![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Me uz Palikx vecer informoval, ze te vzal amokTomáš píše:Shrnul bych to asi takhle ,
POZITIVNÍ : klobásky, nealkoholický pivo, Brainmannovi taky rachtá převodovka a ABS při aktivaci cca 5km /h, perfektní asfalt - nový - u stadionu, Palix se nabídnul , že mi vymění gufera na ventilech ,když mu přinesu hlavu ( svojí , ale tu z auta ), škábanec od Brainmana ( stalo se při odjezdu od Richarda, taky mojí vinou) půjde rozleštit.
NEGATIVNÍ : Nealko pivo různých značek a množství mělo za následek ještě dvě zastávky cestou domů, lehce ohoblovaný gumy od blbnutí na place před stadionem ( že mě musí vždycky takhle hrábnout , fotil to aspoň někdo?) , cestou domů jsem v Chodkových sadech zjistil , že mi zase něco tluče v předu ( kosti mám nový) , tak jsem to hned doma prošel a mám vůli na levým řídícím čepu u kola
, takže zase 390,-kč
Zvláště se mi líbí tahle foto + komentář...už chybí jen nejmenšíBrainman píše:Tak jsem hodil nejake fotky do galerie![]()
. Dofam ze se neurazite ale nejvic se me libi ta skupina kytovcu
![]()
![]()
![]()
Kazi to jenom Tomas a Loobo ( hosi musite vic jist)
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |