co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No schválne,ktorá automobilka ešte montovala po r. 2000,trojložiskový OHV benzínový motor do nového modelu
V škodovke som sedel napaosledy asi pred 2 mesiacmi...
.. a aj môj svokor (tchán) sa strašne uráža,len keď som povedal,že by som Fabiu nikdy nekúpil a on pritom plače za NEXIOU,ktorú mal pred Fabiou (fúúúúúúúúúúúj zradca ),berie moju nedôveru a antipatie voči škodovkám ako útok na svoje ja....
.. a keď som v r.2004 predával IBIZU,kolega,čo má sám škodovku,sa ma spýtal "dúfam,že nejdeš kupovať Fabiu "
a začal mi vymenovať všetky závady,ktoré sa na nových vyskytovali takmer parvidelne..
ˇAno,priznám sa,možno som zaujatý voči škodovkám,ale napísal som aj prečo,takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám.
V škodovke som sedel napaosledy asi pred 2 mesiacmi...
.. a aj môj svokor (tchán) sa strašne uráža,len keď som povedal,že by som Fabiu nikdy nekúpil a on pritom plače za NEXIOU,ktorú mal pred Fabiou (fúúúúúúúúúúúj zradca ),berie moju nedôveru a antipatie voči škodovkám ako útok na svoje ja....
.. a keď som v r.2004 predával IBIZU,kolega,čo má sám škodovku,sa ma spýtal "dúfam,že nejdeš kupovať Fabiu "
a začal mi vymenovať všetky závady,ktoré sa na nových vyskytovali takmer parvidelne..
ˇAno,priznám sa,možno som zaujatý voči škodovkám,ale napísal som aj prečo,takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Favorit
Mám Favorita 11 a pol roka, najazdil som na ňom 360 tisíc km a nikdy ma to auto nikde nenechalo. Je to veľmi statočný, nenáročný a jedoduchý služobník. Favority a Felície boli vydarené autá pre proletariát. Ostatné Škodovky by som nechcel. Predražené autá aj náhradné diely.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem na mysli tu změnu motora z benzínového na olejový, to dělaly opravdu jenom Š120, novejší škodárny už opravdu ne...alvin píše:takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám.
...jinak jsem naopak jako spokojený majitel Škody Felicie zaujatý pro škodovky...což znamená, že tahle diskuse je úplně o ničem...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Jasně, že jsme pochopili , máš pravdu, pomoc se vždycky sejde.dedo.miki píše:Tak to ste asi mňa nepochopili. Ja netvrdím ,že auto škoda je dobré.Ja lutujem tých ľudí čo si kúpili Škodovku.Tí ludia za to nemôžu, aká je Škoda.Na fóre sa nachádzajú takí istí dobráci ako ste tu a pomáhajú si.A nepoškodí ked si pomôžeme navzájom.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
- Hanzy
Presne tak pokud jses zaujaty skodovkar a je nesmysl abys tady z necim takovym zbytecne prudil...s necim co ja jsem byl v soku jak jsem lezl do kufru Fabie rv.2002 1.4 ze neni svetlo v kufru a priplatek byl i za pripravu na radio....jen k pousmani...Kessler píše:Měl jsem na mysli tu změnu motora z benzínového na olejový, to dělaly opravdu jenom Š120, novejší škodárny už opravdu ne...alvin píše:takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám.
...jinak jsem naopak jako spokojený majitel Škody Felicie zaujatý pro škodovky...což znamená, že tahle diskuse je úplně o ničem...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
To je fakt brko ale ze skody to ma jen par plechu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Muco píše:
To len preto sem dávam,lebo takúto rýchlosť nemávam! Bežne mám sťahovanie 17 KB/sec
Sice ma to potešilo,ale dlhodobo ma štve to,že sú také veľké výchylky.Samozrejme závisí od toho,kolkí sme pripojení,no ale také rozdiely by nemali byť (mam rychly int. od T-mobile-2GB za 720 Sk...)
P. S. nedalo sa mi to stiahnuť do PC,tak som to musel odfotiť...
Inak- V.Brousku- skúšal si to napr. na DSL strankach odmerať? -pozri ten rozdiel...Čo je vlastne ozajstné...
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hanzy píše:Presne tak pokud jses zaujaty skodovkar a je nesmysl abys tady z necim takovym zbytecne prudil...s necim co ja jsem byl v soku jak jsem lezl do kufru Fabie rv.2002 1.4 ze neni svetlo v kufru a priplatek byl i za pripravu na radio....jen k pousmani...Kessler píše:..alvin píše:takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám.
No,žeby som sa pridal??? Tak dobre...prehovorili ste ma
Ja len toľko,že: keď som v máji kupoval forda,pýtal som sa samozrejme aj na FABIU-cenu- výbavu -...musím potvrdiť tieto tvoje slová HANZI-hlavne to osvetlenie v kufri...':shock:'
(aspoň u nás na slovensku) sú ASTRONOMICKE ceny na FABIE...konkrétne v BREZNE mi ponúkali ("starú") za 360tis.(farbu som si samozrejme nemohol vybrať,lebo boli posledné kusy na sklade)-mal arbag,výškovo nast. volant+sedadlo, ABS a nič viac... Porovnávať Fiestu ,čo má Full výbavu s Fábiou z pochopiteľných dôvodov nebudem...(nič nemám proti fabiám,len ma ser..ceny )