To samé jako Hliník z vedlejšího Humpolce, Tak mu tam napočest před pár lety udělali muzeum
Moderátor: Blue Lanos
Franta P. píše:Kolegové. od 1. února odcházím konečně po 4.5 letech z Prahy na svojí rodnou Vysočinu. Přestupuji na dopravku v Pelhřimově. Mohu být i nadále členem Carthellu?
Mě si taky připište na seznam účastníků.tomask píše:No doufám, že na kafíčko s náma dorazíš![]()
Dáme pokec zase najaře
Dannik91 píše:Mě si taky připište na seznam účastníků.tomask píše:No doufám, že na kafíčko s náma dorazíš![]()
Dáme pokec zase najaře
Mimochodem o Litoměřickém srazu něco nevíte? 3 srazy a konec?
Sněží hrůza, mě čekala pěkná šichta doma....dvůr jak prase, kdo to má uklízet?? Loni jsme byli...to už jsem byla zaregistrovaná....no letos musíme taky nějaký dát....Dannik91 píše:Copak copak? Sněží a mládí může řádit. Já byl naopak spokojený, když se sypalo. Jel jsem zrovna ze školy a parkoviště ve škole a v Letňanech bylo
Sraz v Litoměřicích byl loni v dubnu. Rok před tím na podzim a na jaře. Ale to byl váš Chevrolet ještě v plenkách
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |