ReWegar píše:Nikdo nemel zadny problem naopak
uff co to bylo no myslim ze jeden byl cruze a druhej to se omlouvam to sem nepostrehnul
takže jen na pokec,na konci měsíce tam já jedu ohledne elektro instalace,ještě mu musím napsat kdy si udělá časík
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak jsem to nakonec udelal! Sice je to amaterina jak svin (jeden ruzek je takovej nemocnej) ale zatim to predelavat nebudu protoze co kdyz me to prejde a budu brzo sundavat ze?
carbon_back.jpg (117.17 KiB) Zobrazeno 2532 x
carbon_front.jpg (116.11 KiB) Zobrazeno 2532 x
carbon_front_detaij.jpg (132.06 KiB) Zobrazeno 2532 x
Ted me napadlo ze bych to mohl opravit tak ze to nahreju a natahnu ze?
teda takhle kazit chloubu a pýchu chevroletu jinak fakt dobře předělaná spz
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Scorpion.11 píše:Nějaký blb v zahraničí zalepil zlatý kříž na černo a v čechách i na slovensku se hned musí opičit Na srazech bude olupovat
To je sice mozne ale me tohle nepadlo nezavisle na komukoliv asi pred rokem a nikde sem to predtim nevidel. Jinak uz vidim tu vravu jak kazdej kazdemu bude sloupavat nalepky z auta Pojd sem a zopakuj to
lomngi píše:Chlapci nechte ho .Veď je to jeho auto a aspoň má niečo nové. Mne sa to páči. síce carbon už moc neleti ale sedí mu to.
Diky
Rudolf Š. píše:v Boskovicích skoro každej den chodím kolem bílého orla s carbonovým znakem taky romu moc nefandím
ale je to každýho věc co se mu líbí
Jasny je to vec kazdeho. Kdo vy treba case to pudje dolu (mam jeste bilej )
Poky Ul píše:
Scorpion.11 píše:Nějaký blb v zahraničí zalepil zlatý kříž na černo a v čechách i na slovensku se hned musí opičit Na srazech bude olupovat
Nenech se rozházet já zatím na to sliším samá dobrá pozitíva už i manželka si zvyká a na srazech si je ubráníme V Litoměřicích budeme v přesile