Dnes som tam bol na servisnej prehliadke, tak som im povedal aj o tých brzdách. Tak povedal, ze to skúsia prečistiť. Takže brzdy sú prečistené, minimálne pri brzdení to už nepíska, či to pomôže aj na ten hluk čo bol za jazdy uvidím časom.Kjub píše:Kedy tam pojdes? Ja teraz nestihnem ist do servisu, zas to neni tragicke, ale keby si isiel tak daj vediet ako si dopadol, nech im to tam mozem potom naordinovat...
Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
- Reklama
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Takže další vývoj. Po čekání na lištu která konečně dorazila mi bylo oznámeno že z důvodu záruky na prorezivění karoserie se laková tužka zamítá a celý díl se musí lakovat. No co dobře . tak jsem se domluvil na dnes ráno že to tam nechám .. Nejsem znalý lakovacího postupu a tak jsem vyzvídal termín kdy to bude. Bylo mi řečeno 2-3 dny. Dnes když jsem tam dorazil, čekal mě šok v podobě doby opravy minimálně týden A informace o tom že se snad bude kvuli tomu muset asi i vyřezat zadní okno .. což mě uplně děsí..Asi paní na recepci taky nezná pracovní postupy.. Mohla mi říct rovnou že je to tak na dlouho, když jsem se na to ptal. Chlapi se tvářili jako že o mem problému slyší poprvé a v zasadě na to nerjsou časově připravení... Takže domluvené to moc nebylo. . Takže posunutý termín opravy o 14 dní až budu moct být déle bez auta a slííben termín max 5 dní..No jsem teda rozčarován.Docela Kocourkov.. Kvuli takové hlouposti tohle .. Ještě žo to mám ze servisu do práce 5 minut jinak bych asi vyletěl z kůže jet někam dál ..Doyle píše:Prohlednuto technikem. Objednana nova lišta a především úchyty které jsou prá pod ní celkem 5 ks.. Chlapi nechápali jak to že se to utrhlo.. U mě nebejt tam 5.dveře jde to vytáhnout celé ven ... lakovat celé 5 dveře kvuli 2ma čárkám jsem odmítl. Slíbili mi ale namíchat barvu a lakovou tužkou opravit.. Zbytek by mi měli dát jako malou kompenzaci na případné další opravy .. no jsem zvědavej ..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Doyle píše:Takže další vývoj. Po čekání na lištu která konečně dorazila mi bylo oznámeno že z důvodu záruky na prorezivění karoserie se laková tužka zamítá a celý díl se musí lakovat. No co dobře . tak jsem se domluvil na dnes ráno že to tam nechám .. Nejsem znalý lakovacího postupu a tak jsem vyzvídal termín kdy to bude. Bylo mi řečeno 2-3 dny. Dnes když jsem tam dorazil, čekal mě šok v podobě doby opravy minimálně týden A informace o tom že se snad bude kvuli tomu muset asi i vyřezat zadní okno .. což mě uplně děsí..Asi paní na recepci taky nezná pracovní postupy.. Mohla mi říct rovnou že je to tak na dlouho, když jsem se na to ptal. Chlapi se tvářili jako že o mem problému slyší poprvé a v zasadě na to nerjsou časově připravení... Takže domluvené to moc nebylo. . Takže posunutý termín opravy o 14 dní až budu moct být déle bez auta a slííben termín max 5 dní..No jsem teda rozčarován.Docela Kocourkov.. Kvuli takové hlouposti tohle .. Ještě žo to mám ze servisu do práce 5 minut jinak bych asi vyletěl z kůže jet někam dál ..Doyle píše:Prohlednuto technikem. Objednana nova lišta a především úchyty které jsou prá pod ní celkem 5 ks.. Chlapi nechápali jak to že se to utrhlo.. U mě nebejt tam 5.dveře jde to vytáhnout celé ven ... lakovat celé 5 dveře kvuli 2ma čárkám jsem odmítl. Slíbili mi ale namíchat barvu a lakovou tužkou opravit.. Zbytek by mi měli dát jako malou kompenzaci na případné další opravy .. no jsem zvědavej ..
Tak to je masakr... v tom případě bacha - pokud ti budou lakovat celý dveře - aby ti trefili barvu!!!
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
No lakovanie trva dlhsie, toz to musi poriadne zaschnut...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
No neviem, jeden deň striekanie a max. cez noc to nechať pod infralampou vypiecť ( samozrejme, ak ju majú ). Ak nie, môžeš to nechať schnúť aj týždeň. Origo autolak musíš vypáliť. Inak to spoznáš na jeho odolnosti
Či
Či
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Ak ťa objednajú na konkrétny deň, napr. pondelok, tak ak sú seriózni a hneď sa do toho pustia, tak zadná kapota je odstrojená ( vrátane vyrezania skla) a odmontovaná tak do hodiny. Na obed môže byť u lakošov. Poobede sa dá pripraviť na lakovanie. Druhý deň doobeda základovka, vypálenie, poobede odtieň + krycí lak. Cez noc vypáliť, tretí deň nazad do servisu a aj s nalepením skla s čakačkou 3 hodky na zavädnutie lepidla ideš o jednej, najneskôr o tretej poobede s autom domov. Takto by to vazeralo, keby ich logistika fungovala ako má Prečo by si nenechali zaplatiť za dva dni roboty navyše, však
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
To já chápu.. Jen to maj říct hned a netahat mě tam zbytečně.. ja nemužu vědět co za bazmeky maji k dispozici.. vím že nějaké zářiče na schnutí existují..
Dříve:
Dříve:
Veď práve. Pritom stačí tak málo. Ochota spraviť niečo pre zákazníka....
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
No zatím jsem se zlobil jen decentně .. Tak slibili když přistavímv Úterý že udělají max abych v Pátek odpoledne odjel.. Tak jsem zvědavý.. zas za dalších 14 dní.. co z nich vypadne ..Už si u mě udělal poznámku ( neco jako prudič bacha ) Tak to snad bude
Dříve:
Dříve:
Ja som si daval lakovat na golfa blatnik a trvalo to 5 dni aj s vyklepanim...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
-
Lidi trosku OT - precital som 58 stran za 2 dni....a este ste ma neodradili od kupy Cruzea. Malo sa snazite:) just kidding Drzim Palce vsetkym aby ich obisli aj tie najmensie problem:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Nikto ťa neodrádza od kúpy Cruza, akurát Hanzy by ťa odrádzal od kúpy klepočmuda
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
-
NJ ale aj tak si ho asi kupim laka ma ten krutiaci moment
K tomu lakovaniu, do mna raz korejcanka nacuvala tak som na mojom Pole starucke musel dat robi predny naraznik, a robili mi to tri dni - klapanie a lakovanie
K tomu lakovaniu, do mna raz korejcanka nacuvala tak som na mojom Pole starucke musel dat robi predny naraznik, a robili mi to tri dni - klapanie a lakovanie
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes se mi ten zvuk začal ozývat taky. bylo to přesně jak píšeš Trubky jsem od sebe lehce odtáhl a je kliidmicho píše:S tou rezonanciou som mal podobny problem. Ozyvala sa z motoroveho priestoru akoby cez palubovku v rozsahu otacok 2700-3000. Pri zatazeni to bolo vyraznejsie, ale dalo sa to pocut aj na volnobehu, lenze sa musel clovek snazit. Vysledoval som to cestou do Bulharska a spat a zistil som, ze ta rezonancia nebola pocutelna ak bola zapnuta klimatizacia.
Problemom boli dotykajuce sa rurky klimatizacie v motorovom priestore, tesne pred vstupom do kabiny. Idu tam dve hlinikove rurky z lavej strany okolo filtra nasavaneho vzduchu smerom do kabiny, jedna hrubsia, druha tensia a tie sa o seba jemne dotykali. Rukou som ich trocha od seba odtiahol a bolo to
Skuste si toto skontrolovat. Ja som si tiez vtedy myslel, ze to je niekde v palubovke.
Drobny vyrobni nedostatek Cruzika ktery se da odstranit prstem kdyby šlo vše opravit tak snadno a rychle o)))
Dříve:
Dříve: