Keď bažant letí 250 km/h :-)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hele srandisto si myslíš že to je jednoduché podrezať já som teda dosť tvrdá nátura ale nedávno pri havárke bola zrazená laň ale nebola mrtvá mala polámanú zadnú nohu ale keď dorazil polovník a chcel ju zastreliť tak som práve pozeral do takých velkých medovo zbarvených očí a to si neželaj je to hrozné ona sa chudák snažila utiecť ale nebolo to možné no aj tak som uvažoval o tom ju odniesť k veterinárovi len bohužial polovnícký zákon je nassadený nad život zvery bohužial :cry: Síce nie som vegetarián ale zabíjanie zvierat nemusím videt teda hlavne zbytočné :)
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Honzo a proč nejezdit v místech, kde se zvěř vyskytuje (přebíhá přes cestu) pomaleji,aby se jí nic nestalo, protože bys ve většíně případů stihnul zastavit. Je mi líto, ale radši budu mít pár plechů v háji, když to za mnou někdo neubrzdí, než mrtvá němá tvář...možná to přeháním, třeba proto, že doma máme menší zoo - psa, činčily, korely, želvy a rybičky (pavouky a další hmyz nepočítám), jenže to jak popisoval Peha, ten pohled do očí zvířete je šílenej.
Co se týká zvířat, jsem schopen obětovat cokoliv a klidně bych tomu zvěrolékaři i zaplatil za ošetření srny nebo jinýho zvířete, kdyby to udělal....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Ivosi ono taky jezdit pomalu v mistach kde prebiha zver je siroky pojem, kdyz jedu za pribuznym do ČL tak jedu 40km lesem, uz vidim jak tu celou trasu jedu 50km/h. Myslim ze bys se neobetoval ani ty. Proste stretnuti se zveri je nyvypocitatelne at jedes 20 nebo 70. Holt v nejvice ohrozenych zonach se stim musi pocitat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No ale pozornost v těchto úsecích je mnohem vyšší, než když mažu po dálnici nebo pěkný široký silnici a jsem připravenej hvízdnout na brzdu....já vím, že se tomu někdy prostě nedá zabránit,ale aspoň zkusit udělat maximum co se dá.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha ( viděl jsi toho bohužel díky svému povolání více než mi dohromady, nezávidím...) i Ivoš, chápu Vás ( Ivoš, to se mi na Tobě líbí, zaplatil bych, je to každopádně kladný vztah k přírodě vůbec i s tím zvěřincem...) - myslivci jsou pěkní parchanti - na jednu stranu jsou ochránci přírody - a starají se o káně se zlomeným křídlem nebo i o srnku - a myslivci mají svoje " zákony " a hlavně hony, při kterých se navzájem třeba i postřelí...pes je u nich jen pracovní nástroj, a to prý mají rádi přírodu...pokud jsem se nikoho doktnul nemohu za to, je to jenom můj názor...

Inu... každý může mít jiný názor - mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Honza Beneš

Příspěvek od Honza Beneš »

S tím nožem jsem to myslel v nadsázce. Doufám, že se s žádnou srnkou nepotkám, kdyby jo tak dám vědět co a jak jsem řešil..
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No práve som sa vrátil ako ináč z Hrhova a zasa dačo aby sa mi asi dobre spalo :cry: :cry: :cry:
Takto chudáčik pozeral aj keď bol dosť dolámaný Obrázek
A takto sa to skončilo :cry: Obrázek Obrázek
Aj keď zviera ale aj tak je mi vždy smutno lebo keď je už mrtvé tak to tak nepríde ale vidieť ho umierať to nieje nič príjemné :cry: :cry: :cry:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ach jo, nejraději bych tohle téma smazal.... :cry: :cry: :cry:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jo ale tohle je život pravej,tvrdej,krátkej a práve preto si ho treba vážiť je to vlastne to najcenejšie a je uplne jedno aký to je tvor proste žiť je treba na plno lebo sme tu len raz a myslím že druhá šance nieje tak se najviac teším víš na co no na to až vás co nejvíc zase uvidím :D :D :D
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Nechtěl jsem zakládat nové téma ale patří to k nehodám.Jenom jestli jste si všimli této zprávy!!! Když to přečtete celý tak to platí i na půjčené auto a dokonce na firmy řidiče.A jedná se o miliony!!

http://www.novinky.cz/clanek/128928-i-p ... liony.html

Ať nám jezdí a nezlobí :P
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Topol... jo to jsem čet - apropo vše je relativní 170 a 240 tisíc Kč je podle mě málo...na druhou stranu pojišťovny mají zisk z obratu více než 40%...údajně jde hodně na rizikový fond, ale není vyčíslená částka, ani procenta...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“