co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

No schválne,ktorá automobilka ešte montovala po r. 2000,trojložiskový OHV benzínový motor do nového modelu :?: :?: :?:
V škodovke som sedel napaosledy asi pred 2 mesiacmi...
.. a aj môj svokor (tchán) sa strašne uráža,len keď som povedal,že by som Fabiu nikdy nekúpil a on pritom plače za NEXIOU,ktorú mal pred Fabiou (fúúúúúúúúúúúj zradca :P :P :P :P ),berie moju nedôveru a antipatie voči škodovkám ako útok na svoje ja....
:roll: :roll: :roll: :roll:
.. a keď som v r.2004 predával IBIZU,kolega,čo má sám škodovku,sa ma spýtal "dúfam,že nejdeš kupovať Fabiu :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: "
a začal mi vymenovať všetky závady,ktoré sa na nových vyskytovali takmer parvidelne..
ˇAno,priznám sa,možno som zaujatý voči škodovkám,ale napísal som aj prečo,takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám. :P :P :P :P
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

mil

Favorit

Příspěvek od mil »

Mám Favorita 11 a pol roka, najazdil som na ňom 360 tisíc km a nikdy ma to auto nikde nenechalo. Je to veľmi statočný, nenáročný a jedoduchý služobník. Favority a Felície boli vydarené autá pre proletariát. Ostatné Škodovky by som nechcel. Predražené autá aj náhradné diely.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dedo.miki: Jasně, že jsme to pochopili, jen jsme si museli rýpnout :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

alvin píše:takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám. :P :P :P :P
Měl jsem na mysli tu změnu motora z benzínového na olejový, to dělaly opravdu jenom Š120, novejší škodárny už opravdu ne...

...jinak jsem naopak jako spokojený majitel Škody Felicie zaujatý pro škodovky...což znamená, že tahle diskuse je úplně o ničem... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
ros

Příspěvek od ros »

dedo.miki píše:Tak to ste asi mňa nepochopili. Ja netvrdím ,že auto škoda je dobré.Ja lutujem tých ľudí čo si kúpili Škodovku.Tí ludia za to nemôžu, aká je Škoda.Na fóre sa nachádzajú takí istí dobráci ako ste tu a pomáhajú si.A nepoškodí ked si pomôžeme navzájom.
Obrázek
Jasně, že jsme pochopili :D , máš pravdu, pomoc se vždycky sejde.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Kessler píše:
alvin píše:takže neviem,čo by ma malo usvedčovať,nikoho som nezvraždil,ani nikomu nič neukradol a ani sa nechystám. :P :P :P :P
Měl jsem na mysli tu změnu motora z benzínového na olejový, to dělaly opravdu jenom Š120, novejší škodárny už opravdu ne...

...jinak jsem naopak jako spokojený majitel Škody Felicie zaujatý pro škodovky...což znamená, že tahle diskuse je úplně o ničem... :lol:
Presne tak pokud jses zaujaty skodovkar a je nesmysl abys tady z necim takovym zbytecne prudil...s necim co ja jsem byl v soku jak jsem lezl do kufru Fabie rv.2002 1.4 ze neni svetlo v kufru a priplatek byl i za pripravu na radio....jen k pousmani... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ros

Příspěvek od ros »

Obrázek
Něco pro škodováky. Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
JÁ BYCH SI DAL ŘÍCT.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak toto som videl ješte keď to bolo čierné a volá sa BrKo je to krásný kúsok a teraz po dalšej úprave je to unikát :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To je fakt brko ale ze skody to ma jen par plechu... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No mne potešil vlastne kamarád lebo po 3 rokoch dal dokopy svojeho OPLÍKA a vyzerá dobre teda ješte interiér nieje hotový ale motor a kabátík je slušný :lol: :lol: :lol:
Obrázek Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Na tom BrKu kazí dojem jedna věc....co tam proboha dělá ta samolepka na budíku otáčkoměru :?: :?: To ho sponzorovalo Lacoste :?: :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Muco píše:Obrázek Obrázek

To len preto sem dávam,lebo takúto rýchlosť nemávam! Bežne mám sťahovanie 17 KB/sec :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sice ma to potešilo,ale dlhodobo ma štve to,že sú také veľké výchylky.Samozrejme závisí od toho,kolkí sme pripojení,no ale také rozdiely by nemali byť :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (mam rychly int. od T-mobile-2GB za 720 Sk...)
P. S. nedalo sa mi to stiahnuť do PC,tak som to musel odfotiť...

Inak- V.Brousku- skúšal si to napr. na DSL strankach odmerať? -pozri ten rozdiel...Čo je vlastne ozajstné... :? :?
Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Muco

Příspěvek od Muco »

Hanzy píše:
Kessler píše:
.. :lol:
Presne tak pokud jses zaujaty skodovkar a je nesmysl abys tady z necim takovym zbytecne prudil...s necim co ja jsem byl v soku jak jsem lezl do kufru Fabie rv.2002 1.4 ze neni svetlo v kufru a priplatek byl i za pripravu na radio....jen k pousmani... ;)

No,žeby som sa pridal??? Tak dobre...prehovorili ste ma :lol: :lol: :lol:

Ja len toľko,že: keď som v máji kupoval forda,pýtal som sa samozrejme aj na FABIU-cenu- výbavu -...musím potvrdiť tieto tvoje slová HANZI-hlavne to osvetlenie v kufri...':shock:'
(aspoň u nás na slovensku) sú ASTRONOMICKE ceny na FABIE...konkrétne v BREZNE mi ponúkali ("starú") za 360tis.(farbu som si samozrejme nemohol vybrať,lebo boli posledné kusy na sklade)-mal arbag,výškovo nast. volant+sedadlo, ABS a nič viac... Porovnávať Fiestu ,čo má Full výbavu s Fábiou z pochopiteľných dôvodov nebudem...(nič nemám proti fabiám,len ma ser..ceny :!: :!:)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Muco

Příspěvek od Muco »

To-V. Brousek...-myslel som tu :
http://www.dsl.sk/speedmeter.php
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Muco píše:To-V. Brousek...-myslel som tu :
http://www.dsl.sk/speedmeter.php
Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Odpovědět

Zpět na „POKEC“