![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(ty koki...ja som už DAEWOO MAJSTER
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Nedá mi to, ale musím ještě jednou napsat svůj názor a potom fakt již končím v tomto tématu. I Matíz se nechová na dobré silnici špatně ve vyšší rychlosti a tak to je u většiny aut. I to velké auto musí na špatné silnici zvolnit, aby jízda byla příjemná, ale v menším autě je to více cítit. Hlavně na zadních sedadlech, tam je to utrpení. Když řídí dcera a já sedím vzadu a na špatné silnici, tak si mohu o pohodlí nechat zdát.Muco píše:Ja som tiež išiel na kalose 130 a vôbec som nemal pocit,že by som strácal kontrolu nad ním(možno vo vyšších-ale naozaj vyšších) rýchlostiach môže mať nestabilnejšiu jazdu už len kôli mäkkšiemu podvozku. Ale nemyslím si,že by to bol ťažko ovládateľný voz -ale to bol len môj dojem.![]()
![]()
![]()
(ty koki...ja som už DAEWOO MAJSTER![]()
)
Pěkný denHanzy píše:Musel jsem si tu rypnout jak vidim tady ty piloty...Topol píše:Pěkný den![]()
Hanzy nerejpejJestlipak jsi čet knihu Samuelovu tak bacha
Ať nám jezdí a nezlobí![]()
Samuleovu necet vo com to je?
Hele ale v dobe kdy mi rodice vybirali auto tak prave diky srovnani s Kalosem vybrali Hyundai Getz,podle testu mel lepsi brzdy a to o dost podvozek a hlavne stabilitu na ceste kterou hlavne u Kalose psali je velky problem nad 130km/h je to pravda je to horsi nad 130???
Pěkný dendedo.miki píše:Všetci tu píšete maximálku ,ale dopredu a dozadu kolko? Ja asi 60km/h
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |