No vidiš tak to mi vůbec nevyběhlo. Jinak je to super cena, protože v tom hotelu to stojí 140018lukin18 píše:Budvyk našel jsem třeba tohle http://www.ubytovani-lovosice.cz/kontakt/

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
No vidiš tak to mi vůbec nevyběhlo. Jinak je to super cena, protože v tom hotelu to stojí 140018lukin18 píše:Budvyk našel jsem třeba tohle http://www.ubytovani-lovosice.cz/kontakt/
jj je to tetka čerstvé a když se bude pátrat tak něco dopadneBudvyk.cz píše:No vidiš tak to mi vůbec nevyběhlo. Jinak je to super cena, protože v tom hotelu to stojí 140018lukin18 píše:Budvyk našel jsem třeba tohle http://www.ubytovani-lovosice.cz/kontakt/. Tak takový prachy bych za to taky nedal
. Sice je to od tamtud ke mně kus cesty ale za ty prachy
. Ještě určo něco najdem času dost
super tipy
jojo zatím super tipyPoky Ul píše:Tak koukám že už se nějaké ubytování rýsuje![]()
![]()
Neboj bydlím ve vilové čtvrti na kraji Lovosic a ještě tu bydlí Tsoenami18lukin18 píše:jojo zatím super tipyPoky Ul píše:Tak koukám že už se nějaké ubytování rýsuje![]()
![]()
takže ještě chvilu nechám prostor a pak budu rezervovat
tak to je superBudvyk.cz píše:Neboj bydlím ve vilové čtvrti na kraji Lovosic a ještě tu bydlí Tsoenami18lukin18 píše:jojo zatím super tipyPoky Ul píše:Tak koukám že už se nějaké ubytování rýsuje![]()
![]()
takže ještě chvilu nechám prostor a pak budu rezervovat
. A do hospůdky to mám cca 50 metrů, koukám na ni z koupelny
Tak doufám že něco chytíteBudvyk.cz píše:Omlouvám se že trošku mimo téma, ale pokud bude chtít někdo pokecat a okouknout mého krasavce, tak budu v sobotu z dětmi na rybářských závodech Újezd u Průhonic, Návesní rybník na těchto souřadnicích 50°0'43.135"N, 14°32'44.794"E a na telefonu 721066015. Budu se těšit na případné setkání a pokec v krásném prostředí
noooo chuděry játraPoky Ul píše:Tak doufám že něco chytíteBudvyk.cz píše:Omlouvám se že trošku mimo téma, ale pokud bude chtít někdo pokecat a okouknout mého krasavce, tak budu v sobotu z dětmi na rybářských závodech Újezd u Průhonic, Návesní rybník na těchto souřadnicích 50°0'43.135"N, 14°32'44.794"E a na telefonu 721066015. Budu se těšit na případné setkání a pokec v krásném prostředí![]()
![]()
Já budu od pátku do neděle na káry![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doufám že to přežiju
![]()
To jo ty budou v neděli cinkat jak klíče18lukin18 píše:noooo chuděry játraPoky Ul píše:Tak doufám že něco chytíteBudvyk.cz píše:Omlouvám se že trošku mimo téma, ale pokud bude chtít někdo pokecat a okouknout mého krasavce, tak budu v sobotu z dětmi na rybářských závodech Újezd u Průhonic, Návesní rybník na těchto souřadnicích 50°0'43.135"N, 14°32'44.794"E a na telefonu 721066015. Budu se těšit na případné setkání a pokec v krásném prostředí![]()
![]()
Já budu od pátku do neděle na káry![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doufám že to přežiju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |