Výfuky sú celkom dobré, ale čo ma pobavilo na tej druhej fotke od spodu, je tá "tuningová" anténa á la žraločia plutva od BMW

Moderátor: Blue Lanos
Jaaaj, sak ale to si mal hned povedat! Uz nech to tu je!honzik píše:Tu folii tam mám a vypadá to super, přes víkend nafotím a pošlu. Vypadá to fakticky jako okno...
Nie, nedával som ten difuzor, iba som ho citoval, lebo som si tam robil srandu z tej antény. Ja sa nechystám na auto dávať žiadne prahy, krídla,nárazníky, to mi nič nehovorí, už som asi na také veci starý. Keď v budúcnosti niečo s autom urobím, tak by to mohlo súvisieť buď s výkonom motora, prípadne s výfukom.sochor8 píše:e-bay???myslis benzinovej tuning????par prkotinek dase rict....ale ceny atd,to muzes tady rovnou koupit...koukal jsem,to si daval ty ten odkaz na zadni dyfuzor ne????spocitej si to na kolik to vyjde,to muzes jit rovnou do kramu a koupit si dyfuzor na oktavku nebo bmw........
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |