peha:Volantek nadhernej...ale Leganze by asi moc neslusel...

Moderátor: Blue Lanos
Bezva, tak nam pak nezapomen napsat, jak dlouho trvalo, nez Ti je nekdo z auta ukrad! A nezapomen na to vzit stopky, at je to vubec meritelny udaj...Hanzy píše:Ted jsem kouknul na odkazy steracu BOSCH AERO TWIN se jmenujou presne a v seat clubu to resili a jeden je tam ma uz dlouho a nemuze si je vynachvalit a ze i pri 200km/h stiraji uplne bez problemu,coz i kvalitni znackove nezvladaji,je to logicke maji daleko mensi odpor vzduchu bez tech raminek tim padem i hlucnost,uz se na ne teda opravdu tesim
Tohle nestoji ani za komentar,na tohle uz je potreba odbornika...Slam píše:Bezva, tak nam pak nezapomen napsat, jak dlouho trvalo, nez Ti je nekdo z auta ukrad! A nezapomen na to vzit stopky, at je to vubec meritelny udaj...Hanzy píše:Ted jsem kouknul na odkazy steracu BOSCH AERO TWIN se jmenujou presne a v seat clubu to resili a jeden je tam ma uz dlouho a nemuze si je vynachvalit a ze i pri 200km/h stiraji uplne bez problemu,coz i kvalitni znackove nezvladaji,je to logicke maji daleko mensi odpor vzduchu bez tech raminek tim padem i hlucnost,uz se na ne teda opravdu tesim
Tohle nestoji ani za komentar,na tohle uz je potreba odbornika...Slam píše:Bezva, tak nam pak nezapomen napsat, jak dlouho trvalo, nez Ti je nekdo z auta ukrad! A nezapomen na to vzit stopky, at je to vubec meritelny udaj...Hanzy píše:Ted jsem kouknul na odkazy steracu BOSCH AERO TWIN se jmenujou presne a v seat clubu to resili a jeden je tam ma uz dlouho a nemuze si je vynachvalit a ze i pri 200km/h stiraji uplne bez problemu,coz i kvalitni znackove nezvladaji,je to logicke maji daleko mensi odpor vzduchu bez tech raminek tim padem i hlucnost,uz se na ne teda opravdu tesim
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |