Moderátoři: Blue Lanos, mzprx
Ahoj muj strik prodava tenhle krasnej kousek jeden uz je fuc byla to plna vybava mam ten dojem a ted tam sedi a ceka dalsi krasavec uz zjinou vybavou a bez stresniho okna na sveho zajemce pokud budes chtit nake materialy nebo fotky nebo si ho chces dokonce osaht je moznost muzu mozna domluvit i predvadeci jizdu je to na místě zvaném Opava-Komárov ,Podvihovská 3A web je Autosalon-schromm.cz stale se nawebu pracuje tak omluvte připadné chybičky díkymilosh píše:Je nekde vic fotek interieru atd? nejlepe od nekoho kdo me lmoznost si tento model osahat?
http://www.autorevue.cz/Prehled-testu/P ... fault.aspxmilosh píše:Je nekde vic fotek interieru atd? nejlepe od nekoho kdo me lmoznost si tento model osahat?
hanzy tak spechej strejcek prodava 1 hhr za druhym vcil co je ta akce bohuzel uz skoncila ale itak krasavec tam stale je a na jizdy jen ceka je to rebel ktery nechce stat v saloněHanzy píše:Mne rovnez zklamal vnitrni prostror hold jsem s Leganzy rozmazleny ale HHR se mi hodne libi a hlevne to ze jen tak jej nepotkate na ceste a kdyz ano vzbudi zajem.Jak bude lepsi pocasi a cas tak se chystam ze se s Pajou domluvim na predvadeci jizdu..jinak ho maji jen nekteri dealeri je seznam na hlavnich strankach Chevroletu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |