Nevim jestli uz je nejaky konkretni program,nebo spis harmonogram.Jestli ano je mozny ho tady zverejnit ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Pokud chceš někoho zruinovat, pošli mu na účet 10 000 Kč po korunách.Ivan píše:Pozvete mě na pivo, to je v pohodě, mě jen rozhořčila výše toho poplatku ze strany banky. Ale v ČR je to běžné
Tak nerobte, bo je srazOldřich Novák píše:Ahoj na srazu se taky ukážu v sobotu na otočku,bo my v Karvine furt robime.
To je i muj pripad, kdyz to pujde, rad prijedu, ale taky to nevim tak moc dopreduHabron píše:Pokud chceš někoho zruinovat, pošli mu na účet 10 000 Kč po korunách.Ivan píše:Pozvete mě na pivo, to je v pohodě, mě jen rozhořčila výše toho poplatku ze strany banky. Ale v ČR je to běžné
Pár piv to řeší![]()
Pro vysvětlení, proč jsem se nepřihlásil na sraz já: máme doma Nexii, která, přestože je moje, tak s ní prakticky jezdím jenom když mi ženská oznámí, že je potřeba doplnit TO na co to jezdí. A navíc stále ještě nevím, jestli budu mít na něco čas teď o víkendu, natož tak moc dopředu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |