Moderátor: Blue Lanos
Plne te chapu memu otci se taky nelibi ale chapu ze u nekterych lidi se vek projevuje i silnou kozervativnosti a pokud je original neco pokadene tak je to ale original a tak to tak musi zustat podle nich pokadene naporad.Slam píše:No tak aby to tady nebylo tak jednomyslne jako na nejake schuzi UV KCS, tak ja si dovolim byt uprimny a musim konstatovat, ze ja bych si auto takhle nenechal znasilnit, ani kdyby mi platili.Ale jestli sis to takhle pral a ses s tim spokojen, tak gratuluji!
Presne tak me taky hlavne ta maska bila do oci a proto tak dopadlaMiSedl píše:To Slam:
U Leganzy není tunění moc třeba a taky ho moc nesnese. Faktem ale je, že já osobně na Leze nejsem až tak spokojen právě s maskou.Už když jsme se do ní s manželkou zakoukali tak jsem měl jedinou výhradu a to právě k masce.Přijde mě příliš .. Ale jo já to napíšu, i když asi sklidím kritiku-kýčovitá. Tak super design auta a toto.Proto fandím tomu co Hanzy udělal.To znamená,že taky nejsem pro prznění auta, ale tady je to ok. Můj názor.
Joooo ten tahokov byl jen na rychlo co meli a pujde tam asi uplne jiny,ale na druhou stranu je zas k tomu autu decentni...uvidime rekl slepy...MiSedl píše:JJ Hanzy jsi dobrej, fakt dobrá prácička![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Co šedivý tahokov možná ? To neni kritika jen by možná víc trefil oči. Ale je to vážně paráda a jak jsi střelil ten odstín masky, máš 200 bodů ze sta.
![]()
![]()
Az na to, ze to nema co delat s vekem, protoze kazdy jedinec ma miru vkusu a vnimani krasna jinak posunutou. Maska kazdeho auta podle me ma budit pozornost a byt stredem zajmu o to auto. Navic je to u me mimo vnitrnich klicek dveri a popisek na aute jediny cast, kde je pouzit chrom, ktery s cernou kontrastuje primo vzorove. Navic maska u aut zn. DAEWOO je vetsinou jedinym a zamernym jednoticim stylistickym prvkem na celem aute a ja se za to, ze mam DAEWOO, narozdil od Tebe nestydim. Prehnana mi prisla DAEWOO maska jen na jedinem modelu - na Chairmanovi:Hanzy píše:Plne te chapu memu otci se taky nelibi ale chapu ze u nekterych lidi se vek projevuje i silnou kozervativnosti a pokud je original neco pokadene tak je to ale original a tak to tak musi zustat podle nich pokadene naporad.![]()
![]()
To vypada taky zajimave...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |