Příspěvek na garáž pro palikxe

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Přispěji na svépomocnou alianci dostora palikxe

Anketa končí za stř lis 18, 2009 16:33

1 přispěji 500 Kč
15
52%
2 přispěji 300 Kč
5
17%
3 přispěji 200 Kč
5
17%
4 nezajímá mi to, opravuji si sám
4
14%

Celkem hlasů: 29

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Příspěvek na garáž pro palikxe

Příspěvek od Vazoun »

Stanley píše::) Taky děkuji,už to tady padlo.Proč podporovat předražené autoservisy,když je tady dost odborníků.Převzal bych to od Voskovce s Verichem-Ten poradí to a ten zas ono a je po problému.Mě je čest být členem takového seskupení správných lidí. :P
---------------------------
:lol: chválím " Stanley " chválím -i to se Ti v životě může sakra hodit,takováto známost na našem drsném severu :lol: zdraví všechny na foru " Vazoun " :lol: :lol:
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...Vazoune naprostý souhlas, nakonec s Pavlem jsem byl u Vás na severu loni a zpojízdnil dvě " mrtvoly " a to v mrazu, prostě nečase abych pravdu řek v tom se nedá dělat...a proto Stanley u něj a pro něj se nám nic neztratí, naopak...kdo se ještě přidá, že by další přehlídli i to je možné, jak je vidět...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
merpa

Příspěvek od merpa »

Ahoj omlouvám se delší čas jsem tady nebyl. Pavle pošli mi kontakt kam mám poslat penízky, to je přece samozřejmost. Merpa :idea:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

merpa píše:Ahoj omlouvám se delší čas jsem tady nebyl. Pavle pošli mi kontakt kam mám poslat penízky, to je přece samozřejmost. Merpa :idea:
-------------------
Zdravim a přeji hezký den všem na foru :o) kolegáčku " merpo " hned na začátku 2 stránky najdeš číslo účtu našeho kolegy " Palikxe " tak se tam jukni a jinak dík za pochopení situace a hezké " VÁNOCE VŠEM a ještě lepší vstup do nového roku -i -i přeje :lol: " Vazoun " :lol:
Christmas.gif
Christmas.gif (126.94 KiB) Zobrazeno 2655 x
merpa

Příspěvek od merpa »

OK Hned po svátkách letí příspěvek z Vysočiny do Prahy. Merpa :roll:
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Vazoune děkuji za Tvůj přínos akci garáž pro palikxe, ale ještě mi napadá určitá nedokonalost našeho servru prostě to tam " visí " jenom chvíli a pak to odsunou další zprávy, tak to vlastně může někomu úplně zmizet...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

kluci diky.
uz mam nejake veci konecne vyresene a vymyslene ale v techto mrazech nejde nic delat.kazdopadne jak se udela nejaky vikend hezky uz zacnu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak ještě pro ekipu vozidel z našeho nettu servizovaných " doctorem palikxem ",

....přejme si navzájem mnoho štasťných km bez nehod a poruch v novém roce 2010

ale Pavle neboj, nebudeš bez práce...

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Toz jak dopadly investice do garaze?Nebo se to projelo v lete z holkama?
Jako rad prispeju i kdyz spis pro druhe ale jak se pak dovime ze se nic neudalo a pak jeste nad tim brecet a mit nemistne reci to uz je na me moc.
Takze bud tak laskav Pavle a uved to na pravou miru nebot by se to dalo povazovat i za podvod!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Lenže kámo aj môj šéf robí rukami a živí rodinu a tak pri zárobku 600 euro je prestavba jeho garáže nadludský výkon a môžem Ťa upozorniť že je to pravdepodobne tým že nie je zdierač takže viacej ako 70% zákazníkov je priatelských a tam si zoberie len asi tolko čo servis za to že Ti poradí.Teraz sme sami robili jednu stenu pretože nás legislatíva tlačí silno k zemi a cena len za materiál 300 euro a to nemáme zdvihák ani kúrenie,chodím aj v zime tankovať k čerpadlu a v kanclíku mám len ,alý ohrievač a jo viem si urobiť čaj.Takže Já absolutne a plne chápem Pavla lebo presne v takých podmienkách robím.To že sa Lega sem tam kazí aj to plne chápem je to staršia dáma a cena opravdu nebola velká no napadnúť človeka ktorý dosť často robí za ĎAKUJEM PEKNE to je dosť sprosté,pokud si mal problém tak si ho mohol riešiť SZ .Já osobne keď mám problém s dákym autom tak som velmi rád že mám číslo na jeho mobil.No myslím že to čo si teraz rozpísal bolo velmi zlé a uváž to či to tak má zostať.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

-peha- píše:Lenže kámo aj môj šéf robí rukami a živí rodinu a tak pri zárobku 600 euro je prestavba jeho garáže nadludský výkon a môžem Ťa upozorniť že je to pravdepodobne tým že nie je zdierač takže viacej ako 70% zákazníkov je priatelských a tam si zoberie len asi tolko čo servis za to že Ti poradí.Teraz sme sami robili jednu stenu pretože nás legislatíva tlačí silno k zemi a cena len za materiál 300 euro a to nemáme zdvihák ani kúrenie,chodím aj v zime tankovať k čerpadlu a v kanclíku mám len ,alý ohrievač a jo viem si urobiť čaj.Takže Já absolutne a plne chápem Pavla lebo presne v takých podmienkách robím.To že sa Lega sem tam kazí aj to plne chápem je to staršia dáma a cena opravdu nebola velká no napadnúť človeka ktorý dosť často robí za ĎAKUJEM PEKNE to je dosť sprosté,pokud si mal problém tak si ho mohol riešiť SZ .Já osobne keď mám problém s dákym autom tak som velmi rád že mám číslo na jeho mobil.No myslím že to čo si teraz rozpísal bolo velmi zlé a uváž to či to tak má zostať.
------------------
Bravo " Pehačik " nikdo z nás by to lépe " nevysvětlil " :o) -i je to ještě mladej kluk ... který lecos nechápe :o)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Pavla mam hodne rad ale tim co napsal o mem aute me vytocil k nepricetnosti a mimo jine na tohle upozornil ze nema garaz na kterou jsme mu posilali penize a jak mi dosly nejake sz zajimalo by to vice lidi?
Jako krasna plechova garaz 6x4m i s vraty se da koupit za 17000kc 5x3 za 12000kc podle toho co melo dojit tak doslo kolem 10000kc a nic se nestalo nepostavilo nevysvetlilo?
Tak nevim ale meli by jste tady nekteri otevrit taky oci a podivat se na vec objektivne a ne byt vecny vlezdoprdel.
Pehacku tebe mam taky rad ale neskutecne me seres tim ze se nedokazes na veci divat objektivne!
Ja delam taky rukama mam i zamestnance a mam i kamarady kterym to delam za hubicku nebo za dekuju delam 18 hodin denne a nekdy i 24 nebo i nespim jenze to vy zamestnaci nedokazete pochopit a mate starosti jen kdy padne a kdy bude vyplata atd. a taky mam nekdy tech zamestnaneckych kecu i od jinych zamestnavatelu plne zuby!Kecat umi kazdy ale kazdy ma moznost dat vypoved a ukazat jak je dobry a dokaze si na svou vyplatu vydelat.
Taky nebydlim v panelaku kde jsou jedine starosti rychlost pripojeni internetu a pocet programu telce ale narodil jsem se na dedine kde jsme makali od mala a jsme zvykli na jine nez topit otocenim kohoutku a to same s teplou vodou ta nam od nikud nepritece...radeji koncim nebo se vytocim jeste vic jak mi naky panelakovy zacne vykladat jak dre!!! :twisted:
Tady odkaz na garaze od 9000kc
http://www.zmk.cz/site.php?id=8
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Hanzyne já u Palikxe včera byl. A ten odkaz od tebe je mu úplně na bobek. To co vyrábí Pavel je atyp,protože se musí držet prostoru co tam má. A jen obložení garáže,elektroinstalace a takové ty blbosti okolo,stojí dost peněz. Pavel by se jen tak bezdůvodně neobohatil,tak toho nech a neblbni. A jen tak mimochodem,za víkend před 14 dny tam za sobotu opravoval 3 auta,takže té práce má až až.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je jedno jak to je je vic lidi co to zajima?Uplynul rok nic se nestalo a myslim vsechny tady by to zajimalo!
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

Příspěvek od Serpico »

to Hanzy: Toz jak dopadly investice do garaze?Nebo se to projelo v lete z holkama?
Jako rad prispeju i kdyz spis pro druhe ale jak se pak dovime ze se nic neudalo a pak jeste nad tim brecet a mit nemistne reci to uz je na me moc.
Takze bud tak laskav Pavle a uved to na pravou miru nebot by se to dalo povazovat i za podvod!
...tak to je hodně silný napadení..., zrovna tak jako hloupý, snad jenom zneznalosti věci, aspoň doufám...

...opravdu nerad reaguji Hanzy, nakonec sbírku na garáž pro palikxe jsem inicioval sám, když jsem jednou viděl Pavla " promoklýho " jak se válí pod spravovaným autem ve vodě...a to nelze přežívat bez následku na zdraví..., a proto jsem ji inicioval jako " malý vděk " za to co pro nás dělá a není toho málo... a k postupu výstavby jeho garáže pro naše opravy, jenom tolik, ještě mi udělej to moje auto a pak další a další... a čas utíká a léto je pryč...

to Petr Soukup: Hanzyne já u Palikxe včera byl. A ten odkaz od tebe je mu úplně na bobek. To co vyrábí Pavel je atyp,protože se musí držet prostoru co tam má. A jen obložení garáže,elektroinstalace a takové ty blbosti okolo,stojí dost peněz. Pavel by se jen tak bezdůvodně neobohatil,tak toho nech a neblbni. A jen tak mimochodem,za víkend před 14 dny tam za sobotu opravoval 3 auta,takže té práce má až až...

...hm dobrý aktuální příspěvek Petře...

...co potřebuješ ještě Pavle, třeba to můžeme dát dohromady, pomoci je nás tu na nettu dost, ale je třeba vědět co...

Mějte se fajn a važte svoje slova, prosím

serpico
Odpovědět

Zpět na „Srazy“