To chápu, ale stejnak se tam asi mrknu, těch nevyřešenejch dotazů mám hafo.milosh píše:Me se to nehodi, jdem na prohlidku miminka v brisku tak priste
Sraz na Strahově 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
To je škoda Miloshi, že nemůžeš, ale miminko je důležitější než nějakej kus plechu, tak ať je vše OK
Jinak provedu inventuru návštěvníků : Já, Brainman, Petrm, Palikx, Řezník, Bradkaj, Tomáš, Krtek, Kolopo, Pavelz, Loobo, Dream, Skubi, Docent, Martin (s Pontiacem Lemans)
Tyhle jména jsem vytáhl z příspěvků, kdo ještě???? JinaK se sem ještě připište, pokud dorazíte.
Jinak provedu inventuru návštěvníků : Já, Brainman, Petrm, Palikx, Řezník, Bradkaj, Tomáš, Krtek, Kolopo, Pavelz, Loobo, Dream, Skubi, Docent, Martin (s Pontiacem Lemans)
Tyhle jména jsem vytáhl z příspěvků, kdo ještě???? JinaK se sem ještě připište, pokud dorazíte.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
sakra to bude velkej sraz, hlavne fotte a klido i tocte, mista na disku je dost, co Dreame?
priste uz jedu, pokud to bude v rozumny cas a nejlepe o vikendu.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by to bylo někdy o víkendu, velmi rád bych se připojil, bylo-li by možno.milosh píše:sakra to bude velkej sraz, hlavne fotte a klido i tocte, mista na disku je dost, co Dreame?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
tak si udelame svuj, kdyz ostatni mohou jen v tydnudjpsx píše:Pokud by to bylo někdy o víkendu, velmi rád bych se připojil, bylo-li by možno.milosh píše:sakra to bude velkej sraz, hlavne fotte a klido i tocte, mista na disku je dost, co Dreame?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To uz se Ti ani nevejde na zahradu ne?Richard píše:To je škoda Miloshi, že nemůžeš, ale miminko je důležitější než nějakej kus plechu, tak ať je vše OK
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
myslenka Strahoff srazu je prave ta, ze se schazime vetsinou ve stredu proto ze o vikendu nemuzeme ( alespon ja). A nazval bych to setkani, ne sraz. Proste kdo chce a muze at prijede.milosh píše:tak si udelame svuj, kdyz ostatni mohou jen v tydnudjpsx píše:Pokud by to bylo někdy o víkendu, velmi rád bych se připojil, bylo-li by možno.milosh píše:sakra to bude velkej sraz, hlavne fotte a klido i tocte, mista na disku je dost, co Dreame?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt. Třeba by se to mohlo spojit s prohlídkou Prahy apod. Resp. kdyby se Praha brala jko místo setkání, které by bylo tak nějak pro každého stejně daleko. Já teda sice odjíždím 10. července na měsíc (možná i víc) pryč, ale do té doby a potom kdykoliv:-)milosh píše:tak si udelame svuj, kdyz ostatni mohou jen v tydnudjpsx píše:Pokud by to bylo někdy o víkendu, velmi rád bych se připojil, bylo-li by možno.milosh píše:sakra to bude velkej sraz, hlavne fotte a klido i tocte, mista na disku je dost, co Dreame?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
ještě při mý schopnosti orientace... poslal by mi někdo do SZ svýho mobila kdybych zabloudil, ať mam kam zavolat ? Dík. Radši vyrazim kolem půl čtvrtý, přece jenom je to přez 30 km
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pokud byste nekdo zitra chtel jit s manzelkou, pritelkyni, pritelem do kina, mam tady jeden volnasek do Letnan, plati ale jen do zitra, tak jestli ho nekdo chcete muzu ho dat Dreamovi a on vam ho v Praglu preda, coz? Pokud neni zajem s chuti ho vyhodim, nepojedu 100km abych usetril kilo
Já nechci dělat vlny, ale pořešil bych s vámi pár technických dotazů a zase poletim, zejtra to mám našlapaný , takže o kilo klobásek míňAkri píše:To uz se Ti ani nevejde na zahradu ne?Richard píše:To je škoda Miloshi, že nemůžeš, ale miminko je důležitější než nějakej kus plechu, tak ať je vše OK
Kolopo
No nic kluci zítra na STRAHOFĚ NASHLE a nezapomeňte 17.5. v 17,05 h poblíž NH-Caru se zdrcnem, tak ahoj
No nic kluci zítra na STRAHOFĚ NASHLE a nezapomeňte 17.5. v 17,05 h poblíž NH-Caru se zdrcnem, tak ahoj