Kdo již přišel o body a za co ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
zvláštní. Já doteď myslel, že minimální pokuta za cokoliv je 2 tis kč.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
rychlost
...to impik 1, - litr a 2 body to je slušná cena - mrzí mi, když nachytají " vyježděnýho a normálního řidiče " autobusu, ten prostě nemůže skočit na brzdy, prostě když se kácí les padají třísky...zejtra v tom můžu lítat taky - jižní spojka - strahovský tunel, strakonická a i jinde automaty sledování a jenom ti přijde fotečka ( trochu drahá )...ale je tolerance 10 - 12 km / hod..., hodně štěstí a zkus přežít, já už nechci jezdit profesionálně...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Tak mam z vikendu zazitek s policii.byl jsem s klukama v hospode zahazet si sipky.samo jsem si dal 1 pivo nekdy v 7 hodin.obvykle ho cucam tak hodinu mozna i vic.nekdy po 9 hodine jsme skoncili (mimochodem skoncil jsem na 2 miste z 9 hracu)a v 10 jsem jel odvezt kamarada na vlak.policajti cihali za hospodou a jak sem se rozjel uz me meli.byl sem nervozni jak blazen ale elektronicky meric byl nekompromisni.nafoukal jsem cistou 0 a kaspari me jeste prohledali auto vsecky doklady a kdyz nic spatneho po pulhodine nenasli tak mi rekli dekujeme a nashledanou.pak jsem se vratil zpet do hospody vyzvedl zbytek hracu a jel domu.jen jsem vyjel z hospody uz me zase staveli ale jak videli ze sem to ja tam me ani nezastavili a pustili dal.Takze zatim bez straty kvetinky
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
chtěl bych se jen přidat k tomu so psal Serpico a říct jen že to stejně není spravedliví řidič profík když nabourá tak to máhorší než tím nechci urazit šoféri v čepici,ale horší než právě řidič čepičkář,i když je to ůplně stejná nehoda.policie řekne řidiči z povolání že profesionál by měl být lepší je to fakt ale řidič busu fakt na to nemůže hamtnout jak v osobáku má za sebou v salonu lidi který bned řvou jak ten vůl snámi jede a ty brzdy to není praví ořechoví tak se na mne nezlobte co jsem napsal a jestli jsem někoho rozhněval tak se omlouvám.
ahoj svatý Marek stříbrný sed,1.4
ahoj svatý Marek stříbrný sed,1.4
No, oni policajti se nekdy chovaji az moc "trzne" (tj. hlavne vydelat). Dostala se mi do rukou nejaka fotokopie navrhu na umisteni pevnych radaru v nasem meste, kde velitele jednotlivych obvodu predali navrhy vcetne fotek, kam by se radary mely umistit a kde me velmi silne rozrusilo (hodne slusne a mirne receno), ze na fotografiich nefiguruje ani jedno nebezpecne misto v nasem meste, ale zcela vyhradne a pouze bezproblemova mista na okruhu kolem meste (tj. rovna 4-proudova silnice se svodidly, kde je povoleno 60km/h, ac je to v podstate lepsi silnice, nez vetsina D1). To je pro jistotu doplneno zrejme zamernou zaludnosti (jiny duvod opravdu nevidim), ze na nekterych semaforech rozmistenych par set metru od sebe v primem smeru jizdy clovek nestihne zelenou, pokud dodrzi predepsanou max. rychlost a nejde mene nez 20km/h. Proste mista, kde je nejlepsi sance na rejzovani, aneb penize jsou vsechno, bezpecnost provozu apod. fraze jsou dobre akorat tak na besidky do skol a pred TV kamery.impik 1 píše:smutně koukám když mne na 50 střihne místní galérka o které všichni policajti ví 80 a nic.Ti o radaru vědí a tak si jezdí jak chtějí.
Na tom neco je. Zrovna nedavno mel znamy, co ma prepravni firmu, nehodu - nejaka duchodkyne mu to z odstavneho pruhu na rychlostni komunikaci svihla tesne pred cumak velke dodavky (IVECO) s vlekem. Samozrejme to do ni napral, ale zadne zraneni nastesti nebylo (v dodavce sedela i ma segra), skoda vycislena na 40 tisic (znamy intenzivnim brzdenim rozedral gumy a ma zniceny chladic, co vim). No a ackoliv mel hned nekolik ocitych svedku, mj. ze jel hluboko pod povolenou max. rychlosti a ta baba se defacto priznala sama, poldove mu hned chteli brat ridicak, coz odmitl ho predat, a nechali ho dejchat (samozrejme nic nenadejchal) a dalsi buzerace a obstrukce.Marek Petružela píše:chtěl bych se jen přidat k tomu so psal Serpico a říct jen že to stejně není spravedliví řidič profík když nabourá tak to máhorší než tím nechci urazit šoféri v čepici
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
mě se to eště naštěstí nestalo ,ale některým šoférům co donich někdo vlítl dala policie spolu vinu a to právě profíkům a nemohly za to nedávám policajty do jedné kupi,ale k profíkům jsou odměřenější a to mají více najeto než laici a laik nemusí mít školení,přeskoušení s profesákem a doktora když nepočítám řidiče v penzi.
ahoj svatý Marek stříbrný sed 1.4
ahoj svatý Marek stříbrný sed 1.4
body
....no " kolegové v rejži " ještě chci dodat, dostal se mi do ruky interní předpis z PČR k výši pokut a u státní je to nastaveno podstatně níže ( pokuty se pohybují od 1000 do 2000 běžné přestupky i s domluvou bez ) oproti obecně deklarované výši v médiích....a to bude podstaný rozdíl oproti MP ( výnos jde do městké kasy )....nejhorší budou opravdu MP a městké stacionární radary - viz vyjádření starosty Ústí ( TV asi před 2 měsíci ) - nákup 10 radarů a jejich nastavení 51 km / h !!! to nehodlám komentovat o jeho intelektu nemůžu mít publikovatelné mínění...jde o bezpečnost a nebo o prachy - výběr...naproti tomu mnozí z nás již z tohoto důvodu jezdí bez přední RZ ( kamera snímá z předu )...teď se řeší v připomínkách případné postihy za ztrátu RZ...jinak jsem zatím bez ztráty bodů ale to ani nemusím zatím vědět...to Topol snímek " aktuální a vtipný ".....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Za 51km/h je nemozne dat pokutu...vzdyt odchylka tachometru je skoro u kazdeho auta a navic je to uz teda nejakaj mesic zpatky co v TV i policajti potvrdili,ze jejich radary maji odchylku az 3 km/h...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
body
....to Goose právě proto - já když to sledoval v TV, tak jsem bezmála vypad se sedačky....ale i " tací " mají rozhodovací právo...pánbůh s námi a to jsem ateista....běžná praxe je u PČR nastavit radar příklad 50 tak na 60 a více...dal jsem to jako perličku a trvám na tom, že při sledování TV jsem nepožil alkohol ani jiné omamné prostředky ( nefetuju ).....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Hanzy
Oficialne je tolerance 3km/h a jinak mam -3 body a 2500kč nekdy v prosinci v 50km/h namerili 76km/h od te doby nic a jeste jednou myslim hned v cervenci mi taky dosla fotecka v 50 namerili myslim 63km/h ale to jsem vyzehlil jinak by to byly dalsi 2 bodiky minus
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha