Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávatrcmichal píše:auto mam v leasingumino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?
Daewoo matiz uprava by RCMICHAL
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- Reklama
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
este sa musis vela ucit aby si si to mohol dovolit,znamosti su znamostiDocent píše:Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávatrcmichal píše:auto mam v leasingumino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?
a inac leasengovu spolocnost je hov...o potom co robim s autom za ktore si platim peniaze.ked sa im to nebude pacit vyplatim leasing
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
mas vcelku dobry prejav o tej namyslenosti pouvazuj.nikdy som sa nepovisoval nad nikoho a beriem kazdeho taky aky je.Docent píše:Mno, když jsem tě viděl na srazu, tak mne to sice napadlo, ale neřekl jsem to...
Takže, seš vypatlanej namyšlenej debil... To auto je leasingovky, ne tvoje, ale to ty asi nepochopíš. HOWGH.
davaj si pozor co pises nepoznam ta ti nepoznas mna a nerad bi som bol aby sa stal nejaky blby konflik koly hluposti,nadavky na moju osobu si odprosujem upozornujem ta ze som na to alergicky tak bacha nato co pises.
pokial sa jedna o moju upravu auta a auto je leasingovej spolocnosti tak leasing mi uz o 6 mesiacov konci.
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
z mojho pohladu ti mi zavidis a tomu sa vravi slepa zavist.
Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???rcmichal píše:som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
S tebou je naprosto zbytečný se o něčem dohadovat, seš chytrej jak ruský rádio a nenecháš si poradit, takže poslední pokus:
Vojta má zánovního Matize, svýho, v záruce, chtěl by na něm udělat nějaký úpravy, ale nedovolí si to, právě kvůli té záruce.
Ty máš Matyze na leasing, tudíž ne svýho, a děláš si s ním, co chceš.
A ještě se chlubíš tím, jak máš známé... BTW fakt ještě nemáte na Slovensku rozšířený Internet, fakt nemáš obavy, že se tvoje žvásty o známých v leasingovce nikam nedostanou???
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
nech sa paci vsetko je legalne leasing ma kazdu moju poistnu udalost a foto auta aj z poslednej poistnej udalosti ,a neviem kto vravel o znamich v leasingu,Docent píše:Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???rcmichal píše:som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
S tebou je naprosto zbytečný se o něčem dohadovat, seš chytrej jak ruský rádio a nenecháš si poradit, takže poslední pokus:
Vojta má zánovního Matize, svýho, v záruce, chtěl by na něm udělat nějaký úpravy, ale nedovolí si to, právě kvůli té záruce.
Ty máš Matyze na leasing, tudíž ne svýho, a děláš si s ním, co chceš.
A ještě se chlubíš tím, jak máš známé... BTW fakt ještě nemáte na Slovensku rozšířený Internet, fakt nemáš obavy, že se tvoje žvásty o známých v leasingovce nikam nedostanou???
pokial bi leasing mal nejaky problem tak pri prvej uprave auta namietaju
koncime tuto diskusiju ,lebo pozeram ze si este nedospel.
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jako malý kluci
Holt někdo má někdo nemá, jaden je takový druhý zase makový
A už dost, toto fórum je snad přátelské pro každého!!!
Holt někdo má někdo nemá, jaden je takový druhý zase makový
A už dost, toto fórum je snad přátelské pro každého!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Snowmannn píše:dneska som v kostanoch videl nejakeho ziarivo zeleneho matiza, asi si to bol ty
tohto matiza si videl
http://www.rcmichal.com/gallery.php?akc ... erie_id=20
a ktomu kratke video
http://www.rcmichal.com/download.php?sekce=2
OTP PRESS RALLY DAEWOO MATIZ
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
S Matízkem rally, to musí být opravdu dost zajímavé možná to taky někdy vyzkouším
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje