Chyba - CODE 95
Moderátor: Blue Lanos
Re: Chyba - CODE 95
Prodejcům byl rozeslán od Chevroletu seznam aut s VIN kodem kterých se to týka.
Jestli tomu řikají svolávačka nebo nějak jinak to mi je jedno zajíma mně jestli se to týka mého auta.
Na tvém místě si to zjistím a nechám vyměnit.
Jestli tomu řikají svolávačka nebo nějak jinak to mi je jedno zajíma mně jestli se to týka mého auta.
Na tvém místě si to zjistím a nechám vyměnit.
Carthell Prg
- Reklama
Hm, tak to je zajimave. Je pravda, ze na svolavacim dopise mam napsany VIN kod, takze se to tyka asi jen urcitych aut, nicmene me uz to spravili, takze nevidim duvod tam znova jezdit, no co uz. Tkapokud nemusite a jeste se vam to nestalo, mate to uz vychytane z vyroby, coz je dobre
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Já sem si myslel, že se mě to týkat nebude, ale po první servisce mi CODE 95 začal svítit. Bylo to tak otravný, že sem si to nechal opravit. Trvalo to asi hodinku a od té doby je vše ok a snad to tak zůstane. Ale žádný dopis jsem nedostal, ale bylo mi řečeno, že by měl přijít všem, protože se to časem objeví zřejmě u každého.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
Tak zvolavacka sa dostala aj na mojho cruza .. aj ked mi chyba 95 nevyskakuje tak som pozvany na vymenu kabloveho zvezku
a ked uz tak to pojdem vymenit predtym ako sa to dodrbka .
a ked uz tak to pojdem vymenit predtym ako sa to dodrbka .
Cruze 1.6 16v LS+ silver
No ja pozvany jsem, ale jeste nejedu, mackam zatim tlacitko kufru jak o dusu, at ho mam posrate a rovnou ho vymeni, kdyz uz tam pojedu, no ne?
Mačkaj, mačkaj Len aby to tlačidlo čo tam máš nebolo z dobrej série a až ho doje...kazíš, potom to čo ti tam dajú bude z tej aušusovej série.
Tak to by me odrovnali teda Ne, je to urcite z te blbe, resp auto mam od minuleho unora a ty problemy se tu objevili u drivejsich i pozdejsich aut, melo by to byt stejne. Ja tlaciutko doted v podstate nepouzival, kdyz jsem nekoho nakladal nebo vykladal po ceste, lidi nebyli schopni to tlacitko nahmatat, takze jsem vypnul motor a otevrel klickem Tak snad odejde tento rok, nerad bych to menil mimo zaruku
To si tím mačkaním pěkně přecvičíš prstíky a doma to můžeš využít.chrudoš píše:No ja pozvany jsem, ale jeste nejedu, mackam zatim tlacitko kufru jak o dusu, at ho mam posrate a rovnou ho vymeni, kdyz uz tam pojedu, no ne?
Manželka nebo milenka bude mít určitě radost
Carthell Prg
Jako vecer:" Jdeme na to? Tak dej mi pet minut, jdu trenovat mackani na kufr!"
Manželka nebo milenka bude mít určitě radost [/quote]
Alebo obidve...
Chrudu, zatvor otvor kufor padesat krat, obcas medzitym aj dialkovym. Neni mozne aby sa to nepokazilo behom 10 minut. Ak ne tak ako jediny budes bez tejto poruchy...
Alebo obidve...
Chrudu, zatvor otvor kufor padesat krat, obcas medzitym aj dialkovym. Neni mozne aby sa to nepokazilo behom 10 minut. Ak ne tak ako jediny budes bez tejto poruchy...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
Ja len dve pripomienky. Prvá toto je téma CODE 95 a druhá pokiaľ sa nemýlim tak ak si na listine na zvolávaciu akciu na túto vadu a ideš tam, tak ti ho vymenia či je alebo nie je vadný pretože to je hodnotené ako vadná séria a hotovo. Aspon v škodovke a peugeote to tak funguje....
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Jo, ale vymeni ti jen ten kabel, ne to tlacitko, proto ho chci znicit...asi doma pohledam kladivko a doufam, ze mi auto bude prebirat pan Dolnicek, on auto vubec neprohlizi, ja ho mam vzadu skrabnute, tak snad si zase nevsimne (uz dvakrat to nepostrehl), tentokrat uz to na nej svedu
- Dimco Nubira 97
ty si číslo a dúfaj že nečíta túto diskusiu
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Tak je mi jasne, ze prodejci vi o tomhle foru, ale i kdyby, co nadela. Flusne mi do auta? Budu mu vyhrozovat tebou a tvou pistoli v xichte