co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pěkný denV.Brousek píše:Ano Vazoune Jiříkov perfektní co do mechaniků a přístupu k zákazníkovi, ale ta dostupnost. Nejmíň 3 km od středu Rumburku s kopce a do kopce. Pokud tam čekáš - celkem nuda.
Teď jsem si uvědomil to je ta výpadovka na Jiříkov?Potom je to ten servis u Havla.Něco jsem se tamtudy najezdil do piánovky Petrov/taky už zkrachovala / když jsem si tam vozil nechat lakovat stojací lampy.
Ať nám jezdí a nezlobí
Re: pokec
....to palikx - Halfords - já jsem byl na geometrii 1 hodinu ( cena hodiny práce 400 s DPH do 1 500 cc ) na 70% úkonů stanovené pevné ceny a to je palba ( uznávám tvoji oponenturu, zarezlé šrouby ap. ) - problém odklon kola - povolení tří šroubů ( předcházela výměna kuláků spodních ramen před rokem ) no a po znova - k tomu mi došli do skladu ( součástí je prodejna ) pro dvě gumy zavěšení výfuku stř. díl - účtováno 413 + 38 dvě gumy....uživí se dobře ( mechanici )....zákazníci jsou pak " vstřícní " a tím i " uznalí "...tuším, že to jsou angličani a jsou silní majetkově - tedy neřeší drahou diagnostiku a nemusí ji okamžitě amortizovat[/color]
To Serpico:dneska jsem byl v Hadsfords v Čestlicích a teda paráda - vůbec jim nevadí když jim člověk kouká pod ruce,když jsem se na něco ohledně jejich úkonů zeptal tak hned ochota a vysvětlování.No hlavně geometrie byla o nějakou tu minutku(nebo stupeň - co já vím v čem se to měří) na přední nápravě něco utáhli a na zadní to prý nejde štelovat a nejde s tím nic dělat,ale prý to není nijak tragický.Opravdu jsem ,ale byl překvapen přístupem a hlavně konečným účtováním - tím že jsem si vyžadoval doklad a jim nešli počítače tak nastavení geometrie vyšlo na 238kč!!Ještě že jsem odjížděl zadem přes dílnu protože takovejch věciček,doplňků a já nevím všeho možného to by asi peněženka dostala menší ránu.Ale nic hlavně spokojenost!!Díky za tip!
To Serpico:dneska jsem byl v Hadsfords v Čestlicích a teda paráda - vůbec jim nevadí když jim člověk kouká pod ruce,když jsem se na něco ohledně jejich úkonů zeptal tak hned ochota a vysvětlování.No hlavně geometrie byla o nějakou tu minutku(nebo stupeň - co já vím v čem se to měří) na přední nápravě něco utáhli a na zadní to prý nejde štelovat a nejde s tím nic dělat,ale prý to není nijak tragický.Opravdu jsem ,ale byl překvapen přístupem a hlavně konečným účtováním - tím že jsem si vyžadoval doklad a jim nešli počítače tak nastavení geometrie vyšlo na 238kč!!Ještě že jsem odjížděl zadem přes dílnu protože takovejch věciček,doplňků a já nevím všeho možného to by asi peněženka dostala menší ránu.Ale nic hlavně spokojenost!!Díky za tip!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Re: geometrie
Já platil v GolcCaru za geometrii vloni v listopadu 739,-, před tím v červenci v Barumu 580,- (a druhý den poté mně upadlo kolo), ale ta Badovo cena je neuvěřitelná .Serpico píše:K těm cenám se může vyjádřit třeba petrm / palikx u nich je celková geometrie asi za 1 300 Kč ( s rezervou, nevím to přesně )
EDIT: Tak jsem koukal na jejich web, a oni otevírali 29.6.2007, takže to vypadá na zaváděcí ceny... Pro palikxe: Hledají mechanika pro prodejnu v Letňanech .
Re: geometrie
to Palikx:jestli hledáš nového zaměstnavatele tak to tady určitě zkus - super prostředí,nové technologie a myslím že ty kluci nebudou špatně placený - když jsem viděl výbavu(každej má svůj vozejk s nářadím,firemní montérky a všude čisto) tak to není špatná volba - za zeptání nic nedáš.Docent píše:Já platil v GolcCaru za geometrii vloni v listopadu 739,-, před tím v červenci v Barumu 580,- (a druhý den poté mně upadlo kolo), ale ta Badovo cena je neuvěřitelná .Serpico píše:K těm cenám se může vyjádřit třeba petrm / palikx u nich je celková geometrie asi za 1 300 Kč ( s rezervou, nevím to přesně )
EDIT: Tak jsem koukal na jejich web, a oni otevírali 29.6.2007, takže to vypadá na zaváděcí ceny... Pro palikxe: Hledají mechanika pro prodejnu v Letňanech .
Byl tam přede mnou kluk a tomu dělali subwoofer od Magantu do Fiesty - prej už tam tvrdne 3 hodiny - za subíka dal 5000 a za montáž minimálně 2000 a to se vyplatí....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Určitě s něčím hýbali - na pravém kole na kuláku mi ukazoval jak hejbal s maticí a jak jí dotahoval - musím se ještě kouknout na ty jejich stránky,ale papír mi dali - na jedné straně jsou naměřené hodnoty původní a na druhé straně jsou hodnoty po úpravě geometrie.Zkusím naskenovat a dát sem,ale až zítra v práci....Docent píše:Bade, tak jsem koukal na leták na jejich stránkách a za 238,- je KONTROLA geometrie - seš si jistej, že taky něco seřizovali, nebo ti dali jen papír s naměřenými hodnotami?
Dnes som si umyl auto,vyleštil(Vosk RIVAX) a ešte som plasty ako vonku ,tak aj vo vnútry s čističom-rozprašovačom tiež od RIVAX-u vyleštil-DOPORUČUJEM !!! (smrdí to ako pokazené mlieko,ale krásne sa s tým robí a tie plasty su ako nové(i keď ja aj tak mám nové...).Inak tie Rivax kozmetiky sa daju kupiť len v Blave alebo treba im napísať e- mail,ako ja som napísal a spýtať sa,kto predáva tuto kozmetiku v danom meste.Poslali mi kontakt na jedneho chlapíka v Bystrici ... nemá sice na to konkretne obchod,ale ak niekto chce,dovezie. možno maju aj v iných mestách takýchto dealerov a čo je zaujimavé,je to lacnejšie ako korytnačka a myslím,že aj lepšie (1L/ 360 Sk):P
Tak tady jsou hodnoty a účtenka z nedělní návštěvy servisu Halsford.
řádek 1 a 2 jsou na přední ose a je to odklon a sbíhavost - 3 a 4 je zadní osa ,která nejde štelovat a opět odklon a sbíhavost.
řádek 1 a 2 jsou na přední ose a je to odklon a sbíhavost - 3 a 4 je zadní osa ,která nejde štelovat a opět odklon a sbíhavost.
Tak mňa dnes potešila taká inokedy banálna vec: a to to, že som vôbec vstala rano z postele. Po včerajšom výšľape na Veľký Rozsutec (1609nm) v Malej Fatre som si pripadala ako batoľa, čo sa učí chodiť. . Tie teplá nas riadne vzmáhaju a to čo inokedy normálne zvládame, to nám teraz robí problemy.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
[quote="LIFELIKE"]Tak mňa dnes potešila taká inokedy banálna vec: a to to, že som vôbec vstala rano z postele. Po včerajšom výšľape na Veľký Rozsutec (1609nm) v Malej Fatre som si pripadala ako batoľa, čo sa učí chodiť. . Tie teplá nas riadne vzmáhaju a to čo inokedy normálne zvládame, to nám teraz robí problemy.
Jo jo Rozsutec je super místo - byl jsem před rokem - což o to nahoru to jde někde jsou podpůrné řetězy,ale ta cesta dolů přes ty vodopády a kluzký žebříky,ale jinak fakt na Slovensku je hezky - takovej zážitek snad v Čechách nemáme...
Jo jo Rozsutec je super místo - byl jsem před rokem - což o to nahoru to jde někde jsou podpůrné řetězy,ale ta cesta dolů přes ty vodopády a kluzký žebříky,ale jinak fakt na Slovensku je hezky - takovej zážitek snad v Čechách nemáme...
No to jsou moc hezký místečka
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
pre J.BAD
Ked sa ti páčili vodopády, rebríky a lávky, tak by som ti odporučila Slovenský Raj. Tam je to tiež takto, ale vodopády vyššie, rebríky dlhšie a rokliny neskutočnej nádhery. Jánošíkové diery sú krásne, ale sú iba čajovým odvarom toho, čo je tam.
Peha mi iste dá za pravdu, ved to má pod nosom, čo mu hrozne závidím.
http://www.slovenskyraj.sk
Ked sa ti páčili vodopády, rebríky a lávky, tak by som ti odporučila Slovenský Raj. Tam je to tiež takto, ale vodopády vyššie, rebríky dlhšie a rokliny neskutočnej nádhery. Jánošíkové diery sú krásne, ale sú iba čajovým odvarom toho, čo je tam.
Peha mi iste dá za pravdu, ved to má pod nosom, čo mu hrozne závidím.
http://www.slovenskyraj.sk
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED