Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Milošem. Navíc jsme nebyli v kempu sami... Tak pro příště.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ano o km, ale jen ČR sem asi mel nejvicrcmichal píše:Slavek píše:milosh píše:Sakra to sem zapomel, taky dekuji za diagnostiku Palikxovi, Ivanovi za tricko a pohadku na dobrou noc a vsem ostatnim ze tam dorazili, pokud sem na nekoho zapomel tak se omlouvam, doufam ze se vam tam libilo.
Jinak taky dodam naky km - najeto za cely vikend cca 720km, kdo ma vic?
FOTO BY MILOSH
Videa snad taky nejak dame behem par dni do kupy a na web
A taky bych dodal, ze kdyz jste na podobne akci poprve, nemusite se nas bat, my vas neukousneme. A jak jsem se presvedcil, jako treba u Roberta, na netu plno kecu, ale v realu se boji skoro promluvit - zapracuj na tom a priste ti to snad rodice dovoli a budes pres noc
no tak budu mit vic jen ja 777
pokial pises o KM tak sa mylis
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Faktem je, že kdyby nepršelo, tak bych tam najel s nubirou já a pouštěl (do 22 h) hudbu já (i když sice jen z repráků v autě, ale to rádio má fakt grády ). souhlasím s Miloshem, že volba hudby měla být uvážlivější a třeba i méně nahlas, ale musím se zastat i rcmichala, že ta hudba tam byla potřeba. U grilování tohoto rázu je hudba prostě potřeba. Mě tam spíš naprdla jiná věc, když jsem už spal, tak se po kempu pohyboval někdo, kdo mlátil s okenicema. Asi okolo druhé hodiny. Leckterý se nedaly upnout, takže byly na volno. A pokud to nebyli ožralí, tak vítr (který nebyl, byl jsem se podívat), nebo duchové . Jinak pohoda.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
dik za podporudjpsx píše:Faktem je, že kdyby nepršelo, tak bych tam najel s nubirou já a pouštěl (do 22 h) hudbu já (i když sice jen z repráků v autě, ale to rádio má fakt grády ). souhlasím s Miloshem, že volba hudby měla být uvážlivější a třeba i méně nahlas, ale musím se zastat i rcmichala, že ta hudba tam byla potřeba. U grilování tohoto rázu je hudba prostě potřeba. Mě tam spíš naprdla jiná věc, když jsem už spal, tak se po kempu pohyboval někdo, kdo mlátil s okenicema. Asi okolo druhé hodiny. Leckterý se nedaly upnout, takže byly na volno. A pokud to nebyli ožralí, tak vítr (který nebyl, byl jsem se podívat), nebo duchové . Jinak pohoda.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja pocasi resit nebudu nema to cenu sem rad i za to co bylo, diky vsem ucasnikum a zucasnenym, dik organizatorum a kucharum
vsechno bylo good a pristi sraz uz destniky nechame doma
P.S videa se pripravujou, potreba nastrihat zmensit a sup sem.
vsechno bylo good a pristi sraz uz destniky nechame doma
P.S videa se pripravujou, potreba nastrihat zmensit a sup sem.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Blue Lanos
..a parkoval pred nasi chatkouSlavek píše:pokud jelo za tebou to jediny ESPERO tak byl sem to ja
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Baldovec 2006
Čau kluci.moc mě mrzí,že jsem nemohl přijed na sraz,ale měl jsem rodinné duvody.Podle toho co jsem ted skouknul to byla hodně vydařená akcička. Ale chtěl jsem se zeptat co máte ve výhledu do budoucna?Chystá se zase nějaká super akcička?Jo a moc bych chtěl poprosit Ondru,jestli neumí ještě nějak sehnat ty bílé sklíčka na blinkry na MATIZE?Tak akcím zdar,čau!!!
akri aj ty si bol? a kde si mal auto? okrem svojho som tam ineho cierneho lanosa nevidelAkri píše: ja dekuju Palikxovi za darecky a Topolovi za sklenici
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Chalani, bolo to fajn....len večná škoda toho počasia. Myslím, že toto bol najstrašnejší scenár, aký by mohol byť a ...... je mi ľúto, že vyšiel na 100%. Myslím, že to celkovo ovplyvnilo moje spolujazdkyne a tak aj ja sama som videla málo z toho, čo tam bolo a poznala menej ľudí, než som dúfala, že spoznám.
Netuším, aké boli klobásy, ale verím vám, že super .
Ale ... nie je všetkým dňom koniec a bude aj další zraz .... A vďaka za obetu všetkým, čo sa do toho pustili a pre nás ostatných toto zorganizovali.
Našťastie sa nám podarilo vidieť a niečo z krás moravskej zeme ... je bezpochyby krásna.
Netuším, aké boli klobásy, ale verím vám, že super .
Ale ... nie je všetkým dňom koniec a bude aj další zraz .... A vďaka za obetu všetkým, čo sa do toho pustili a pre nás ostatných toto zorganizovali.
Našťastie sa nám podarilo vidieť a niečo z krás moravskej zeme ... je bezpochyby krásna.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
Vojto, moje rec - vyjjimecne s tebou souhlasim Ne, s tim kourenim jsem to nemyslel tak vazne, jinak jsem rad ze jsi nas pobavil par vtipkyVojta píše:Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet