Skusenosti s LPG
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tákže pre budúcnosť LPG je dobrá investícia šetrý bubáčiky za benzín a motor Montáž do vozidiel Daewoo(pravdaže aj chevy)je výhodná aj v tom že tieto vozy na LPG jazdia ako by na to boli vyrobené,moje prvé auto na LPG bol OPEL a po jeho odstavení som bol jednoznačne rozhodnutý pre Daewoo pretože ja preferujem auta na plyn no a toto sú auta pre LPG stvorené
Priprevadzke na lpg mozno vznika mierne viac vodnej pary nez pri prevadzke na benzin, ale castejsie prehrdzavenie vyfuku by som pripisoval skor tomu, ze z lpg neostava vo vyfuku tolko nespalenych sajrajtov ako z benzinu, takze nie je tolko chraneny.
Len to s tym karbonom mi nie je jasne. Bud som kupil az tak svinsky zakarbonovanu skodovku aj espero alebo aj pri spalovani lpg vznika kopu karbonu, pretoze vzdy po 10tkm vylievam z motora ropu a nie olej ktory som tam nalial. Asi to budem musiet skratit. A to jazdim hlavne dlhe trasy 350km s jednou 10min. prestavkou.
Len to s tym karbonom mi nie je jasne. Bud som kupil az tak svinsky zakarbonovanu skodovku aj espero alebo aj pri spalovani lpg vznika kopu karbonu, pretoze vzdy po 10tkm vylievam z motora ropu a nie olej ktory som tam nalial. Asi to budem musiet skratit. A to jazdim hlavne dlhe trasy 350km s jednou 10min. prestavkou.
- Blue Lanos
Re: Skusenosti s LPG
Vy co mate LPG co si myslite stacilo by toto do lanosa? Jedna sa o Lovato http://www.agf.sk/index.php?option=com_ ... &Itemid=26
Aky je rozdiel medzi tymto Lovatom a BRC Just?
Aky je rozdiel medzi tymto Lovatom a BRC Just?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Re: Skusenosti s LPG
Ts!, jak to zlacnelo. Mna to stálo 27k SK.
Mám BRC a jediné co sa pokaslalo je ukazovatel stavu paliva. Mám to zapojené tak, ze pri zapnutom LPG ukazuje stav LPG na benzinovom ukazovateli na pris.doske. Chyba je na bazmeku, ktorý to sníma na nádrzi. Uz pozná iba 2 stavy FULL a ked je tam uz málo tak SUCHO
Mám BRC a jediné co sa pokaslalo je ukazovatel stavu paliva. Mám to zapojené tak, ze pri zapnutom LPG ukazuje stav LPG na benzinovom ukazovateli na pris.doske. Chyba je na bazmeku, ktorý to sníma na nádrzi. Uz pozná iba 2 stavy FULL a ked je tam uz málo tak SUCHO
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG