Druha servisna prehliadka
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Druha servisna prehliadka
Aj toto je pre mna jeden z dovodov, viac nekupovat funglovku
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Reklama
- Scorpion.11
Jojo na prvním místě je prodej a na ostatek jako servis a spokojenost zákazníku nedohledně daleko
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tak toto je ich reakcia :
v první řadě bychom Vám chtěli poděkovat za takový zájem o značku Chevrolet. Těší nás, že se i model Aveo dočkal svého fanclubu. Jsme přesvědčeni, že si takovou pozornost skutečně zaslouží, stejně, jako si jeho majitelé zaslouží mít zázemí svého společenství. Takového, jaké mají majitelé možná známějších, ale o nic více atraktivnějších modelů evropských či amerických značek.
Těší nás i zájem o kvalitu autorizovaných servisů Chevrolet. Péče o naše zákazníky (a není to fráze) je první prioritou značky Chevrolet. Rádi budeme informovat naše autorizované partnery o Vaší soutěži a velmi se těšíme na její výsledky. Věříme, že budou co nejobjektivnější a ukáží nám jak ty nejlepší s nejlepším přístupem k zákazníkům, tak ty, kteří mají svá slabá místa.
Jelikož většina Vašich dotazů byla již odpovězena prostřednictví naší infolinky, jen doplňuji informaci o cenotvorbě. Vzhledem k legislativě EU je tvorba cen jednotlivých smluvních partnerů volná. Avšak naším zásadním doporučením je používat pro účtování práce normočasy určené výrobcem a pro účtování dílů doporučené prodejní ceny náhradních dílů. Ceny jednotlivých prohlídek nelze stanovit obecně zejména s ohledem na rozdílnou hodinovou sazbu v jednotlivých servisech a také na eventuelní vícepráce či výměnu opotřebených dílů nad rámec základní předepsané prohlídky. Pokud se však ve svém výzkumu setkáte s cenami, které se vám budou zdát nepřiměřené, bude rádi pokud nám poskytnete podklady. Nemůžeme slíbit, že se vyjádříme k jednotlivým opravám (z kapacitních důvodů), avšak bude to pro nás poučením a možná i vodítkem pro další práci.
V závěru mi dovolte informovat Vás o nové aktivitě zaměřené na majitele starších vozů Chevrolet a Daewoo. V loňském roce jsme zavedli program Chevrolet Economy Service, který u participujících dealerů nabízí mimořádně výhodné ceny oprav zejména na starší vozy. Seznam zúčastněných dealerů i podrobnější podmínky můžete nalézt na:
http://www.chevrolet.sk/ponuky-a-financ ... ails8.html
http://www.chevrolet.cz/nabidky-a-finan ... ails7.html
v první řadě bychom Vám chtěli poděkovat za takový zájem o značku Chevrolet. Těší nás, že se i model Aveo dočkal svého fanclubu. Jsme přesvědčeni, že si takovou pozornost skutečně zaslouží, stejně, jako si jeho majitelé zaslouží mít zázemí svého společenství. Takového, jaké mají majitelé možná známějších, ale o nic více atraktivnějších modelů evropských či amerických značek.
Těší nás i zájem o kvalitu autorizovaných servisů Chevrolet. Péče o naše zákazníky (a není to fráze) je první prioritou značky Chevrolet. Rádi budeme informovat naše autorizované partnery o Vaší soutěži a velmi se těšíme na její výsledky. Věříme, že budou co nejobjektivnější a ukáží nám jak ty nejlepší s nejlepším přístupem k zákazníkům, tak ty, kteří mají svá slabá místa.
Jelikož většina Vašich dotazů byla již odpovězena prostřednictví naší infolinky, jen doplňuji informaci o cenotvorbě. Vzhledem k legislativě EU je tvorba cen jednotlivých smluvních partnerů volná. Avšak naším zásadním doporučením je používat pro účtování práce normočasy určené výrobcem a pro účtování dílů doporučené prodejní ceny náhradních dílů. Ceny jednotlivých prohlídek nelze stanovit obecně zejména s ohledem na rozdílnou hodinovou sazbu v jednotlivých servisech a také na eventuelní vícepráce či výměnu opotřebených dílů nad rámec základní předepsané prohlídky. Pokud se však ve svém výzkumu setkáte s cenami, které se vám budou zdát nepřiměřené, bude rádi pokud nám poskytnete podklady. Nemůžeme slíbit, že se vyjádříme k jednotlivým opravám (z kapacitních důvodů), avšak bude to pro nás poučením a možná i vodítkem pro další práci.
V závěru mi dovolte informovat Vás o nové aktivitě zaměřené na majitele starších vozů Chevrolet a Daewoo. V loňském roce jsme zavedli program Chevrolet Economy Service, který u participujících dealerů nabízí mimořádně výhodné ceny oprav zejména na starší vozy. Seznam zúčastněných dealerů i podrobnější podmínky můžete nalézt na:
http://www.chevrolet.sk/ponuky-a-financ ... ails8.html
http://www.chevrolet.cz/nabidky-a-finan ... ails7.html
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak dnes som bol aj ja na 2hej prehliadké. nakolko dosť ludí sa tu stažovalo na remeslo servis nitra tak ja som to riskol a išiel tam .
Na nižšie uvedenej url najdete hodnoteni
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 40#p274740
Na nižšie uvedenej url najdete hodnoteni
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 40#p274740
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
tak v tomto servise som bol dvakrat ale uz nikdy viac, pan Gr...an ochota sam o sebe
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
- Scorpion.11
lomngi jak jsem si všiml jsi měl svůj olej, že? Nekroutili se u něj a nebo jsi to měl už dojednaný?
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nie. Všetko dodal servis ja som nič nedodával aj na faktúre je to uvedené. jedine čo som im dal to bola moja vizitka a peniaze
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
- Scorpion.11
Já jsem si myslel dle tvé fotografii, že máš svůj olej, když jsem tam viděl Total Quartz 5W30 Takže tento servis dává sám od sebe jiný olej a to dokonce již několikrát zmiňovaný v sekci "aky olej" Total Quartz ??
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ahojte
tak aj som bol 17.6.2011 na druhej servisnej prehliadke v MGM Topoľčany a dopadlo to takto:
-reklamoval som pokazený obmedzovač ľavých zadných dverí - objednali nový kus
-kontrola serva
- menili brzdovú kvapalinu
- olejový filter
- menili olej Shell Ultra 5W40 SUD
- čistič-sprejový?
+ kontrola celého vozidla
a cena - 133,70€
Objednaný som bol na 13.00, auto prebrali é 13.15, ale odovzdali mi ho o 15:45...
Trochu ma zarazilo, že keď som vošiel do predajnej haly, tak ma neodzdravila ani upratovačka ...a predajca sa ani nespýtal čo potrebujem...
a hodnotenie?Tak teda:
solídnosť, ochota - 4
prístup k zákazníkovi -2 ( pretože prijímací technik bol v pohode )
cena kvalita-1
celkový dojem - 3
a prikladám fakktúru
tak aj som bol 17.6.2011 na druhej servisnej prehliadke v MGM Topoľčany a dopadlo to takto:
-reklamoval som pokazený obmedzovač ľavých zadných dverí - objednali nový kus
-kontrola serva
- menili brzdovú kvapalinu
- olejový filter
- menili olej Shell Ultra 5W40 SUD
- čistič-sprejový?
+ kontrola celého vozidla
a cena - 133,70€
Objednaný som bol na 13.00, auto prebrali é 13.15, ale odovzdali mi ho o 15:45...
Trochu ma zarazilo, že keď som vošiel do predajnej haly, tak ma neodzdravila ani upratovačka ...a predajca sa ani nespýtal čo potrebujem...
a hodnotenie?Tak teda:
solídnosť, ochota - 4
prístup k zákazníkovi -2 ( pretože prijímací technik bol v pohode )
cena kvalita-1
celkový dojem - 3
a prikladám fakktúru
- Přílohy
-
- faktúra.JPG (109.57 KiB) Zobrazeno 2293 x
Naposledy upravil(a) Laco dne úte čer 21, 2011 20:46, celkem upraveno 5 x.
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
- Scorpion.11
Tak to jsi měl dát do hodnocení servisů, takže třeba "lomngi" to hodí do správné sekce
Jinak suprová cena na to, že ti dávali jejich olej Pak se dívám, že u mne dělali problém s olejem a tady ti dali úplně jiný olej než dává chevrolet a též označení 5W40 SUD Já tomu fakt už nerozumím té jejich mentalitě s těma oleji Jinak hodnocení a ochota začíná na servisech dosti upadat a za chvíli, abychom jim něco nejdřív strčili do kapse, aby nám vůbec auto vzali a udělali servisku
Jinak suprová cena na to, že ti dávali jejich olej Pak se dívám, že u mne dělali problém s olejem a tady ti dali úplně jiný olej než dává chevrolet a též označení 5W40 SUD Já tomu fakt už nerozumím té jejich mentalitě s těma oleji Jinak hodnocení a ochota začíná na servisech dosti upadat a za chvíli, abychom jim něco nejdřív strčili do kapse, aby nám vůbec auto vzali a udělali servisku
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Aha, sorry, máš pravdu, dal som to nesprávne, takže zase práca pre lomngiho...Scorpion.11 píše:Tak to jsi měl dát do hodnocení servisů, takže třeba "lomngi" to hodí do správné sekce
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
Tak jsem psal ohledně garančky a cena garančky 2. bez oleje 4000kč s olejem 6000kč.To je teda celkem ranec a proto je toto i poslední moje garančka.Protože ta cena je šílená.
Jinak se dělá u druhé tohle:V rámci prohlídky po 2. roce se provádí výměna oleje a filtru, zapalovacích svíček,pylového filtru,brzdové kapaliny a plus kontrolní body prohlídky a vyčištění brzd.
Jinak se dělá u druhé tohle:V rámci prohlídky po 2. roce se provádí výměna oleje a filtru, zapalovacích svíček,pylového filtru,brzdové kapaliny a plus kontrolní body prohlídky a vyčištění brzd.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Takže dělají vlastně to co při první roční kontrole ne?. Co tam je navíc? Cena tedy přímo ďábelská a to neříkám, že se mi to líbí . Vždyť na Cruzíku jsem za první prohlídku po roce /neměnili se svíčky a brzdová kapalina/ zaplatil cca 2.7 tis.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
tak pojedu,teď jsem volal Slavkov Auto Bayer,cena 4500kč i s jejich olejem,6000kč z toho omdlívám ne že bych byl lakomec ale.......
Edmund Burke
Edmund Burke
mě na první měnili pouze olej a filtr oleje a stálo to 3800kč to je taky mazec svíčky mě neměnili666 píše:Takže dělají vlastně to co při první roční kontrole ne?. Co tam je navíc? Cena tedy přímo ďábelská a to neříkám, že se mi to líbí . Vždyť na Cruzíku jsem za první prohlídku po roce /neměnili se svíčky a brzdová kapalina/ zaplatil cca 2.7 tis.
Edmund Burke
Edmund Burke