No to je právě ta osudná otázka být či nebýt-jít čí nejít-nikdy nevíš zda to tak bude šlapat dál a nebo zda ti tam něco pošahají a pak budeš v servisu i spávat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
My sme kúpili Aveo s akciou 3 servisy zadarmo vrátane náplní. Celkom O.K. len ma prekvapilo čo som už písal v inej téme : olej v prevodovke sa mení každý rok u modeloch 1.2 a výpustný ventil je tak že nevytečie všechen motorový olej zo spodku vane. Mám problém s kolísaním otáčok ale to rozpíšem inde. No informatívne cena je teda dosť.
Chevrolet Aveo 1.2 8V Komfort sedan 2008, bordová metalíza
Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.
Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
nevíte někdo jak je to s nahradním vozidlem.Dal jsem auto na garanční opravu ,vyměnu dílu v interieru a bude to trvat měsíc.Když jsem se ptal na náhradní vozidlo řekli mi že se za to platí.Myslel jsem že v době kdy je u nich auto po třech měsících provozu /jen/na opravě ,že vozidlo musí poskytnout.Mám ho na leasing a platím i ten jejich pochybný chevrolet asistent ./podivný jsem četl zkušenosti v jiných tématech/ poraďte!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke