djpsx píše:Tak rozhodně je to fakt, že někdo vykrádá už asi měsíc naše 2 sklepy (sklepní koje). Bydlíme v cihlovém 3patráku. Policajti nic nezjistili. Nejvíc můžem udělat to, že dáme pořádné petlice. Jednu jsme dali a je pořádně zohýbaná, ale drží. Teď jsem byl ve sklepě a druhá koje je rozbordelená a petlice nevydržela. Zítra tam dám samostříl a toho hajizla zabiju. Je mi to jedno. Už ukradl kolo a koloběžku v celkové hodnotě 24 tisíc a to mě fakt štve.
Já jsem to řešil pomocí jemného drátku, relé a zvonku(dnes bych použil sirénu od alarmu.
Funkce: když zloděj přerve drátek relé sepne a siréna začne řvát-jednoduché , ale účinné
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
djpsx píše:Tak rozhodně je to fakt, že někdo vykrádá už asi měsíc naše 2 sklepy (sklepní koje). Bydlíme v cihlovém 3patráku. Policajti nic nezjistili. Nejvíc můžem udělat to, že dáme pořádné petlice. Jednu jsme dali a je pořádně zohýbaná, ale drží. Teď jsem byl ve sklepě a druhá koje je rozbordelená a petlice nevydržela. Zítra tam dám samostříl a toho hajizla zabiju. Je mi to jedno. Už ukradl kolo a koloběžku v celkové hodnotě 24 tisíc a to mě fakt štve.
Já jsem to řešil pomocí jemného drátku, relé a zvonku(dnes bych použil sirénu od alarmu.
Funkce: když zloděj přerve drátek relé sepne a siréna začne řvát-jednoduché , ale účinné
Pane jo, to je nápad To se vyplatí zkusit:-)Díky
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Moc mě nepotěšilo, že dneska už skoro nikdo nedělá klasické CRT monitory...akorát AOC a Samsung, jinak výběr žádnej...achjo, co má teď dělat běžný nenáročný uživatel se spoustou místa na stole a málo penězma...a dát 7000 za LCD displej se mi zdá moc...ale asi nic jiného nezbude...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Kessler píše:Jestli myslíš jako obyčejnej monitor s plochou obrazovkou, tak ten mám na mysli...monitory s vyboulenou obrazovkou se už nedělají vůbec...
Já si nějak nevšiml toho CRT....už je to špatný...zatracený zkoušky....
Kessler píše:Jestli myslíš jako obyčejnej monitor s plochou obrazovkou, tak ten mám na mysli...monitory s vyboulenou obrazovkou se už nedělají vůbec...
Já si nějak nevšiml toho CRT....už je to špatný...zatracený zkoušky....
No to mi povídej
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
me dnes potesilo ze mi zkoncil opravdu tezky pracovni tyden
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ad Kessler: u nas v bazaru maj super znackovy jety CRT za pr babek. 17" do litru, 19" do 1500kc ale sou to fakt bomby, Eizo atd... i pres to stari obraz super !!! Ale LCD 17" uz sezenes za 5500,- ja uz bych CRT nechtel, staci mi 19" LCD
milosh píše:ad Kessler: u nas v bazaru maj super znackovy jety CRT za pr babek. 17" do litru, 19" do 1500kc ale sou to fakt bomby, Eizo atd... i pres to stari obraz super !!! Ale LCD 17" uz sezenes za 5500,- ja uz bych CRT nechtel, staci mi 19" LCD
No vidíš Miloši.U nás správce sítě by zase nechtěl LCDéčko,co člověk,to názor.Já mám kvalitní 19" CRT a jsem nadmíru spokojen,ale až odejde,jdu do LCD a samozřejmě jedině 19".Menší bych nekupoval a radši připlatím,i když ceny jdou rok co rok dolů.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km