Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ale daj bacha, lebo z roka na rok je starsi a starsi, takze donekonecka vyhravat nebudesvado píše:Ak mi vyjde cas, dojdem aj ja. A mozeme pripadne zalozit aj sutaz o najmladsieho zucastneneho Daewaka. Aspon minule sa najmladsi Daewak doviezol v mojom aute
Vsak prave preto chcem, aby ta sutaz bola vyhlasena este tento rok.]Rebro[ píše:Ale daj bacha, lebo z roka na rok je starsi a starsi, takze donekonecka vyhravat nebudesvado píše:Ak mi vyjde cas, dojdem aj ja. A mozeme pripadne zalozit aj sutaz o najmladsieho zucastneneho Daewaka. Aspon minule sa najmladsi Daewak doviezol v mojom aute
Alebo privezovať syna na reťaz.vado píše:Vsak prave preto chcem, aby ta sutaz bola vyhlasena este tento rok.]Rebro[ píše:Ale daj bacha, lebo z roka na rok je starsi a starsi, takze donekonecka vyhravat nebudesvado píše:Ak mi vyjde cas, dojdem aj ja. A mozeme pripadne zalozit aj sutaz o najmladsieho zucastneneho Daewaka. Aspon minule sa najmladsi Daewak doviezol v mojom auteTeraz este mozno vyhrajem. Na buduce zrazy potom mozeme vyhlasit sutaz o najmladsieho sofera Daewoo.
Ten moj uz teraz nedovoli odist autu, pokial sam neodomkne (kluce a panel od autoradia musi niest uz od bytu sam), neotvori soferove dvere, nesadne za volant, nezakruti s nim, nezapne varovne blinkre a nezatrubi.
Az potom pusti za volant otecka ....
Ked uz podrastie tak, ze dosiahne na pedaly, budem musiet zacat schovavat kluce od auta
Tak to musis ist k autu o hodinu skorvado píše:Vsak prave preto chcem, aby ta sutaz bola vyhlasena este tento rok.]Rebro[ píše:Ale daj bacha, lebo z roka na rok je starsi a starsi, takze donekonecka vyhravat nebudesvado píše:Ak mi vyjde cas, dojdem aj ja. A mozeme pripadne zalozit aj sutaz o najmladsieho zucastneneho Daewaka. Aspon minule sa najmladsi Daewak doviezol v mojom auteTeraz este mozno vyhrajem. Na buduce zrazy potom mozeme vyhlasit sutaz o najmladsieho sofera Daewoo.
Ten moj uz teraz nedovoli odist autu, pokial sam neodomkne (kluce a panel od autoradia musi niest uz od bytu sam), neotvori soferove dvere, nesadne za volant, nezakruti s nim, nezapne varovne blinkre a nezatrubi.
Az potom pusti za volant otecka ....
Ked uz podrastie tak, ze dosiahne na pedaly, budem musiet zacat schovavat kluce od auta
Ja by som musel najprv nejakého vyprodukovať.To už nestíham. Sakra,ste mali skor povedať,že sa bude súťažiť.nio píše:zeby som tiez dotiahol syna????kaso píše:MAS KONKURENCIUvado píše:Ak mi vyjde cas, dojdem aj ja. A mozeme pripadne zalozit aj sutaz o najmladsieho zucastneneho Daewaka. Aspon minule sa najmladsi Daewak doviezol v mojom aute![]()
Ale stíhaš.Ivko píše:[quote="Ciernygepard
Ja by som musel najprv nejakého vyprodukovať.To už nestíham. Sakra,ste mali skor povedať,že sa bude súťažiť.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |