Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
No, mě tedy loni nepískal předek, ale pravá zadní kotoučovka, které se moc nechtělo odlepovat. A při rychlé jízdě se to rozpískalo. Kolo bylo teplejší než ostatní... Takže pak komplet očista dočista, broušení a stahování rzi, atd., atd....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Reklama
Kjub píše:Nemate niekto skusenosti s piskanim kolesa? Teraz sme s priatelkou v BS, a ked sme sem isli tak na dialnici mi dva, tri krat chvilku celkom nahlas piskalo lave predne koleso... Myslite ze je to vazne, alebo sa nemusim vzrusovat?
Ahoj, jaký máš rok?
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
No teoreticky by to mohly být brzdy, pač až od roku 2012 začali dávat na zadní brzdy závaží, který mělo eliminovat určítý klepání, který tam nastávalo, ale má to být jen na zadních... takže spíš dávám jen podnět.Kjub píše:2010 mam...takze je to vazne?
Carthell Prg
Carthell Prg
No neviem...a trochu mi taha aj dolava, mozno to s tym suvisi... Teraz cestou spat z BS mi nic nepiskalo, zabudol som skusit ci je koleso horucejsie ako ostatne...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjub píše:No neviem...a trochu mi taha aj dolava, mozno to s tym suvisi... Teraz cestou spat z BS mi nic nepiskalo, zabudol som skusit ci je koleso horucejsie ako ostatne...
Jak říkám, taky bych za to nedal ruku do ohně... jen píšu co vím já na 2012 to závažíčko mám a viděl sem i 2010 bez toho závažíčka...
Carthell Prg
Carthell Prg
Presne, mne to isté. Za posledné dva týždne sa mi to stalo už trikrát. Tiež to ide od ľavého predného kolesa. Skúsim servis, aj keď samozrejme vtedy to určite robiť nebude.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
S tým zévažím na zadných brzdách je to tak že plní iba funkciu pohlcovania vibrácií a aj to iba pri malých rýchlostiach alebo pri cúvaní. Ja mám r.v. 2010 a dlho som sa sťažoval na pískanie brzd pri cúvaní až mi v servise v rámci zvolávačky tie závažia domontovali a odvtedy mam pokoj. Ale s tou zvolávačkou je to tak že pokial sa človek na to viac krát neozve tak mu o ničom ani nepovedia lebo aj v servise kam chodím som bol na garančku v správny deň kedy im práve prišli 3 sady z asi 30 objednanych a aj na tie tri čakali pol roka takže zasa raz zvíťazila "politika a logistika chevroletu".
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Kedy tam pojdes? Ja teraz nestihnem ist do servisu, zas to neni tragicke, ale keby si isiel tak daj vediet ako si dopadol, nech im to tam mozem potom naordinovat...klm121 píše:Presne, mne to isté. Za posledné dva týždne sa mi to stalo už trikrát. Tiež to ide od ľavého predného kolesa. Skúsim servis, aj keď samozrejme vtedy to určite robiť nebude.
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes bohužel začínám řešit první problémek. Jedná se sice o kosmetickou vadu ale jsem zvědavej co mi na to v BS Auto řeknou. Na mém HB se mi posunuje střšní lišta ( nevím jestli to tak má být nebo je to vada ) Poškrabala mi víko 5 dveří Přikládám fotečku ) Stalo se to už někomu ?
- Přílohy
-
- Cruze04.jpg (95.96 KiB) Zobrazeno 2730 x
-
- Cruze02.jpg (126.97 KiB) Zobrazeno 2730 x
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Doyle píše:Tak dnes bohužel začínám řešit první problémek. Jedná se sice o kosmetickou vadu ale jsem zvědavej co mi na to v BS Auto řeknou. Na mém HB se mi posunuje střšní lišta ( nevím jestli to tak má být nebo je to vada ) Poškrabala mi víko 5 dveří Přikládám fotečku ) Stalo se to už někomu ?
Jednoznačně závada... sem trošku vylekán, pač mám též HB...tak snad nebudu řešit to samé...
Carthell Prg
Carthell Prg
Mne ked chalan instaloval foliu (matnu) na strechu tak daval tieto listy dole a uz tam jedna nesadla tak pevne ako predtym...jemne sa da posuvat ale uplne ze pol centy...
Kjub píše:Mne ked chalan instaloval foliu (matnu) na strechu tak daval tieto listy dole a uz tam jedna nesadla tak pevne ako predtym...jemne sa da posuvat ale uplne ze pol centy...
Posouvání bych pochopil, ale pakliže mu to odřelo i lak...
Carthell Prg
Carthell Prg
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Prohlednuto technikem. Objednana nova lišta a především úchyty které jsou prá pod ní celkem 5 ks.. Chlapi nechápali jak to že se to utrhlo.. U mě nebejt tam 5.dveře jde to vytáhnout celé ven ... lakovat celé 5 dveře kvuli 2ma čárkám jsem odmítl. Slíbili mi ale namíchat barvu a lakovou tužkou opravit.. Zbytek by mi měli dát jako malou kompenzaci na případné další opravy .. no jsem zvědavej ..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Dříve:
Asi si tam mal zly hacik zo spodu, tak sa ti to hybalo...ja som to videl, a tie haciky su take plastove prdy...clovek ma pocit ze sa to moze hned dolamat...