Spotřeba

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
antarian

Re: spotřeba

Příspěvek od antarian »

Na jednu jedinou vec jsem se zapomnel kouknout u sedanu. Jak vypada prostor na rezervu u sedanu? U hatchbacku je tam nulove misto napriklad na nadrz LPG.

Si rikam kdyz uz mi to nechaji v zaruce, tak to by byla skoda toho nevyuzit a ten plyn tam nedat... Beztak jsem na nej jezdil do ted.
Sice si asi neuziju jizdni zazitky jako s dieselem ale minimalne budu jezdit o tretinu levnejc
Hradec Kralove / Pardubice / Kutna Hora
Chevrolet Cruze 1,8
Reklama

radgosk

Příspěvek od radgosk »

Neviem ci to sem patri ale vcera - 10.0.2011 po 20.00 isiel na STV2 dokument, ako automobilky umelo zadrziavaju vyrobu elektromobilov. Takze ziadne testovanie a dristy, proste kopec penazi dali do vyvoja spalovacich a vznetovych motorv tak chcu ryzovat prachy ... oplati sa to pozriet. A tato tema by nemala zmysel, tankovali by sme sice celu noc ale lacnejsie.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Polgari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polgari »

nevies ako sa to volalo ? pozrel by som si to 8)
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jo to je fakt, do vývoje spalovacích motorů se dalo nemálo financí a teď se řeší jenom výměna nabíjecích baterií za pár minut na výměnných stanicích, které v podstatě nahradí běžné čerpací stanice. Tedy baterie budou na úrovni benzínu nebo nafty a platba bude za ujeté km, zajímavý.

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
radgosk

Příspěvek od radgosk »

Polgari píše:nevies ako sa to volalo ? pozrel by som si to 8)
Oprava, bolo to na CT2 a volalo sa to zapni a jed 9.9.2011 o 20:55.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
brnco3

Příspěvek od brnco3 »

Kúpil som nedávno CRUZE 1,6l 16V v plnej výbave a papa mi 8,5l. Je troch lenivé no v predajni mi povedali, že až ho zabehám cca 10.000km bude svižnejší. Viete mi niekto poradiť aká býva spotreba tohto auta? A akú spotrebu máva v zime? Kúpil som ho hlavne kvôli cene a krásnej výbave, karosérii a jazdným vlastnostiam. Určite nie kvôli výkonu, to by som kupoval 2L. A môžete mi povedať ako je to z kazovosťou tohto tipu auta? Ďakujem za odpovede. Síce už je neskoro sa na to pýtať, ale som zvedavý . Vďaka. Branislav H.
Chevrolet Cruze 1,6l 16V 91,2Kw
Renji

Příspěvek od Renji »

Nevím jak 1.6 (co jsem koukal průměr asi 8.0L/100km), ale s 1.8 teď jezdím za 8.0-8.5L. Momentálně mám před 1garanční prohlídkou tak jsem natankoval 100oktan u OMV a jezdím trochu svižněji (abych to trochu vypálil). Když vozím ženu, umím to s drobkem za 7.8, když jezdím sám tak průměr 8.2 což není takový rozdíl. Dnes jsem přehodil na zimní, jelikož mám poslední volný víkend v práci (pak nebude čas), takže se spotřeba může změnit vlivem jiného valivého odporu gum.
Zimní výbava 205/60 R16 GoodYear UltraGrip 7+ na 16" litých kolech Dezent. Očekávám nárust tak o 0.3L/100km, uvidíme.
Chevrolet Cruze 1.8LTZ WTCC RedVelvet + Navi + Kožené čalounění v cihlové barvě, K&N filtr
Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

brnco3 píše:Kúpil som nedávno CRUZE 1,6l 16V v plnej výbave a papa mi 8,5l. Je troch lenivé no v predajni mi povedali, že až ho zabehám cca 10.000km bude svižnejší. Viete mi niekto poradiť aká býva spotreba tohto auta? A akú spotrebu máva v zime? Kúpil som ho hlavne kvôli cene a krásnej výbave, karosérii a jazdným vlastnostiam. Určite nie kvôli výkonu, to by som kupoval 2L. A môžete mi povedať ako je to z kazovosťou tohto tipu auta? Ďakujem za odpovede. Síce už je neskoro sa na to pýtať, ale som zvedavý . Vďaka. Branislav H.
Jak 1.6 v plnej vybave, snad LS plus, ne? :shock:
brnco3

Příspěvek od brnco3 »

CRUZE 1,6L 16V, LT+ má všetko okrem kože a navigácie.
Pantaleon

Příspěvek od Pantaleon »

hm:

CRUZE MY2011 LS+ = CRUZE MY2012 LT+
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
odrifuk

Příspěvek od odrifuk »

brnco3 píše:CRUZE 1,6L 16V, LT+ má všetko okrem kože a navigácie.
Klima? Tempomat? Svetelný senzor? Repro?.......... :(( :((
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Pantaleon

Příspěvek od Pantaleon »

manualna klima, tempomat a dokonca aj repro....navigacia a svetelny senzor-auto svetla nie :D :D :D
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
brnco3

Příspěvek od brnco3 »

Presne tak. Len mňa štve tá spotreba. Predtým som mal novú Thaliu ktorú som nechal manželke a tá žrala 5,54l v lete a v zime 6,28l a to bol 1,2l 16V, 55Kw. Mal som ho 5 rokov a porucha žiadna. Len som vymieňal olej a lial benzín. Takže spotreba 8,5l je pre mňa dosť šoková. Vychádzal som z predpokladu že keď má uvedené v papieroch priemer 6,6l tak bude maximálne žrať 7,5l :(( . Uvidím čo bude po najazdených 10.000 km. Len dúfam, že ma to nezožerie. Snažím sa jazdiť do 4000 otáčok a auto sa mi javí ako trocha lemravé oproti Thalie, čo ma dosť negatívne prekvapuje. Na druhej strane Thalia už je dávno zabehnutá má 60.000km. Preto sa aj pýtam na poruchovosť vozidiel CRUZE. Zatiaľ to moje funguje na 100%. Čo si o tom myslíte?
Branislav H.
CRUZE 1,6 L, 16V, Hatchback
milosh

Příspěvek od milosh »

brnco3: no 1.2 55kw proti 1.6 16V v Cruzovi ktery je taky o nejaky to kilo tezsi bude rozdil -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

brnco3 píše:CRUZE 1,6L 16V, LT+ má všetko okrem kože a navigácie.
No nechcem sa hadat a v podstate mi to je jedno, ale predajca mi tvrdil, ze v HB LTZ dostanem oproti LT+ navyse este tieto veci:
Automatická klimatizácia
Senzor kvality vzduchu (AQS)
Dažďový senzor
Tempomat
Rádio s prehrávačom CD MP3 a vstupom USB, 6 reproduktorov
Elektrochromatické spätné zrkadlo
17'' disky z ľahkej zliatiny
Vonkajšia lišta pozdĺž okien chromovaná

Tak teraz neviem, ci mi klamal alebo ma slabe znalosti :?
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Motory“