V.Brousek píše:
já bych uzákonil pro politiky max. trojnásobek mzdy ze stanovené minimální mzdy a to by jsme koukali, jak by jsme se měli za chviličku dobře všichni.

Pěkný den
Václave to už tady bylo a ty by sis to měl pamatovat.Za prezidenta A.Novotného v letech 1957 až 1968 měli ministři tak maximálně dvojnásobek a někdy ani ne průměru.Přeci se tenkrát vyráběla Tatra 603 a to se řikalo,že je pro šest lidí ta nula,že h---o dělají no a ta trojka,že berou tři tisíce!Tenkrát ten průměr byl tak kolem těch 1500kčs.
Já v roce 1961-62 jsem fáral na Plutě a ty tři jsem měl taky!To jen jako na okraj jinak se nebudu zapojovat ale připomenu,že stát je nástroj politické moci jedné třídy nad druhou! Demokracie neexistuje nebo si myslíte,že když mohu říct že prezident je vůl/to se říkalo i za komunistů/ tak je to demokracie? Jen si uvědomte komu dnešní stát slouží! Ještě k tomu dluhu.Na začátku roku bylo u nás ve zprávách,že banky vydělaly pro své zahraniční majitele za loňský rok 100 miliard! Když jsem se o tom bavil se známým tak mě řek co blbneš v Rakouských zprávách bylo 300 miliard

To jsou jenom banky a kde jsou ostatní velké firmi kde veškerý zisk jde ven :!:No a hned by bylo po dluhu

Končím já se nebudu rozčilovat to já nemám zapotřebí ale optimistický závěr krize nekončí teprve začíná a bude hůř.
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí