Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Aj zadná náprava sa dá doladit. a nastaviť geometriu.tomas1985 píše:Zdravim vas pani, dnes som bol na geometrii pretoze mi taha do prava, prednu napravu mi, da sa povedat nastavili, ale ze zadna je dako rozladena, prekracujem dane povolene hodnoty. Nejak som sa tu nedocital ci sa tu k tomu niekto vyjadril, ze co sa da robit v pripade, ze mam zlu geometriu zadku.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Héééle klídek rekordmanehemendex píše:Tak, dlho som nevedel, preco mi Aveo tiahlo dolava, potom zase doprava... 3x mi robili geometriu, vymenili nejake puzdro prednych tlmicov a bohvieco este (autorizovany servis), az sa na to pozrel chlapik z dediny bez patricnej autorizacie a licencie a zistil to, co nezistil nikto v servise, ze mam posunutu zadnu napravu na silentblokoch o 3-4 cm!!! Zohnali sme nejake repliky, dnes mi to idu v jednom sevise opravovat - bohvie ci tam vobec dojdem. V autorizovanom mi ponukli jedine vymenu celej zadnej napravy (300 €), v neoficialnom sa zohnali dva silentbloky po 6 € + teda robota...
tak mi drzte palce, lebo bohvie ci budu pasovat.
a ozaj - chlapik bol uplne v soku - mam najazdenych 40.000 km, to je udajne rekord, lebo vacsinou vraj odchadzaju silentbloky po ovela vyssom pocte km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |