středočeský sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
PÁNOVÉ -- OFICIÁLNÍ ZAČÁTEK SRAZU JE V 15:30GMT-KDO PŘIJEDE DÉLE TAK NIC NEPROŠVIHNE ,maximálně budem okukovat jeho kárku o něco dýl - podle počasí bych to viděl že budem asi chvilku venku a pak se přesuneme do prostor hospůdky - grill bude venku ale funguje tam podávací okno tak nebudete ochuzeni o uzeninku - a další pamlsky -
jinak televize tam funguje - projektor - myslím že doma tak velkou obrazovku ani nikdo nemá - ale stejně na tv nebude čas jedině kdyby někdo chtěl pustit nějaký natočený alotrie z minulých srazů
VE ZDRAVÍ DORAŽTE a kdyby byly nějaké problémy tak mob. 606 70 70 18
jinak televize tam funguje - projektor - myslím že doma tak velkou obrazovku ani nikdo nemá - ale stejně na tv nebude čas jedině kdyby někdo chtěl pustit nějaký natočený alotrie z minulých srazů
VE ZDRAVÍ DORAŽTE a kdyby byly nějaké problémy tak mob. 606 70 70 18
ŘEZNÍK
- Reklama
No mám malý problém ( práce ) dřív než v 17:00 se neurvu a to jen za předpokladu že kamion přijede ráno tak že se tam dostanu buď pozdě večer nebo v sobotu ráno ale rozhodně chci přijet nemám to z prahy tak daleko
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Ty zlatý časy jsou už dávno pryč kdy Pražáci byli už ve čtvrtek na chalupě!!Vít, Jiří píše:tak zůstaň za plotem a koukej se na nás jak se bavíme to je divný - dřív se říkalo o pražácích že byly na chalupách už ve čtvrtek
Dneska se všichni honěj za penězma a tak není čas na ty chalupy jezdit.Spousta Pražáků má "chalupy" za Prahou a mají to tam jako domov - tak proč by dneska někam jezdili?
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Tak jedem ve dvou se slečnou.Tak tam pro nás rezervuj místo - zatím to spíš vypadá že si vezmem nějaký kulichy a rukavice se šálou - tak to moc na pěkný výlet se sluníčkem nevidím,ale nechci být pesimista!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Nemaluj sněhuláka na zeď SOBOTA (8.9.)12/8 - 14/18 °C oblačno
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
hodte mi nekdo koordynaty do GPS nevim jak mi to vyjde, v sobotu mame marianske slavnosti tak nejspis na ten patek na otocku, ale jeste to vsechno muze zmenit pocasi
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem je sem psal "Zde jsou souradnice pro majitele GPS : 50°19'24.35"N,15°5'43.1"E ". Jinak u nas se rika ze vsechny cesty vedou do Seletic, a je to pravda.Slavek píše:hodte mi nekdo koordynaty do GPS nevim jak mi to vyjde, v sobotu mame marianske slavnosti tak nejspis na ten patek na otocku, ale jeste to vsechno muze zmenit pocasi
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Pěkný den
Vážení musím se omluvit ale nepřijedu Věřte mi že mě to moc mrzí.Těšil jsem se ale nejde to.Trpím chronickým zánětem průdušek a jak
někde přistydnu nebo mám i podezření na klimu tak je zle.Budu na vás myslet ale až někdy jindy Jinak mám vyřídit pozdrav i od ženy pro všechny které poznala srazu na Vřešťově ráda vzpomíná na dobrou partu Jinak mě tam moc nepomlouvejte když tak jen přiměřeně
Ať nám jezdí a nezlobí
Vážení musím se omluvit ale nepřijedu Věřte mi že mě to moc mrzí.Těšil jsem se ale nejde to.Trpím chronickým zánětem průdušek a jak
někde přistydnu nebo mám i podezření na klimu tak je zle.Budu na vás myslet ale až někdy jindy Jinak mám vyřídit pozdrav i od ženy pro všechny které poznala srazu na Vřešťově ráda vzpomíná na dobrou partu Jinak mě tam moc nepomlouvejte když tak jen přiměřeně
Ať nám jezdí a nezlobí
Topole, to je škoda ale zdraví je přednější. Tak teplej čajíček , medík a hup pod peřinu a neboj , my tě nepomluvíme
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat