FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Reklama
Decentní koberečky v mém mazliku Cruze 1.8 LT
- Přílohy
-
- Decentní koberečky v mém mazliku Cruze 1.8 LT
- 29646_1135317958602_1696920859_259156_3848218_n.jpg (75.19 KiB) Zobrazeno 2824 x
Zatmávená skla v mém mazliku Cruze 1.8 LT.Ještě to chce pořádná kola ale zatím nění moc k sehnání na rozteč 5X105 R 18
- Přílohy
-
- Zatmávená skla v mém mazliku Cruze 1.8 LT.Ještě to chce pořádná kola ale zatím nění moc k sehnání na rozteč 5X105 R 18
- t.jpg (94.87 KiB) Zobrazeno 2824 x
Má budoucí představa jak upravit předek. Cruze 1.8 LT.
- Přílohy
-
- Má budoucí představa jak upravit předek. Cruze 1.8 LT.
- e.jpg (32.63 KiB) Zobrazeno 2824 x
nech original ten znak chevy je super, i kdyz drive jsem byl zastance "noname" provedeni, u novych aut uz se mi libi jejich puvodni stav a ne bastlit radoby tuning
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kucii, to auto je krasne samo o sobe, nepraste ho, nezaslouzi si to...kdyztak tam perte origo doplnky, ne zadne cingrlatka od Nguyena, na tyhle blbiny si kupte jetou oktu. Ty koberecky, kdes je koupil? Ten napis moc chevroletacky nevypada...
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Life5 píše:Má budoucí představa jak upravit předek. Cruze 1.8 LT.
Podla mňa dosť prehnaná predná maska origo je o 100% krajšia .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Též se chystám na zatmavení skel, jenom nevim jaký mám dát na prední boční okna aby s tím nebyl problém, nevite někdo? pak si dám chrom pásky pod boční okynka, a chrom kliky a možná ten zadní chrom pruh pod znakem chevrolet.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Děkuju za názor.
Koberečky na objednávku z http://www.tepichy.cz/. Lepší provedení nápisu nebylo možné volit.Koberce dělaj na míru na jakékoliv auto.Nápis a pod si každý muže zvolit jen dle jejich navrhovaných formátu písma.
Pokud narazíte na jaké koliv doplňky na Cruze založte ho sem.
Koberečky na objednávku z http://www.tepichy.cz/. Lepší provedení nápisu nebylo možné volit.Koberce dělaj na míru na jakékoliv auto.Nápis a pod si každý muže zvolit jen dle jejich navrhovaných formátu písma.
Pokud narazíte na jaké koliv doplňky na Cruze založte ho sem.
Pro Daff : Zatmaveni skel dělaj 4 odstninu.Ofic na prednich bocnich nesmis mit zádný.Aby to nebylo moc okate volil jsem na predni bocni odstin 2 a na celej zadek odstin 3.Pokud je slunecno do auta je i videt jak prosvita slunko.Viz foto meho Cruze ale na fotce to moc videt nidky neni.Pokud bych volil znovu tak bych dal odstin 3 na predni a 4 nejtmavsi na celej zadek tak jako jsem drive mel na Skoda Octavia viz priloha pod textem.Ze nebude problem ti nikdo nezaruci ani u jednoho odstinu.Já bych se toho ale nebál dej tam 2 a 3 a je to krásny decentní.1 a 2 by bylo moc málo.Tam kde ti to budou delat ti ukáží jak co vypada na aute primo ale mysli na to ze v garazi to vypada tmave chce to zkouset venku za slunecneho pocasí.
- Přílohy
-
- Pro Daff ukázka skel zatmavení
- 21040_1087304638299_1696920859_170845_648990_n.jpg (57.81 KiB) Zobrazeno 2805 x
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu tak podle vyhlášky má bejt 70% skla průhlednýho ? To znamená ztmavení 30%. Akorát si nedokážu představit jako t na STK měřej natož nějakej Frantík lopicajt u silnice
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ty koberce, co treba tyto?: http://chevrolet-renocar.webnode.cz/pro ... sada-4-ks/ . Cena se moc nelisi, vzhled dle me ano. Nicmene nikomu nic neupiram, tento topic jde uz mimo me. Cokoliv, co neni na aute z fabriky a je dolepeno, je prasarna (viz ta oktavka na obrazku, to je vrchol hnusu) Tuning se da delat hezky, to neupiram, ale chrom sem chrom tam a buhvi jake vycapavky kdekoliv je proste hnus, velebnosti
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč nadávat na chrom Já neznášam bordové farby ale nikomu nehovorím že má hnus je to len môj názor takže pokud by menil tu masku tak je to uplne decentné lebo sa kuknite do Tuning fóra tam uvidíč všeličo a je to len na vkusu majitela lebo nie každý má rád plazmu tak si kúpi LCD a predca pre to nie je zlý len sa lýší.
Ta maska je zaujimava ale tiez som za origo len odstranit zlatu farbu zo znaku.Chrom je fajn ale s mierou.Inak k tej bielej ja osobne cierne doplnky ale to je len nazor.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Life5, Krtek: no i kdyz na predni vlastne nebudu davat pravdepodobne nic, protoze na predni budu pridelavat climair deflektory co mi konecne dorazily, tak aby se to neodiralo, a na zadnich je jedno kterej to bude odstin, ne? Ale Si tam dam tu 3, nebo uvidim jak to bude vypadat.
Chrudos: tez jsem zastancem originalnich doplnku, ale kdyz na cruza nic neni a to se mi vubec nelibi. Jakoze jeyte na nej chci dat ty bocni cerny origo listy na dvere, ty chranici.
Life5: nahodou ta oktavka moc pekna, takovy kola bych chtel sehnat na cruze, ale s tema jejich rozmerama to je zabity.
Chrudos: tez jsem zastancem originalnich doplnku, ale kdyz na cruza nic neni a to se mi vubec nelibi. Jakoze jeyte na nej chci dat ty bocni cerny origo listy na dvere, ty chranici.
Life5: nahodou ta oktavka moc pekna, takovy kola bych chtel sehnat na cruze, ale s tema jejich rozmerama to je zabity.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)