Arendal píše:Vcera jsme na sebe skoro-mavli s Ladinkem v Brne na Ripske u prechodu u zastavky Vlarska,
kdyz jsem prchal z prace a Ladinek jel pro krytky na repraky
jj je to tak
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Dneska v Pardubicích stříbrné Avejko,kdopak to byl??
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
V sobotu navečer kousek za Jaroměří (od Hradce) bílá lehce vytuněná Leganza na mě blikla a řidič zamával. Asi to byl Latrele a já se mu tímto omlouvám, že jsem nestihl zareagovat (něco jsem řešil v autě a protijedoucího kolegy jsme si všiml na poslední chvíli). Jinak bylo to vůbec poprvé, co mě na silnici nějaký Daewroletista pozdravil!
V Jundrově dnes zahlédnuto tmavší červené Aveo, v pátek dva bílí Orlíci + jeden Orlík ve zvláštní červené něco mezi klasickou a vínovou barvou...
V Rousínově pravidelně potkávám dvě stříbrné Avea.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
dneska před cca půl hodkou jsem potkal v Ústí nad Orlicí bílého cruze a jel směrem na Třebovou,SPZ : 4E6 550.
kdopak to byl a nepoznal
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Dneska v cca 8:35 bílí nový Spark ve Voděradech u Vysokého Mýta,tak kdopak tam projížděl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Včera 4.6.2012 jel černý Cruze na silnici z Havlíčkova Brodu na Jihlavu.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012 - Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky