Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Souhlasím s Milošem. Navíc jsme nebyli v kempu sami... Tak pro příště.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Ivan píše:Souhlasím s Milošem. Navíc jsme nebyli v kempu sami... Tak pro příště.
nezgrupujte sa proti mne stacilo povedat a hralo bi tam nieco ine a milos povedal ze do 20:00 to moze hrat a hralo to asi len do 19:45 tak potom neviem co viac dodat
pozri si moje stranky http://www.cinema.okamzite.sk
Obrázek
[url=CALLTO://rcmichalm]Obrázek[/url]
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Však se nic neděje... ;-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

Ivan píše:Však se nic neděje... ;-)
dufam ze prides na tuning zraz do Trencina SK
Obrázek
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

rcmichal píše:
Slavek píše:
milosh píše:Sakra to sem zapomel, taky dekuji za diagnostiku Palikxovi, Ivanovi za tricko a pohadku na dobrou noc :lol: a vsem ostatnim ze tam dorazili, pokud sem na nekoho zapomel tak se omlouvam, doufam ze se vam tam libilo.

Jinak taky dodam naky km - najeto za cely vikend cca 720km, kdo ma vic? 8)

FOTO BY MILOSH

Videa snad taky nejak dame behem par dni do kupy a na web ;)

A taky bych dodal, ze kdyz jste na podobne akci poprve, nemusite se nas bat, my vas neukousneme. A jak jsem se presvedcil, jako treba u Roberta, na netu plno kecu, ale v realu se boji skoro promluvit - zapracuj na tom a priste ti to snad rodice dovoli a budes pres noc :D

no tak budu mit vic jen ja 777 :lol:

pokial pises o KM tak sa mylis
ano o km, ale jen ČR sem asi mel nejvic
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Faktem je, že kdyby nepršelo, tak bych tam najel s nubirou já a pouštěl (do 22 h) hudbu já (i když sice jen z repráků v autě, ale to rádio má fakt grády :twisted: ). souhlasím s Miloshem, že volba hudby měla být uvážlivější a třeba i méně nahlas, ale musím se zastat i rcmichala, že ta hudba tam byla potřeba. U grilování tohoto rázu je hudba prostě potřeba. Mě tam spíš naprdla jiná věc, když jsem už spal, tak se po kempu pohyboval někdo, kdo mlátil s okenicema. Asi okolo druhé hodiny. Leckterý se nedaly upnout, takže byly na volno. A pokud to nebyli ožralí, tak vítr (který nebyl, byl jsem se podívat), nebo duchové :cry: :cry: . Jinak pohoda.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
rcmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rcmichal »

djpsx píše:Faktem je, že kdyby nepršelo, tak bych tam najel s nubirou já a pouštěl (do 22 h) hudbu já (i když sice jen z repráků v autě, ale to rádio má fakt grády :twisted: ). souhlasím s Miloshem, že volba hudby měla být uvážlivější a třeba i méně nahlas, ale musím se zastat i rcmichala, že ta hudba tam byla potřeba. U grilování tohoto rázu je hudba prostě potřeba. Mě tam spíš naprdla jiná věc, když jsem už spal, tak se po kempu pohyboval někdo, kdo mlátil s okenicema. Asi okolo druhé hodiny. Leckterý se nedaly upnout, takže byly na volno. A pokud to nebyli ožralí, tak vítr (který nebyl, byl jsem se podívat), nebo duchové :cry: :cry: . Jinak pohoda.
dik za podporu
Obrázek
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no tak ja pocasi resit nebudu nema to cenu sem rad i za to co bylo, diky vsem ucasnikum a zucasnenym, dik organizatorum a kucharum 8)
vsechno bylo good a pristi sraz uz destniky nechame doma :D :D

P.S videa se pripravujou, potreba nastrihat zmensit a sup sem.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Slavek píše:pokud jelo za tebou to jediny ESPERO tak byl sem to ja :lol:
..a parkoval pred nasi chatkou ;) :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
ALF

Baldovec 2006

Příspěvek od ALF »

Čau kluci.moc mě mrzí,že jsem nemohl přijed na sraz,ale měl jsem rodinné duvody.Podle toho co jsem ted skouknul to byla hodně vydařená akcička. :lol: Ale chtěl jsem se zeptat co máte ve výhledu do budoucna?Chystá se zase nějaká super akcička?Jo a moc bych chtěl poprosit Ondru,jestli neumí ještě nějak sehnat ty bílé sklíčka na blinkry na MATIZE?Tak akcím zdar,čau!!! :D :twisted:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:D ja dekuju Palikxovi za darecky a Topolovi za sklenici ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

Akri píše::D ja dekuju Palikxovi za darecky a Topolovi za sklenici ;)
akri aj ty si bol? a kde si mal auto? okrem svojho som tam ineho cierneho lanosa nevidel
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Chalani, bolo to fajn....len večná škoda toho počasia. Myslím, že toto bol najstrašnejší scenár, aký by mohol byť a ...... je mi ľúto, že vyšiel na 100%. Myslím, že to celkovo ovplyvnilo moje spolujazdkyne a tak aj ja sama som videla málo z toho, čo tam bolo a poznala menej ľudí, než som dúfala, že spoznám.
Netuším, aké boli klobásy, ale verím vám, že super :).
Ale ... nie je všetkým dňom koniec a bude aj další zraz .... A vďaka za obetu všetkým, čo sa do toho pustili a pre nás ostatných toto zorganizovali.
Našťastie sa nám podarilo vidieť a niečo z krás moravskej zeme ... je bezpochyby krásna.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Vojta

Příspěvek od Vojta »

rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.
milosh

Příspěvek od milosh »

Vojta píše:
rcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.
Tak to jsi kamaráde trochu přehnal, ne? Mám pocit, že většina majitelů jela na sraz aut a ne na technoparty. Nebo si myslíš, že když má někdo přes třicet a je podle Tebe starý, tak má sedět doma na zadku a nepřekážet vám mladým? Asi Vás ve škole ani doma neučili co je to ohleduplnost a tolerance.
Vojto, moje rec - vyjjimecne s tebou souhlasim :lol: Ne, s tim kourenim jsem to nemyslel tak vazne, jinak jsem rad ze jsi nas pobavil par vtipky :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „Srazy“