže skočit na brzdy, prostě když se kácí les padají třísky...zejtra v tom můžu lítat taky - jižní spojka - strahovský tunel, strakonická a i jinde automaty sledování a jenom ti přijde fotečka ( trochu drahá )...ale je tolerance 10 - 12 km / hod..., hodně štěstí a zkus přežít, já už nechci jezdit profesionálně...

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Tak mam z vikendu zazitek s policii.byl jsem s klukama v hospode zahazet si sipky.samo jsem si dal 1 pivo nekdy v 7 hodin.obvykle ho cucam tak hodinu mozna i vic.nekdy po 9 hodine jsme skoncili (mimochodem skoncil jsem na 2 miste z 9 hracu)a v 10 jsem jel odvezt kamarada na vlak.policajti cihali za hospodou a jak sem se rozjel uz me meli.byl sem nervozni jak blazen ale elektronicky meric byl nekompromisni.nafoukal jsem cistou 0 a kaspari me jeste prohledali auto vsecky doklady a kdyz nic spatneho po pulhodine nenasli tak mi rekli dekujeme a nashledanou.pak jsem se vratil zpet do hospody vyzvedl zbytek hracu a jel domu.jen jsem vyjel z hospody uz me zase staveli ale jak videli ze sem to ja tam me ani nezastavili a pustili dal.Takze zatim bez straty kvetinky 8)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Marek Petružela

Příspěvek od Marek Petružela »

chtěl bych se jen přidat k tomu so psal Serpico a říct jen že to stejně není spravedliví řidič profík když nabourá tak to máhorší než tím nechci urazit šoféri v čepici,ale horší než právě řidič čepičkář,i když je to ůplně stejná nehoda.policie řekne řidiči z povolání že profesionál by měl být lepší je to fakt ale řidič busu fakt na to nemůže hamtnout jak v osobáku má za sebou v salonu lidi který bned řvou jak ten vůl snámi jede a ty brzdy to není praví ořechoví tak se na mne nezlobte co jsem napsal a jestli jsem někoho rozhněval tak se omlouvám.
ahoj svatý Marek stříbrný sed,1.4 Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

impik 1 píše:smutně koukám když mne na 50 střihne místní galérka o které všichni policajti ví 80 a nic.Ti o radaru vědí a tak si jezdí jak chtějí.
No, oni policajti se nekdy chovaji az moc "trzne" (tj. hlavne vydelat). Dostala se mi do rukou nejaka fotokopie navrhu na umisteni pevnych radaru v nasem meste, kde velitele jednotlivych obvodu predali navrhy vcetne fotek, kam by se radary mely umistit a kde me velmi silne rozrusilo (hodne slusne a mirne receno), ze na fotografiich nefiguruje ani jedno nebezpecne misto v nasem meste, ale zcela vyhradne a pouze bezproblemova mista na okruhu kolem meste (tj. rovna 4-proudova silnice se svodidly, kde je povoleno 60km/h, ac je to v podstate lepsi silnice, nez vetsina D1). To je pro jistotu doplneno zrejme zamernou zaludnosti (jiny duvod opravdu nevidim), ze na nekterych semaforech rozmistenych par set metru od sebe v primem smeru jizdy clovek nestihne zelenou, pokud dodrzi predepsanou max. rychlost a nejde mene nez 20km/h. Proste mista, kde je nejlepsi sance na rejzovani, aneb penize jsou vsechno, bezpecnost provozu apod. fraze jsou dobre akorat tak na besidky do skol a pred TV kamery. :x

Marek Petružela píše:chtěl bych se jen přidat k tomu so psal Serpico a říct jen že to stejně není spravedliví řidič profík když nabourá tak to máhorší než tím nechci urazit šoféri v čepici
Na tom neco je. Zrovna nedavno mel znamy, co ma prepravni firmu, nehodu - nejaka duchodkyne mu to z odstavneho pruhu na rychlostni komunikaci svihla tesne pred cumak velke dodavky (IVECO) s vlekem. Samozrejme to do ni napral, ale zadne zraneni nastesti nebylo (v dodavce sedela i ma segra), skoda vycislena na 40 tisic (znamy intenzivnim brzdenim rozedral gumy a ma zniceny chladic, co vim). No a ackoliv mel hned nekolik ocitych svedku, mj. ze jel hluboko pod povolenou max. rychlosti a ta baba se defacto priznala sama, poldove mu hned chteli brat ridicak, coz odmitl ho predat, a nechali ho dejchat (samozrejme nic nenadejchal) a dalsi buzerace a obstrukce. :evil:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Marek Petružela

Příspěvek od Marek Petružela »

mě se to eště naštěstí nestalo ,ale některým šoférům co donich někdo vlítl dala policie spolu vinu a to právě profíkům a nemohly za to nedávám policajty do jedné kupi,ale k profíkům jsou odměřenější a to mají více najeto než laici a laik nemusí mít školení,přeskoušení s profesákem a doktora když nepočítám řidiče v penzi.
ahoj svatý Marek stříbrný sed 1.4 Obrázek
Topol

Příspěvek od Topol »

Dobré nad ránem :D
Tak toto :lol: Já si teda taky dávám pozor ale přišel jsem zatím o dva :( Obrázek
Ať nám jezdí a nezlobí a neztrácíme body :P
Serpico

body

Příspěvek od Serpico »

....no " kolegové v rejži " ještě chci dodat, dostal se mi do ruky interní předpis z PČR k výši pokut a u státní je to nastaveno podstatně níže ( pokuty se pohybují od 1000 do 2000 běžné přestupky i s domluvou bez ) oproti obecně deklarované výši v médiích....a to bude podstaný rozdíl oproti MP ( výnos jde do městké kasy )....nejhorší budou opravdu MP a městké stacionární radary - viz vyjádření starosty Ústí ( TV asi před 2 měsíci ) - nákup 10 radarů a jejich nastavení 51 km / h !!! to nehodlám komentovat o jeho intelektu nemůžu mít publikovatelné mínění...jde o bezpečnost a nebo o prachy - výběr...naproti tomu mnozí z nás již z tohoto důvodu jezdí bez přední RZ ( kamera snímá z předu )...teď se řeší v připomínkách případné postihy za ztrátu RZ...jinak jsem zatím bez ztráty bodů ale to ani nemusím zatím vědět...to Topol snímek " aktuální a vtipný ".....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Za 51km/h je nemozne dat pokutu...vzdyt odchylka tachometru je skoro u kazdeho auta a navic je to uz teda nejakaj mesic zpatky co v TV i policajti potvrdili,ze jejich radary maji odchylku az 3 km/h... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Serpico

body

Příspěvek od Serpico »

....to Goose právě proto - já když to sledoval v TV, tak jsem bezmála vypad se sedačky....ale i " tací " mají rozhodovací právo...pánbůh s námi a to jsem ateista....běžná praxe je u PČR nastavit radar příklad 50 tak na 60 a více...dal jsem to jako perličku a trvám na tom, že při sledování TV jsem nepožil alkohol ani jiné omamné prostředky ( nefetuju ).....

Mějte se fajn

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Oficialne je tolerance 3km/h a jinak mam -3 body a 2500kč nekdy v prosinci v 50km/h namerili 76km/h :cry: od te doby nic a jeste jednou myslim hned v cervenci mi taky dosla fotecka v 50 namerili myslim 63km/h ale to jsem vyzehlil :lol: jinak by to byly dalsi 2 bodiky minus :?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“