Daewoo matiz uprava by RCMICHAL

Ukažte ostatním vaše auto. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

Odpovědět
Docent

Příspěvek od Docent »

rcmichal píše:
mino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?
auto mam v leasingu
Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávat :?: :?: :?:
Reklama

rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Docent píše:
rcmichal píše:
mino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?
auto mam v leasingu
Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávat :?: :?: :?:
este sa musis vela ucit aby si si to mohol dovolit,znamosti su znamosti

a inac leasengovu spolocnost je hov...o potom co robim s autom za ktore si platim peniaze.ked sa im to nebude pacit vyplatim leasing
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
Docent

Příspěvek od Docent »

Mno, když jsem tě viděl na srazu, tak mne to sice napadlo, ale neřekl jsem to...

Takže, seš vypatlanej namyšlenej debil... To auto je leasingovky, ne tvoje, ale to ty asi nepochopíš. HOWGH.
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Docent píše:Mno, když jsem tě viděl na srazu, tak mne to sice napadlo, ale neřekl jsem to...

Takže, seš vypatlanej namyšlenej debil... To auto je leasingovky, ne tvoje, ale to ty asi nepochopíš. HOWGH.
mas vcelku dobry prejav o tej namyslenosti pouvazuj.nikdy som sa nepovisoval nad nikoho a beriem kazdeho taky aky je.

davaj si pozor co pises nepoznam ta ti nepoznas mna a nerad bi som bol aby sa stal nejaky blby konflik koly hluposti,nadavky na moju osobu si odprosujem upozornujem ta ze som na to alergicky tak bacha nato co pises.

pokial sa jedna o moju upravu auta a auto je leasingovej spolocnosti tak leasing mi uz o 6 mesiacov konci.
Obrázek
Docent

Příspěvek od Docent »

Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?
z mojho pohladu ti mi zavidis a tomu sa vravi slepa zavist.
Obrázek
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vy jste blázni, takhle se dohadovat!!! :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Docent

Příspěvek od Docent »

rcmichal píše:
Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???
S tebou je naprosto zbytečný se o něčem dohadovat, seš chytrej jak ruský rádio a nenecháš si poradit, takže poslední pokus:
Vojta má zánovního Matize, svýho, v záruce, chtěl by na něm udělat nějaký úpravy, ale nedovolí si to, právě kvůli té záruce.
Ty máš Matyze na leasing, tudíž ne svýho, a děláš si s ním, co chceš.
A ještě se chlubíš tím, jak máš známé... BTW fakt ještě nemáte na Slovensku rozšířený Internet, fakt nemáš obavy, že se tvoje žvásty o známých v leasingovce nikam nedostanou???
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Docent píše:
rcmichal píše:
Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???
S tebou je naprosto zbytečný se o něčem dohadovat, seš chytrej jak ruský rádio a nenecháš si poradit, takže poslední pokus:
Vojta má zánovního Matize, svýho, v záruce, chtěl by na něm udělat nějaký úpravy, ale nedovolí si to, právě kvůli té záruce.
Ty máš Matyze na leasing, tudíž ne svýho, a děláš si s ním, co chceš.
A ještě se chlubíš tím, jak máš známé... BTW fakt ještě nemáte na Slovensku rozšířený Internet, fakt nemáš obavy, že se tvoje žvásty o známých v leasingovce nikam nedostanou???
nech sa paci vsetko je legalne leasing ma kazdu moju poistnu udalost a foto auta aj z poslednej poistnej udalosti ,a neviem kto vravel o znamich v leasingu,
pokial bi leasing mal nejaky problem tak pri prvej uprave auta namietaju

koncime tuto diskusiju ,lebo pozeram ze si este nedospel.
Obrázek
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jako malý kluci :lol: :lol:
Holt někdo má někdo nemá, jaden je takový druhý zase makový :lol: :lol:
A už dost, toto fórum je snad přátelské pro každého!!! :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Snowmannn

Příspěvek od Snowmannn »

dneska som v kostanoch videl nejakeho ziarivo zeleneho matiza, asi si to bol ty
Nexia GTX 1.5 16V 1996
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Snowmannn píše:dneska som v kostanoch videl nejakeho ziarivo zeleneho matiza, asi si to bol ty

tohto matiza si videl
http://www.rcmichal.com/gallery.php?akc ... erie_id=20

a ktomu kratke video
http://www.rcmichal.com/download.php?sekce=2

OTP PRESS RALLY DAEWOO MATIZ
Obrázek
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

Super video aj obrazki :lol: 8) :lol:
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

Však načo by ste sa hádali, keď sa môžte biť :lol: :lol: :lol:
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

S Matízkem rally, to musí být opravdu dost zajímavé :P možná to taky někdy vyzkouším ;)
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“