NOCNY BAR - od 18:00 do 06:00
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pěkný dobrý večer
Jestli dovolíš tak si připijeme na zdraví! A buď ráda jak se dnes s oblibou říká že jsi dopadla jak jsi dopadla A na osud to nesváděj! To dělají slaboši a ti co věří v nadpřirozeno.Když se něco nepovede tak to májí na koho svést! Už Karel Havlíček psal v "Křest svatého Vladimíra Ten chce sušit,že má sena ten chce močit,že zasel kousek lenu a já bych se měl zbláznit kdybych si toměl jen pamatovat! A nakonec to končí "tak to chodí na tom světě každou chvíli jinak dneska tě ctí za svatého zítra budeš sviňák! A to je klasika asi 160 let stará
Tak na zdraví a ať nám jezdí a nezlobí
Jestli dovolíš tak si připijeme na zdraví! A buď ráda jak se dnes s oblibou říká že jsi dopadla jak jsi dopadla A na osud to nesváděj! To dělají slaboši a ti co věří v nadpřirozeno.Když se něco nepovede tak to májí na koho svést! Už Karel Havlíček psal v "Křest svatého Vladimíra Ten chce sušit,že má sena ten chce močit,že zasel kousek lenu a já bych se měl zbláznit kdybych si toměl jen pamatovat! A nakonec to končí "tak to chodí na tom světě každou chvíli jinak dneska tě ctí za svatého zítra budeš sviňák! A to je klasika asi 160 let stará
Tak na zdraví a ať nám jezdí a nezlobí
- Reklama
-
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No se mnou je to tezky, kdyz me nekdo potrebuje nejsem k nalezeni, ale jak by byla potreba abych nekde nebyl, tak tam jsem dvakratTopol píše:Pěkný dobrý večer
Kurňa Akri kde si byl ? Teď jsem tady před chvíli nakouk nikoho jsem neviděl a teď koukám,že se tu svítí. Tak dáme jedno a jdu spát!
Tak krásnou dobrou noc!
Ať nám jezdí a nezlobí
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Pěkný dobrý večer
Tak dneska jsem tu první! Odpověděl jsem co jsem věděl i co jsem nevěděl dám si jedno a půjdem spát!
Já ráno vztávám jak mě první paprsky slunce zasvítí do oken
Jak říkal jeden a druhý mu povídá"Člověče nevstáváš vzlášť v létě moc brzo?" A on mu povídá " Ani ne já mám okna na západ
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Tak dneska jsem tu první! Odpověděl jsem co jsem věděl i co jsem nevěděl dám si jedno a půjdem spát!
Já ráno vztávám jak mě první paprsky slunce zasvítí do oken
Jak říkal jeden a druhý mu povídá"Člověče nevstáváš vzlášť v létě moc brzo?" A on mu povídá " Ani ne já mám okna na západ
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný dobrý večer
Tak koukám,že jsem tady nejčastěj Ještě budu vypadat jak hospodský povaleč
Pozdravuji Richarda
Ty když jedeš na Kyjov tak jedeš přez Nový Bor? Já to mám do Kyjova asi 23 km. V Krásným Poli /CHřibská/mám švagra tak tam občas i zajedu.
Tak krásnou dobrou noc všem
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak koukám,že jsem tady nejčastěj Ještě budu vypadat jak hospodský povaleč
Pozdravuji Richarda
Ty když jedeš na Kyjov tak jedeš přez Nový Bor? Já to mám do Kyjova asi 23 km. V Krásným Poli /CHřibská/mám švagra tak tam občas i zajedu.
Tak krásnou dobrou noc všem
Ať nám jezdí a nezlobí