Zeby to priamo streamovalo do hry.
Letecky simulator X-Plane ma na to taky plugin, ze ked letite, tak sa taha priamo online teren z Google.

A tato hra si to priamo ziada a jazdit realne neskratene cesty

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Strašne obdivujem nadšenie ľudí,ktorí dokážu sedieť za PC a "letieť" 16 h......aj takých,čo i len 2xwing píše:Neviete, ci sa da implementovat mapa od Google ?
Zeby to priamo streamovalo do hry.
Letecky simulator X-Plane ma na to taky plugin, ze ked letite, tak sa taha priamo online teren z Google.
A tato hra si to priamo ziada a jazdit realne neskratene cesty
Ruda tu dával kody na odemknutí hrySkodovak píše:(zatím mi to vždy po dosažení cca 3. úrovně vypnulo, a začínal jsem odznova, hold demo). Držím palce, a ať to jezdí
Jo, mas pravdu, niektori ludia su masochisti.Boeing737 píše: Strašne obdivujem nadšenie ľudí,ktorí dokážu sedieť za PC a "letieť" 16 h......aj takých,čo i len 2![]()
Neviem si ale predstaviť sedieť niekoho za PC a hrať sa na TIR-áka neskrátenou trasou napr. z Moskvy do Paríža. 4 hod za PC 4 hod v posteli a tak dookola,alebo ako?![]()
Lebo pokiaľ viem,tak kto letí "on line" cez nejaký server,tak tí ľudia tam toľko aj sedia...teda pokiaľ viem...či?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |