Jasneeeee, ja mam tedka lpg a som vyteseny a lanoska len tak neopustim-peha- píše:To neva je hlavné že sa občas ozveš a je to No a Emkas je asi tiež zanepráznený a já toho mám tiež až nad hlavu ale hlavne že žijeme nie
Novinky na foru
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
Re: Novinky na foru
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
Diky za pochvalu snazim se ale neni to jen ma prace ale i kolegy admina Ivana a moderatoru, bez nich to take nejde. Ale samozrejme take clenu kteri maji vzdy v zasobe nejake rady ted si vzpomenu jen na Palixe tak mi snad ostatni co tam chybi prominou
No jinak vytvorit nejake dalsi sekce v jakemkoliv tematu neni problem, to se nemusi tykat jen Nubiry/Lacetti
No jinak vytvorit nejake dalsi sekce v jakemkoliv tematu neni problem, to se nemusi tykat jen Nubiry/Lacetti
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Že se tady už nějakou dobu nevyskytuje PEHA, to jsem si všimnul. Ale novinka pro mě je, že už tady nemá avatar. Zná někdo důvod?
Taky ..neznam duvod.?
- Přílohy
-
- Peha
- Peha.JPG (54.32 KiB) Zobrazeno 4545 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Co mu tady zase Hanzy provedl?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hanzy
Co zas ja?Dej si facku!
Ja nic teda aspon o nicem nevim ale ted jsem si s nim psal sms a normal pohoda ale je pravda ze jsem si taky vsim ze dlouho tady nebyl ale nejsem tu porad a tak me ani nenapadlo se zeptat,asi jak je videt si udelal svuj klub nebo uz nemohl tve sefovani vydrzet
Ja nic teda aspon o nicem nevim ale ted jsem si s nim psal sms a normal pohoda ale je pravda ze jsem si taky vsim ze dlouho tady nebyl ale nejsem tu porad a tak me ani nenapadlo se zeptat,asi jak je videt si udelal svuj klub nebo uz nemohl tve sefovani vydrzet
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Že by na tom bylo něco pravdy? V každém případě je to veliká škoda, mám za to , že byl jednou z hlavních postav na tomto fóru a jeho rady + humor tady citelně chybí. Mám za to, že dnes je to již více méně o technice a né o pokecu.Hanzy píše:Co zas ja?Dej si facku!
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
Tak tak ako som s ním rozprával tak na forum už nechodí lebo sa vraj s niekym nezhodol. Velká škoda. Týmto ho zdravím
Škoda Roomster TSI
Peha má stvoje dôvody prečo sen nechodí. Možno časom to sem napíše. Je to jeho slobodná voľba. Na druhej strane určite tu chyba. Ale ty ktorý ho potrebuju vedia kde ho hľadať a ako sa sním skontaktovať. Na šťastie mne to umožnil , a som naozaj rád.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, jenom jsem to chtěl tady napsat. Také naštěstí vím, kam jítlomngi píše:Peha má stvoje dôvody prečo sen nechodí. Možno časom to sem napíše. Je to jeho slobodná voľba. Na druhej strane určite tu chyba. Ale ty ktorý ho potrebuju vedia kde ho hľadať a ako sa sním skontaktovať. Na šťastie mne to umožnil , a som naozaj rád.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
A nebylo by jednodussi spis vyhodit z fora cloveka diky kteremu sem Peha prestal chodit?
- Hanzy
Tebe a jak?To asi jen tak nepude ale muzes nam podat demisi a zvazime prijeti
Pro priste si nechej nejake vymluvy na nekoho jineho nebo te prijedem taky vymazat ale ne z fora.
Pro priste si nechej nejake vymluvy na nekoho jineho nebo te prijedem taky vymazat ale ne z fora.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To nepude...zaniklo by nam Forum.
Nebylo by lepsi vratit mu tu listu v podpise,kterou mu delal deda Miki(jiz po smrti).
Nebylo by lepsi vratit mu tu listu v podpise,kterou mu delal deda Miki(jiz po smrti).
- Přílohy
-
- Punkevni Jeskyne 020 Große E-Mail-Ansicht.jpg (227.61 KiB) Zobrazeno 4470 x
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
No jestli je to kvuli tomu tak to ja mu klido zase povolim, ale uz jsem mu psal SZ ze sem snad nechodime jen kvuli tomu ci si muzeme dat do podpisu ne?
Myslím, že PEHA není z těch, kteří se odhlašují a přihlašují jak na běžícím pásu. Pokud sem nechce, má k tomu zřejmě vážný důvod a pokud tohoto člověka někdo nějak napadl nebo mu nějak ublížil, je to podle mě prasárna.